релефа над всичко

Прескочи до:

17.03.05
09:50

не знам дали точно тук е мястото на тая тема,но реших да се допитам и до вашето мнение.С настъпването на пролетта забелязвам че темите за маса рязко намаляха и запонаха тези за релеф,може би целият спорт е изграден с такъв цикъл,зимата да качваш и лятото да сваляш.
Лично мое мнение е че релефа е по-важен от масата.Не знам каква е целта на повечето от вас,обаче аз не искам чудовищна ръка от 50см,която макар и да е стегната няма никаква форма.А и релефната ръка изглежда по-голяма.За пример ще дам две момчета от моя фитнес.Единият е супер релефен, по-релефни са само билдърите, има като на батман релефа,та това момче е с 39 ръка.Другият ми приятел е с 45 ръка,направена с 10кг протеини сигурно.и като застанат един до друг познайте на кого ръката изглежда по-голяма,да оставим естетиката настрана.

Е аз още ще си качвам,може би и лятото ще качвам,обаче не виждам как ще стане.как мислите,може ли и лятото  да се качва маса с оглед високите темпреатури.А и лятото море-басейни,никой не се задържа на едно място.Въобще активизира се живота.
Съжалявам за тъпата тема,просто ме изби да философствам

17.03.05
12:11

за да направиш хубав релеф трябва доста маса. Ако твоят приятел орелефи, 45-сантиметровата му ръка ще стане 39.
Не виждам проблем да качваш и лятото, стига да си постоянен. Вярно е, че през зимата организмът гледа да се запасява, но така пък човек по лесно се омазнява. Нож с две остриета  :wink:

23.06.05
10:18

freakster, куче, ти си от мойта партия!  :lol:

И за мен Релефа е най-важен. Предпочитам да качвам по няколко килограма годишно, но да ги качвам където си искам и както съм преценил. Вместо да ставам кюфте, после да шокирам организма с период за релеф и т.н. Мисля, че подобни цикли за ОБИКНОВЕНИТЕ спортуващи/здраве и тонус/ са лоша идея. Иначе евала на тези, които бачкат здраво културистично. Всеки си има цели.

За мен е важно да съм як за килограмите си и да поддържам достатъчен релеф, както и хармоничка фигура. И мисля, че ако говорим за женския пол, това е и далеч по атрактивно за тях. /поне тези които имат вкус  :P :P :P /  :lol:

Айде по-здрави,
и по-релефни/дет викаше един юнак тука.../  :D

п.п. Но истината е, че генетиката си казва думамта по отношение релеф, особенно много. Понякога човек не може да се пребори докрай с природата, а и не му и трябва. :)

23.06.05
10:46

6см разлика в ръце е огромна и не виждам как по-голямата ще изглежда по-малка само заради релефа :lol: Аз лично бих предпочел маса с много релеф пред много маса без релеф :wink:

23.06.05
10:57

Да си кажа и аз.
Изобщо не харесвам ОГРОМНИ мъже, дето ако решиш да го прегърнеш и да не можеш.....или не дай си боже да е отгоре такова чудо  :mrgreen:  ами ако случайно се строполи.....мислете и за жената в крайна сметка :wink:
Дори и да не е масивен мъжът трябва да е оформен и приятен за гледане :lol:
Така че релефа на първо място 8)

[quote author=“vesi”]....или не дай си боже да е отгоре такова чудо  :mrgreen: 

Хахахахахха! Тва рулира просто!
Подкрепям tpd, обаче за да е релефен трябва и бая маса да има .. един релефен 90 килограмов ми е мечта да стана  8)

DM

23.06.05
13:36

Много малко жени харесват големи мъже
релефче и хармония му е майката
и тези цикли със зимата качване и на пролет чистене са наистина само за профита
на разбирам защом всички се хвърлят да тренират така
при условия че тренирате за хубаво тяло
гледаяите да си подържате тялото винаги хубаво
а това е много по лесно от тези цикли
а напредъка си го има така и така с времето
стига стрес
стан

23.06.05
13:42

[quote author=“DJ MADMAN”]Много малко жени харесват големи мъже
стига стрес
стан

Позволявам си да не се съглася с теб. Доста мацки се кефят и на големи мъже и се подмокрят доста обилно :) Другото граничи с лека педерастия :) Стрес от качване на килограми, ако не качваш много мазнини не е никак голям.
по-здрави

RH

23.06.05
13:46

[quote author=“DJ MADMAN”]Много малко жени харесват големи мъже

E тва ако ще го правя заради жените по добре да не тренирам, дреме ми на мен кво харесват, като иска да ходи да си хване някой като Руши и да му слага камъни в джобовете да не го отвеее вятъра кат излизат на кафенеце. :lol:

DM

23.06.05
13:49

ами аз това имах предвид
не да се надуеш като прасе зимата и на нищо да не приличаш
както правят много от трениращите
а да си дефиниран и стегнат постоянно

23.06.05
13:52

Аз харесвам големи мъже определено :))Такива дръгливи гейчета тип “Руши” просто трябва да ги забранят със закон !:)
Представяш ли си как ще си легна с такава щека ,ми то трябва покрай нас  да има бърза помощ  и полиция :)Бързата помощ- да го събере след погрома и полиция ,за да докажа,че всичко е било по взаимно съгласие :)))

23.06.05

[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“DJ MADMAN”]Много малко жени харесват големи мъже
стига стрес
стан

Позволявам си да не се съглася с теб. Доста мацки се кефят и на големи мъже и се подмокрят доста обилно :) Другото граничи с лека педерастия :) Стрес от качване на килограми, ако не качваш много мазнини не е никак голям.
по-здрави

Е да не ставаме крайни.... чак да се подмокрят.  :lol:

Абе верно и на по-яки добичета се кефят, но и това си е доста НОРМАЛНО.

Аз вече не разбирам, когато дадена мадама почне да се прехласва по някакъкво мижево лишлеме- 50кг с моркрите гащи и не че има нещо лошо да си 50кг, проблема е като личат, че са толкова  :P

Типичен пример е онова .... незнам как да го нарека...- Руши Виденлиев. Неам думи просто...  :lol:  :lol:

*Сори за офтопика :)

DM

23.06.05

Ами аз по анкетите тука ми се стори че доста от активните във форума заради жените го правят
хахаха
стан
Абе майката му е да можеш да лафиш и да е весело с теб
в такива случаи даже и тялото не играе роля
Да си един голям дървар с тяло на арнолд
без приказка можеш да се гръмнеш някъде

23.06.05
14:09

Тази тема ще замине в бисерите май  :lol: Че доста глупости се изписаха.

23.06.05
14:15

:) Марто поне ти признай, че когато ни видят мацките си мсилят дали ще имат децата ни очи като нашите :)
по-здрави

:lol:  :lol:  :lol:
/Мартин/

23.06.05
22:06

Абе, за вас не знам аз харесвам огромните културисти! Да си малък си е направо смешно! Руши и подобни ми се повдига като ги видя, все едно не са влизали в зала! Аз тренирам упорито културистично с всичките му предимства и недостатъци! Смятам, че да имаш маса не трябва да си дебел, както повечето от форума си представят може би, не знам! Релефа както казаха по нагоре не върви без маса - иначе приличаш малко на бегач на дълги разстояния, както Тишо на Републиканското!

Ди Джей Мадман: не е задължително да се надуеш като прасе през зимата, само трябва да се съобразяваш какво ядеш, нищо повече!

DM

23.06.05
23:39

Здравей
на теория си прав
ама я погледни зимата по залитре кво става и ще видиш

23.06.05
23:43

[quote author=“DJ MADMAN”]Здравей
на теория си прав
ама я погледни зимата по залитре кво става и ще видиш

Е, между какво трябва и какво се прави вече разликата е огромна! Аз лично омазнявам около 1-2%, не повече (то пак е много ама няма как)! Иначе един в залата, средна физика си взе гейнер и стана наистина прасе (ама мазно и разплуто) за нула време! Вика ми: то това е временно, до лятото ще го махна! Още си е така, че и по-зле!

23.06.05
23:48

Абе човек като ви слуша ще реши, че сте манекенки!
по-здрави

24.06.05
00:14

[quote author=“Emil_mlo”]Абе човек като ви слуша ще реши, че сте манекенки!
по-здрави

Що бре, не омазнявам чак толкова иначе ям като прасе (не толкова нехигиенично, колкото като количество)! :D и зимата и лятото (ако не чистя де)!

24.06.05
00:24

Абе и според мен мъжа трябва да е по-здравичък а жената да е крехката(е не отпусната като манекенка). Кви са тия глупости Руши и т.н. не мога да си представя лиглите дето ги харесват такива ;)
друго си е ръка около 45 примерно :)

24.06.05
00:51

хахаха, първо лошо няма да влезе в бисери.  :lol:
После за Руши го казах на майтап като нарицателно, защото, не претендирам да съм свведомен, но преди време това “човече”, че и сега мисля се води нещо като секс символ за някои момичета.

Но както и да е, стига съм разливал темата.

Съглсен съм, че маса си требе за да говорим за релеф, въпреки че в сегашното си сътояние съм някъде посредата...с бегачите де...  :). Но практически понякога е доста трудно да не кажа невъзможно. В зависимост от гена и целите във фитнеса и живота като цяло.

Иначе аз не искам повече от 40 см ръка релеф и широк гръб, малка талия. Това ще ми е достатъчно. /Поне така си мисля сега  :P :P , живот и здраве.../

Поздрави

PO

24.06.05
13:18

после няма да ти стигне това бъди сигурен :)

24.06.05
13:32

Ами последно за Руши и мацките. ...То негови фенки си има, а и той не страда от липса на внимание от БГ-манекенки, само че при тях обединяващия фактор е “30 евро ин дъ нос”. :roll:  Докато ние си даваме всеки лев, който ни е в повече за тренировки и добавки.
А тигра направо ме уби с тва за “Бързата помощ- да го събере след погрома и полиция ,за да докажа,че всичко е било по взаимно съгласие ” :D :D :D

21.08.05
14:52

аз сьщо предпочитам да сьм релефен а не топка мускули :wink:

21.08.05
17:28

[quote author=“bolkers”]аз сьщо предпочитам да сьм релефен а не топка мускули :wink:

Ами то за да имаш добър релеф трябва и да имаш мускули

21.08.05
17:33

да разбирасе че за да има релеф трябва да има и мускули :wink: ,но нейскам релеф като рони а примерно така  :wink:  http://www.redfitness.com.ar/images/fotos/man_13.jpg
това исках да кажа :wink:  8)

<[[[[[————]]]]]>

21.08.05
17:45

За да имаш релеф мускулите не е задължително да са големи, даже тогава е по-лесно.

21.08.05
18:16

Да bolkers на прав път си. В bb, преди всичко трябва да се търси естетиката, хармонията. Това е тъй наречения  “масов спорт” - за здраве :D
Е, разбира се, който ще става състезател по културизъм той трябва да търси обема, състезателите по силов трибой - силата - независимо, от това на какво приличат. :x

21.08.05
18:19

мерси за подкрепата daddy

<[[[[[————]]]]]>

21.08.05
19:37

офф: ауе пич гледам тая щтанга я лепиш след секи пост я си признаи честно не я ли виде от батко ти шеф а :?

21.08.05
20:08

да от шефа яа видях признавам си.слагам я защото страшно много ме кефи нали нямаш нищо против :?:  :wink:

21.08.05
21:28

a нема лошо бе просто си запазвам правата  8)

21.08.05
21:36

ок :wink:

<[[[[[————]]]]]>

21.08.05
21:51

Не мислите ли,че перфектно тяло има шампионът по джудо Георги Георгиев?Какво ще кажете,а?

22.08.05
01:14

[quote author=“Rafael”]Не мислите ли,че перфектно тяло има шампионът по джудо Георги Георгиев?Какво ще кажете,а?

Ми дай линк да го видим и преценим така натъмно....

DO

22.08.05
22:46

айде и аз да се изкажа ... ми ясно е че предпочитам маса и релеф но релеф на ръка по-малка от 40 не ми трябва ако живот и здраве до 1-2 години стане 43-44 тогава можеби ще наблегна на релефа ... снимката която бе постаната ми харесва тялото на пича, може малко повечко да налее в ръцете,
НО клечави пичове/или както някои ги нарича релефни/ не ме кефят...

PR

22.08.05
23:22

Какво значение имат сантиметрите :) ?
По добре заложи на общата хармония и симетрията - дали си с 32 или 52 ръка - няма значение - красивото си е красиво винаги !

това е моето мнение - тъпо е само да се гонят размери

22.08.05
23:27

[quote author=“PROMPT”]Какво значение имат сантиметрите :) ?
По добре заложи на общата хармония и симетрията - дали си с 32 или 52 ръка - няма значение - красивото си е красиво винаги !

това е моето мнение - тъпо е само да се гонят размери

Ама с 52 релефна е по хубаво нали  :D :D :D

PR

22.08.05
23:33

Не ги дразни ,че ше се назобят и пак няма да минат 50 ;)
Деца четат се пак !

Просто казвам че не трябва да се гонят само мерки

Иначе с 55-60 па може и 70 е най-яко ,ръката никога не е достатъчна
помня кога гонех 40 , после 45 и сега 50 !
но никога не ми е било мания и да изоставям други групи заради нея ;)

Но 52 релефна - на чисто ... такова животно нема
дори бика не я е стигал ;)

PS - Аз не държа на релефа - масата е по-важна според мен !

DO

23.08.05
09:18

не съм казал че сантиметрите са толкова важни имах предвит че на моето тяло 184/5 мисля че 43-44 ще изглежда добре ... поне така мисля до сега съм нямал толкова :) хах

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1