Бионабол и алкохол ?????????

Темата е заключена.

22.06.05
11:18

Искам да ви попитам ако употребиавам бионабол и пиа алкохол ниакакъв проблем има ли че чувам много работи!!! Спешно ми триабва ниакои савет щото утре съм на купон и ненам ко да правия!! Мерси

PI

22.06.05
11:28

ХА !!!

еми поне доколкото аз знам... НЕ е за предпочитане да приемаш какъвто и да е алкохол по време на цикъл !!!  :P

RE

22.06.05
11:47

По пътя на логиката бионабола натоварва черния дроб,алкохола също ще го натовари допълнително така,че хич не е за препоръчване.Кво като отиваш на купон няя пииш ша го караш на протеинови шейкове :)

PI

22.06.05
12:05

мда е..прав си .. и аз тва разправям..
Така и така си почнал да праиш нещо напраи го като хората..  :lol:

22.06.05
12:25

ако си чак толко жаден може да пиеш 1-2 бири. твърд алкохол не ти препоръчвам. няма да умреш ако пиеш (зависи коко пиеш де  :) ), но е по добре да си на сокче.

22.06.05
13:34

Хммм ми ше рискувам ще пия 1-2 бири пък квото стане. Вие стискаите палци ако се загубия из форума ещо начи нещата не са тръгнали на добре! :roll:

22.06.05
15:41

Рискувай, но според мен най добрия начин да хванеш цироза е тая комбинация. Ти си знаеш най- добре

22.06.05
16:10

има ли нещо такожа-АЛКОХОЛА ПРЕВРУЩА ТЕСТОСТЕРОНА В ЕСТРОГЕН???

PI

22.06.05
16:52

бе да ти кажа поне аз незнам такова нещо ама деазнам..нека и другите да кажат 8)

22.06.05
18:34

Ще си увеличиш натоварването върху ч.дроб. Пий не до смърт ,а за за настроение...Аз съм мешал примерно 400 гр бълг.водка и 15 гр.бионабол и на сутринта се чувствам доста добре :) Не го приемай като стимул за мешане,казвам ти истината ! Но със сигурност съм понапънал ливера в повече !

22.06.05
20:09

[quote author=“StaRkY”]има ли нещо такожа-АЛКОХОЛА ПРЕВРУЩА ТЕСТОСТЕРОНА В ЕСТРОГЕН???

да честата злоупотреба ти уврежда хормоните
Джой тъп си “ще рискувам да пия 1-2 бири” мисли малко бе за тия 2 бири може траино да се увредиш или нямаш никаква воля или си малоумен. И като пиеш се мислиш за големия пич ли ? Аз пък в момента даже като ходя на диско си зимам капи а за купони да не говорим и тва без да се зобя  :evil: *****
Като ти се ароматизира бионабола ще ти излезе тъпнята през гъза

23.06.05
02:18

аз пък докато си зимах бианабол си пих биричките (и много малко пъти водка,която нещо не ме хващаше  :cry:  ), и си праих шоуто...и още не съм умрял  :lol: ама ако не бях пил, резултата сигурно щеше да е по-добър  :? така че решавай дали искаш хубав резултат или не  :wink:

23.06.05
10:35

[quote author=”^MaD^”][quote author=“StaRkY”]има ли нещо такожа-АЛКОХОЛА ПРЕВРУЩА ТЕСТОСТЕРОНА В ЕСТРОГЕН???

да честата злоупотреба ти уврежда хормоните
Джой тъп си “ще рискувам да пия 1-2 бири” мисли малко бе за тия 2 бири може траино да се увредиш или нямаш никаква воля или си малоумен. И като пиеш се мислиш за големия пич ли ? Аз пък в момента даже като ходя на диско си зимам капи а за купони да не говорим и тва без да се зобя  :evil: *****
Като ти се ароматизира бионабола ще ти излезе тъпнята през гъза

Колега, ароматизацията какво общо има с алкохола? Не съм мод обаче спазвай малко добрия тон! Дразниш! Задавал си далеч по-тъпи въпроси и не си спомням някой да ти са е стряскал по такъв детски начин :evil: По въпроса: Никога не смесвай алкохол и забранени медикаменти - в каквото и количество да е все рискуваш (в повечето случаи неоправдано).

23.06.05
12:37

алкохола и образуването на естроген действително имат връзка;
http://www.avantlabs.com/magmain.php?issueID=3&pageID=53
http://www.avantlabs.com/magmain.php?issueID=4&pageID=59
- нивата на тестостерон и ГХ намаляват драстично след яко пиене, кортизона се покачва (кортизона действа катаболно - обратното на анаболно);
пак от линка горе - при опити с плъхове се установява 60% повече естроген и 55% по-малко тестостерон след еквивалента на всеки ден около 13 напитки за 2 седмици (13 напитки в Европа са примерно 13 пъти по 20 грама ракия)

23.06.05
12:53

хахаахаха ЖЕНИ С АЛКОХОЛ И ХИМИЯ НЕ СЕ УГОЛЕМЯВА БЮСТАхахаха

23.06.05
17:34

Абе пичове аз не ви говоея за некви литри водка (при тва българска) :shock:  Ставаше вапрос дали може да пина 1-2 МАХ бири и дали на другия де черниа дроб ниама да ми е станал с 10 кг. по тежичак :twisted: Аре чао и дано се здаржа тая вечер мерси на всички за мненята по темата (въпреки че нямаше 1 с 1 еднакво)  8)

23.06.05
22:20

[quote author=“joe”]Абе пичове аз не ви говоея за некви литри водка (при тва българска) :shock:  Ставаше вапрос дали може да пина 1-2 МАХ бири и дали на другия де черниа дроб ниама да ми е станал с 10 кг. по тежичак :twisted: Аре чао и дано се здаржа тая вечер мерси на всички за мненята по темата (въпреки че нямаше 1 с 1 еднакво)  8)

Май е късно, но ти препоръчвам въобще да не пиеш! Докато си в цикъл, никакво излизане, яко ядене и много спане и трен! Според мен си несериозен, защото по купоните много храна няма а ти трябва да се хапваш доста здраво, а ако откарате и до сутринта, по зле за теб! Кофти е но няма начин! Аз не съм зобил досега, но си позволявам да изляза на купон 1-2 пъти месечно, нося си протеинови вафли и никакъв алкохол (абсолютно никакъв - това и по принцип си е така)! Ако си нося храна ще ме смятат за умопобъркан (то и като не пия е така - не мога да ги разбера тия хора :evil: ), освен това си тръгвам най-късно в 12ч, за да възстановявам! Давам ти тези примери, защото ако искаш нещо повече от този спорт трябват лишения - а ти щом си в цикъл, предполагам искаш!!!!!!!

ВН

24.06.05
00:22

Мани го ще качи 4-5 кила 3 от тях ще изпикае, а останалите 2 ще са колкото да му омазнят пресата... Да го питаш за к’во се зоби, кат се отнася толкова несериозно... Що за въпрос? Ти противопоказанията на приложението към лекарството не си ли ги чел бе пич? Те не са за украса...

24.06.05
06:59

[quote author=“Image”]Мани го ще качи 4-5 кила 3 от тях ще изпикае, а останалите 2 ще са колкото да му омазнят пресата... Да го питаш за к’во се зоби, кат се отнася толкова несериозно... Що за въпрос? Ти противопоказанията на приложението към лекарството не си ли ги чел бе пич? Те не са за украса...

Бе аз гледам да кажа че ше вземе да се повреди повече момчето, ама като не е сериозен, ти го каза най правилно, той си прави изводите...

24.06.05
10:28

Мани го ще качи 4-5 кила 3 от тях ще изпикае, а останалите 2 ще са колкото да му омазнят пресата... Да го питаш за к’во се зоби, кат се отнася толкова несериозно... Що за въпрос? Ти противопоказанията на приложението към лекарството не си ли ги чел бе пич? Те не са за украса...

Най-точно. Бтв 2 бири имат толкова алкохол че и малко повече, колкото 1 голяма ракия (100 грама)

24.06.05
11:25

За цялата вечер успях да устискам да не пия нищо  :roll:  Изядох мезетата по масите испих безалкохолните напрао ме е срам и си тръгнах към 1 ! Стана нещо като наядох се напих се и ае чо  :twisted:  Но на най-добриями приятел не мога да му откажа РД-то!

PI

24.06.05
12:01

Еми освен да ти кажа едно голямо БРАВО друго незнам...
Само така..
Сега като не си пил кво стана... :lol:  :lol:  :lol:  пък за мезетата.. те са за тва така че.. :lol:  :lol:  :lol:

24.06.05
15:36

[quote author=“joe”]За цялата вечер успях да устискам да не пия нищо  :roll:  Изядох мезетата по масите испих безалкохолните напрао ме е срам и си тръгнах към 1 ! Стана нещо като наядох се напих се и ае чо  :twisted:  Но на най-добриями приятел не мога да му откажа РД-то!

Еми, браво тогава и успех!

12.07.05
02:08

до колкото знам алкохола преди тренировка помага на бионабола и то с до колкото съм чувал с около 20 процента не знам какво ще попречи на дроба му при полужение че пие касил и при положение че до 15 20 мг бионабол може да се зима без протектор даже в болниците го изписват без протектор !!! но вие си знаете

KP

12.07.05
09:27

[quote author=“ivoto”]до колкото знам алкохола преди тренировка помага на бионабола и то с до колкото съм чувал с около 20 процента не знам какво ще попречи на дроба му при полужение че пие касил и при положение че до 15 20 мг бионабол може да се зима без протектор даже в болниците го изписват без протектор !!! но вие си знаете

Абе момче, не че нещо имам лично ама ИМАШ ЛИ МЕДИЦИНКО ОБРАЗОВАНИЕ за да си учил и да знаеш тези неща?
Алкохол съчетан с каквито и да е стеороиди е ПРОТИВОПОКАЗЕН
Изобщо АЛКОХОЛА не помага на бионабола!
Ако това беше изтина то бионабола щеше да се продава като алкохолен сироп!
В болниците дозата бионабол която е препоръчителна е максимално 15 мг (3 таблетки) дневно! А не 15-20 мг.
Това може да се пие без протектор, но ако болницата е добра следи чернодробната картина на пациента.
Риск от блокиране на дейноста на черния дроб дори и при 15 мг Бионабол има и това е описано в листовката: води до хепатит!

не знам понякога модероаторите защо не трият такива мнения, поради риск че могат да навредят!
Винаги съм бил за анаболите, и за тяхната правилна употреба!

KP

12.07.05
09:29

[quote author=“joe”]Хммм ми ше рискувам ще пия 1-2 бири пък квото стане. Вие стискаите палци ако се загубия из форума ещо начи нещата не са тръгнали на добре! :roll:

Ми рискувай!
аз когато “съм в цикъл” изобщо не пия!
ако все пак ми се иска МНОГО си купувам от Билата
Каменица леко

12.07.05
09:53

Може би съм згрешил не съм казал че имам мед образование!!! Но съм пил злобни количества алкохол и и по 25 мг би в продължение на седмици и немах мпроблеми пиех карсил де

12.07.05
16:46

Единственото хувабо нещо като смесиш двете неща е, че се напиваш от доста по-малко колочество алкохол и следователно и по-бързо(в зависимост от стереоида). Но тук излиза въпраса какво се опитваш да направиш в момента. Да тренираш преследвайки големи резултати и цели, пиеки някъде посред нощ :?: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1