20.06.05
23:25
значи на 19 съм и съм 73кг ...тренирам от 4 месеца...както и да е..смятам да направя към септември следния стериоден цикъл :
септември, октомври - 8 ретаболила (всяка седмица по един) + протеин на Nutrim 85% сурватъчния (pure whey pro…)
ноември, декември (спирам стероида) - протеин + амино + креатин + Л-глутамин ...за задържане на масата
отделно с хранителна програма в която преобладава пилешко, ориз и яйца....как мислите колко ще кача за 4 месеца (заедно със свалянето на водата, т.е. чисти КГ)...трябват ми едно 85-90кг :)
Лично мое мнение - Абсурд. Сериозно ли мислиш, че толкова лесно се качват 15кг. чиста мускулна маса? Сигурен ли си, че си готов да използваш стероиди? Наблегни на храненето и добавките и до година може и да постигнеш целта си.
21.06.05
12:33
Дам некои хора мислят че стероидите за магическа прачка. То ако можеше е 8 ретаболила да се качат 10-15 кг. профитат и мног други дето зобят немаше да правт различни комбинации и тем подобни. Въпреки че ако ти е парви цикъл пак ще има ефект но не много по- голям ако си само на суплементите които си изброил. Ако си направиш хубава програса със суплементи за година може и да постигне6 85 кг.
Аи с мир................ 8)
Еми от това което си написал ще качин наи-много до 80.И да ти кажа и с ретабиолил и без него няма да има голяма разлика особено в тези дози които мислиш.Мен ако питаш парите за ретаболил (кам 70лв) си ги даи за един креатин и един протеин...
пич ако за 4 месеца се ка4ваха 15 20 кила 4исто по улиците щяха да движат само гардероби.А за савета за креатин и протеин знаи 4е ще ти е супер само с тях без зоб.Зоба го зимаш когато имаш солидна “основа” за да праиш още пове4е мускули,колкото си по-слаб толко ти е по малък ефекта ! така 4е караи оште поне 6 м на 4исто пак после вкарваи химията
ми по улиците на Бургас и по дискотеките..само такива има...значи...ко да кажа...яко стероидна мания е тука...ае...декември ще говорим, след цикъла :)
linxus знам как е нали съм от Бургас :D Междудругото не знам дали си забелязал, но повечето имат нали големи ръце (т’ва, което всички искаме), но и шкембета... А ти говориш за чиста мускулна маса :wink:
хахахахаха маи в билдинга ше се прокара мнението[на нормалените пияници по кръчмите] че мъж без пупа е като жена без циц* :lol: :lol: :lol:
хехе ...не се пак не говорех за чиста мускулна маса :wink: много добре знам, че ако кача 85кг ще сваля 5 от тях, но пък за това смятам да зимам протеини и т.н. няколко месеца + мнооого храна за да си запазя кг-мите....защото сега, макар и да е лято, от месец на едни и същи кг държа и за това трябва малко стимул на организма :) пък и от 8 инжекции за 2 месеца...непознавам някои който да е умрял...освен ако не си ги е набил където трябва :wink:
[quote author=“linxus”]хехе ...не се пак не говорех за чиста мускулна маса :wink: много добре знам, че ако кача 85кг ще сваля 5 от тях, но пък за това смятам да зимам протеини и т.н. няколко месеца + мнооого храна за да си запазя кг-мите....защото сега, макар и да е лято, от месец на едни и същи кг държа и за това трябва малко стимул на организма :) пък и от 8 инжекции за 2 месеца...непознавам някои който да е умрял...освен ако не си ги е набил където трябва :wink:
Имай предвид,че по време на цикъла също трябва да ядеш здраво. А не като спреш стероида да почнеш да нагъваш и да се чудиш защо не си порастнал много. Знаеш каква е функцията на стероида при белтъчния синтез...предполагам?
Офф:Ама верно по Бургас и околията сте фенове на зоба. Аз 3 години работих по Сл. бряг и имах доста познати, които зобаха лятото......ама после изпикаваха всичко, почти никой не задържа килата, даже по-мършави станаха след 1 година.
Офф.