20.05.05
19:29
Преди два дни с един приятел ходихме в залата на Мария Луиза
и на пода имаше щанга 400 (четиристотин) килограма Инструкторите
преди нас ни казаха,че преди малко е правена тяга.(истинска,от земята до горе без подложки и тн.)100 процента им вярвам,но проблема е,че никой не знае кой е бил човека.Не вярвам някой да си товари ей така само за снимка щанги.Като имам предвид,че рекорда на Стоян Андреев на 125кг е около 355кг, ако не се лъжа,сещайте се за какво става въпрос.
Тука ще отворя една скоба,че във фитнеса на Жоро димитров Арес
съм виждал 270 кг лег от един 2 метра гигант без фланелка,до долу пуска но без пауза.
Та ако някой е виждал нещо подобно ако иска да сподели и да разкрие мистерията с 400 кг тяга.
Еми много ясно, че аз съм ги дигал тези килограми! :) базикам се аз само 350 правя :)
Зверско постижение и наистина е интересно да разберем, кой е изрода
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Еми много ясно, че аз съм ги дигал тези килограми! :) базикам се аз само 350 правя :)
Зверско постижение и наистина е интересно да разберем, кой е изрода
по-здрави
Само 350 , много си скромен бе Емо :wink:
Е,как да е чувал някой,като такъв човек в България,българин няма,е освен ако е дошъл да тренира във фитнеса някой от световно-известните супер дърпачи,като Тибор Месарош например :lol: Не се заблуждавайте пичове,ако някой вдига подобни колосални тежести,то вярвайте ми няма да ги вдига само във фитнеса на Мария Луиза :lol: Ще се пусне на републиканското поне ей така едно рекордче да му запишат :lol: Същото важи и за голямата гира от лег,не че не е възможно,но не вярвам някой вдигащ такива тежести да си ги вдига само в залите:)
25.05.05
19:49
Знаете ли колко са 400кг :?: :?: :?:
Знаете ли колко дискове са това :?: :?:
В България има само 4 или 5 лоста които могат да поберат и издържат тази тежест :!: На тях тренират националите и няма начин това да ни обегне :wink:
Най-голямата тяга дърпана в България е на Парашкевов 390 на тренировка :!: А на международно състезание- Евгени Попов с 365 :!:
Ми де да знам може и да са се бъзикали с нас но това е положението.
А лостове дето побират по 400 кг - незнам дали ги държат - има в зала Арес там дисковете са по тънки.
26.05.05
11:39
400 тяга и то без екипировка. Това е сигурен световен рекорд, братле.... Едва ли ходи на тренировка по фитнес залите с трико за клек....
Сашо, защо бе? Някои от стандартните лостове добре се справят с до около 300 килограма, защо да не може 400? Знам, че някои се чупят, даже съм виждал, ама...
А лостове Елейко и Иванко мисля, че съм виждал по фитнесите...
Признавам че може би са ме излъгали за тягата.Не отричам.
Същото важи и за голямата гира от лег,не че не е възможно,но не вярвам някой вдигащ такива тежести да си ги вдига само в залите:)
Е това вече съм го виждал с очите си и си залагам апартамента на него.
Ще ти дам и още два примера - Винченцо си вдигаше при нас по 250
лег и когато се беше отказал,а другия човек е Боби костадинов Крика - на 90 кг
тегло дърпа 290 без екипировка,а не е ходил на състезание от 98г.
Не мисля, че е възможно някой от тук да го е направил наистина по простата причина, че както се изказаха останалите той няма да си тренира по заличките ами ще отиде поне едно рекордче да запише хехе :)
29.05.05
11:46
Мислех че аз съм единствения който прави тяга с 400 кг(в БГ),но явно имало и друг :))
настрана майтапа,са та...кой знае кой дзвер го е напраил това,освен ако тези инструктори не са се ебавали нещу с тебе:)
29.05.05
21:53
Как 400 тяга в тази зала бре :)?
По аматьорските залите съм виждал.... 265KG - дръпнати нa талази :) от натуралния силач Яшо - клуб Стронг в 36-то !
В НСА съм виждал и повече - там е ясно защо
Ама 400kg - това незнам дали имаш представа колко са - ЗВЕРСКИ МНОГО !!
btw - тези лостове дето са оборудвани повечето квартални фитнеси като им сложиш повечко кила - клякат !
около 200 - 220 им идва някьде маx-а на ментетата освен това не са никак еластични - абе пьлен шит с 2 думи ....
Специално нашите не клякат щото май са купени(или гепени не знам точно) от залата по щанги на стадион Васил Левски преди доста години