17.03.05
09:50
не знам дали точно тук е мястото на тая тема,но реших да се допитам и до вашето мнение.С настъпването на пролетта забелязвам че темите за маса рязко намаляха и запонаха тези за релеф,може би целият спорт е изграден с такъв цикъл,зимата да качваш и лятото да сваляш.
Лично мое мнение е че релефа е по-важен от масата.Не знам каква е целта на повечето от вас,обаче аз не искам чудовищна ръка от 50см,която макар и да е стегната няма никаква форма.А и релефната ръка изглежда по-голяма.За пример ще дам две момчета от моя фитнес.Единият е супер релефен, по-релефни са само билдърите, има като на батман релефа,та това момче е с 39 ръка.Другият ми приятел е с 45 ръка,направена с 10кг протеини сигурно.и като застанат един до друг познайте на кого ръката изглежда по-голяма,да оставим естетиката настрана.
Е аз още ще си качвам,може би и лятото ще качвам,обаче не виждам как ще стане.как мислите,може ли и лятото да се качва маса с оглед високите темпреатури.А и лятото море-басейни,никой не се задържа на едно място.Въобще активизира се живота.
Съжалявам за тъпата тема,просто ме изби да философствам
за да направиш хубав релеф трябва доста маса. Ако твоят приятел орелефи, 45-сантиметровата му ръка ще стане 39.
Не виждам проблем да качваш и лятото, стига да си постоянен. Вярно е, че през зимата организмът гледа да се запасява, но така пък човек по лесно се омазнява. Нож с две остриета :wink:
freakster, куче, ти си от мойта партия! :lol:
И за мен Релефа е най-важен. Предпочитам да качвам по няколко килограма годишно, но да ги качвам където си искам и както съм преценил. Вместо да ставам кюфте, после да шокирам организма с период за релеф и т.н. Мисля, че подобни цикли за ОБИКНОВЕНИТЕ спортуващи/здраве и тонус/ са лоша идея. Иначе евала на тези, които бачкат здраво културистично. Всеки си има цели.
За мен е важно да съм як за килограмите си и да поддържам достатъчен релеф, както и хармоничка фигура. И мисля, че ако говорим за женския пол, това е и далеч по атрактивно за тях. /поне тези които имат вкус :P :P :P / :lol:
Айде по-здрави,
и по-релефни/дет викаше един юнак тука.../ :D
п.п. Но истината е, че генетиката си казва думамта по отношение релеф, особенно много. Понякога човек не може да се пребори докрай с природата, а и не му и трябва. :)
6см разлика в ръце е огромна и не виждам как по-голямата ще изглежда по-малка само заради релефа :lol: Аз лично бих предпочел маса с много релеф пред много маса без релеф :wink:
Да си кажа и аз.
Изобщо не харесвам ОГРОМНИ мъже, дето ако решиш да го прегърнеш и да не можеш.....или не дай си боже да е отгоре такова чудо :mrgreen: ами ако случайно се строполи.....мислете и за жената в крайна сметка :wink:
Дори и да не е масивен мъжът трябва да е оформен и приятен за гледане :lol:
Така че релефа на първо място 8)
23.06.05
13:17
Хахахахахха! Тва рулира просто!
Подкрепям tpd, обаче за да е релефен трябва и бая маса да има .. един релефен 90 килограмов ми е мечта да стана 8)
23.06.05
13:36
Много малко жени харесват големи мъже
релефче и хармония му е майката
и тези цикли със зимата качване и на пролет чистене са наистина само за профита
на разбирам защом всички се хвърлят да тренират така
при условия че тренирате за хубаво тяло
гледаяите да си подържате тялото винаги хубаво
а това е много по лесно от тези цикли
а напредъка си го има така и така с времето
стига стрес
стан
[quote author=“DJ MADMAN”]Много малко жени харесват големи мъже
стига стрес
стан
Позволявам си да не се съглася с теб. Доста мацки се кефят и на големи мъже и се подмокрят доста обилно :) Другото граничи с лека педерастия :) Стрес от качване на килограми, ако не качваш много мазнини не е никак голям.
по-здрави
23.06.05
13:46
[quote author=“DJ MADMAN”]Много малко жени харесват големи мъже
E тва ако ще го правя заради жените по добре да не тренирам, дреме ми на мен кво харесват, като иска да ходи да си хване някой като Руши и да му слага камъни в джобовете да не го отвеее вятъра кат излизат на кафенеце. :lol:
23.06.05
13:49
ами аз това имах предвид
не да се надуеш като прасе зимата и на нищо да не приличаш
както правят много от трениращите
а да си дефиниран и стегнат постоянно
Аз харесвам големи мъже определено :))Такива дръгливи гейчета тип “Руши” просто трябва да ги забранят със закон !:)
Представяш ли си как ще си легна с такава щека ,ми то трябва покрай нас да има бърза помощ и полиция :)Бързата помощ- да го събере след погрома и полиция ,за да докажа,че всичко е било по взаимно съгласие :)))
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“DJ MADMAN”]Много малко жени харесват големи мъже
стига стрес
стан
Позволявам си да не се съглася с теб. Доста мацки се кефят и на големи мъже и се подмокрят доста обилно :) Другото граничи с лека педерастия :) Стрес от качване на килограми, ако не качваш много мазнини не е никак голям.
по-здрави
Е да не ставаме крайни.... чак да се подмокрят. :lol:
Абе верно и на по-яки добичета се кефят, но и това си е доста НОРМАЛНО.
Аз вече не разбирам, когато дадена мадама почне да се прехласва по някакъкво мижево лишлеме- 50кг с моркрите гащи и не че има нещо лошо да си 50кг, проблема е като личат, че са толкова :P
Типичен пример е онова .... незнам как да го нарека...- Руши Виденлиев. Неам думи просто... :lol: :lol:
*Сори за офтопика :)
23.06.05
13:52
Ами аз по анкетите тука ми се стори че доста от активните във форума заради жените го правят
хахаха
стан
Абе майката му е да можеш да лафиш и да е весело с теб
в такива случаи даже и тялото не играе роля
Да си един голям дървар с тяло на арнолд
без приказка можеш да се гръмнеш някъде
:) Марто поне ти признай, че когато ни видят мацките си мсилят дали ще имат децата ни очи като нашите :)
по-здрави
:lol: :lol: :lol:
/Мартин/
Абе, за вас не знам аз харесвам огромните културисти! Да си малък си е направо смешно! Руши и подобни ми се повдига като ги видя, все едно не са влизали в зала! Аз тренирам упорито културистично с всичките му предимства и недостатъци! Смятам, че да имаш маса не трябва да си дебел, както повечето от форума си представят може би, не знам! Релефа както казаха по нагоре не върви без маса - иначе приличаш малко на бегач на дълги разстояния, както Тишо на Републиканското!
Ди Джей Мадман: не е задължително да се надуеш като прасе през зимата, само трябва да се съобразяваш какво ядеш, нищо повече!
23.06.05
23:39
Здравей
на теория си прав
ама я погледни зимата по залитре кво става и ще видиш
[quote author=“DJ MADMAN”]Здравей
на теория си прав
ама я погледни зимата по залитре кво става и ще видиш
Е, между какво трябва и какво се прави вече разликата е огромна! Аз лично омазнявам около 1-2%, не повече (то пак е много ама няма как)! Иначе един в залата, средна физика си взе гейнер и стана наистина прасе (ама мазно и разплуто) за нула време! Вика ми: то това е временно, до лятото ще го махна! Още си е така, че и по-зле!
[quote author=“Emil_mlo”]Абе човек като ви слуша ще реши, че сте манекенки!
по-здрави
Що бре, не омазнявам чак толкова иначе ям като прасе (не толкова нехигиенично, колкото като количество)! :D и зимата и лятото (ако не чистя де)!
Абе и според мен мъжа трябва да е по-здравичък а жената да е крехката(е не отпусната като манекенка). Кви са тия глупости Руши и т.н. не мога да си представя лиглите дето ги харесват такива ;)
друго си е ръка около 45 примерно :)
хахаха, първо лошо няма да влезе в бисери. :lol:
После за Руши го казах на майтап като нарицателно, защото, не претендирам да съм свведомен, но преди време това “човече”, че и сега мисля се води нещо като секс символ за някои момичета.
Но както и да е, стига съм разливал темата.
Съглсен съм, че маса си требе за да говорим за релеф, въпреки че в сегашното си сътояние съм някъде посредата...с бегачите де... :). Но практически понякога е доста трудно да не кажа невъзможно. В зависимост от гена и целите във фитнеса и живота като цяло.
Иначе аз не искам повече от 40 см ръка релеф и широк гръб, малка талия. Това ще ми е достатъчно. /Поне така си мисля сега :P :P , живот и здраве.../
Поздрави
24.06.05
13:18
после няма да ти стигне това бъди сигурен :)
Ами последно за Руши и мацките. ...То негови фенки си има, а и той не страда от липса на внимание от БГ-манекенки, само че при тях обединяващия фактор е “30 евро ин дъ нос”. :roll: Докато ние си даваме всеки лев, който ни е в повече за тренировки и добавки.
А тигра направо ме уби с тва за “Бързата помощ- да го събере след погрома и полиция ,за да докажа,че всичко е било по взаимно съгласие ” :D :D :D
[quote author=“bolkers”]аз сьщо предпочитам да сьм релефен а не топка мускули :wink:
Ами то за да имаш добър релеф трябва и да имаш мускули
да разбирасе че за да има релеф трябва да има и мускули :wink: ,но нейскам релеф като рони а примерно така :wink: http://www.redfitness.com.ar/images/fotos/man_13.jpg
това исках да кажа :wink: 8)
<[[[[[————]]]]]>
За да имаш релеф мускулите не е задължително да са големи, даже тогава е по-лесно.
Да bolkers на прав път си. В bb, преди всичко трябва да се търси естетиката, хармонията. Това е тъй наречения “масов спорт” - за здраве :D
Е, разбира се, който ще става състезател по културизъм той трябва да търси обема, състезателите по силов трибой - силата - независимо, от това на какво приличат. :x
офф: ауе пич гледам тая щтанга я лепиш след секи пост я си признаи честно не я ли виде от батко ти шеф а :?
да от шефа яа видях признавам си.слагам я защото страшно много ме кефи нали нямаш нищо против :?: :wink:
Не мислите ли,че перфектно тяло има шампионът по джудо Георги Георгиев?Какво ще кажете,а?
[quote author=“Rafael”]Не мислите ли,че перфектно тяло има шампионът по джудо Георги Георгиев?Какво ще кажете,а?
Ми дай линк да го видим и преценим така натъмно....
22.08.05
22:46
айде и аз да се изкажа ... ми ясно е че предпочитам маса и релеф но релеф на ръка по-малка от 40 не ми трябва ако живот и здраве до 1-2 години стане 43-44 тогава можеби ще наблегна на релефа ... снимката която бе постаната ми харесва тялото на пича, може малко повечко да налее в ръцете,
НО клечави пичове/или както някои ги нарича релефни/ не ме кефят...
22.08.05
23:22
Какво значение имат сантиметрите :) ?
По добре заложи на общата хармония и симетрията - дали си с 32 или 52 ръка - няма значение - красивото си е красиво винаги !
това е моето мнение - тъпо е само да се гонят размери
[quote author=“PROMPT”]Какво значение имат сантиметрите :) ?
По добре заложи на общата хармония и симетрията - дали си с 32 или 52 ръка - няма значение - красивото си е красиво винаги !
това е моето мнение - тъпо е само да се гонят размери
Ама с 52 релефна е по хубаво нали :D :D :D
22.08.05
23:33
Не ги дразни ,че ше се назобят и пак няма да минат 50 ;)
Деца четат се пак !
Просто казвам че не трябва да се гонят само мерки
Иначе с 55-60 па може и 70 е най-яко ,ръката никога не е достатъчна
помня кога гонех 40 , после 45 и сега 50 !
но никога не ми е било мания и да изоставям други групи заради нея ;)
Но 52 релефна - на чисто ... такова животно нема
дори бика не я е стигал ;)
PS - Аз не държа на релефа - масата е по-важна според мен !
23.08.05
09:18
не съм казал че сантиметрите са толкова важни имах предвит че на моето тяло 184/5 мисля че 43-44 ще изглежда добре ... поне така мисля до сега съм нямал толкова :) хах