Проблем с големи бедра

12.12.11
18:54

Здравейте! Имам проблем с бедрата ми. Големи и несъразмерни спрямо горната част на тялото, те напълно объркват идеята ми за визия. Това е така, защото до съвсем скоро не ги тренирах изобщо, а и не бягах. Тоест бяха почти напълно неактивни. Имам ген за крака и затова резултата беше голямо количество мазнини. Въпросите ми са:

1) В много готови програми чета, че ‘’коремът е по-слаба мускулна група при повечето и затова се тренира 2 пъти”. Тъй като краката са ми невероятно слаба група, мога ли и тях да ги тренирам по 2 пъти в седмицата?

2) В форума прочетох, че нападите в определени случаи се използват като заместител на клека. Тъй като нямам уреди, мога ли да правя и двете упражнения в един ден?

13.12.11
13:28

1) Да
2) Да

13.12.11
15:11

Как така през ден има тема за големи бедра, а досега за толкова години във форума нямаше нито един, дето да се оплаче от големи ръце? :D
Нищо ти няма на бедрата. Плюс това, с тренировки няма да се смалят.

13.12.11
16:43

A с тренировки и режим на хранене би трябвало да се смалят, нали?

13.12.11
21:22

Зависи дали сваляш или качваш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1