16.12.11
17:44
Двуомя се между:
Muscletech Whey protein hardcore 5 lbs.
и
Muscletech Nitro-tech hardcore
Ценатас на втория е по - висока въпреки , че е с 20 процента по - малко като количество.
Някой пробвал ли ги е и защо разликата е такава аз в състава не видях особено голяма разлика.
16.12.11
17:54
Muscletech Nitro-tech hardcore има разни екстри от рода на креатин, глутамин и лактоферин. Има ли нещо, което го прави по-добър от другите добри суроватъчни протеини? Според мен - не. Muscletech са от фирмите, които обичат да сипват по 50тина съставки в продуктите си и да се обосновават с разни псевдо-научни доказателства, които в най-добрия случай са поднесени изключително избирателно. Добри са, но просто не е обосновано да струват толкова.
16.12.11
17:58
Мисля, че Muscletech Whey protein е спрян и от производство. Поне не го намирам в официалния им сайт.
16.12.11
19:37
Благодаря за мненията. Добре си го забелязал Тихомире :) Благодаря ти и сега ще мисля друга алтернатива последно вземах 100 Whey Gold Standart na ON
Скъпа марка с много лъскъва реклама, нищо сензационно в тези продукти
Голд стандарта е невероятен протеин - възстановява отлично, страхотно качество, препоръчвам вкусовете - шоколад, банан, шоколад-фъстъчено масло. Вече цената му е доста добра има го на места и по ~90лв за 2.2кг, няма да сбъркаш с този протеин ;)
04.01.12
22:03
Колебая се между:
Universal Ultra whey pro 44% протеин пише...
и
Muscletech Whey protein hardcore 5 lbs. а за този пише 76% което е много странно...
И
Now Whey protein isolate но никъде не намерих точното описание колко съдържа този протеин в съдържанието пише 52% протеин а другото какво е ?
странно ...
или да взема една
SYNTHA-6 5.04 LBS и да не се занимава с глупости
А за ОН Голд Стандарт писна ми свърших 2-ри чувал от него 10 либри преди седмица искам нещо ново :)
Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 04.01.12 22:37.