31.05.04
17:26
Здравейте.Може да зву4и тъпа тази тема но се нуждая от помощ.Аз сум на 15 години,180см,62кг и много слаб.постоянно по улуцата виждам мом4ета на моята възраст с добре оформени тела. Някой може ли да напише програма как да развия мускулите си(гръб,бицепс,трицепс,крака,гърди,корем абе вси4ко)И хранителна програма какво трябва да ям.Мечтата ми е да имам здраво и хубаво тяло и да не се притеснявам да си сваля тениската.Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 14:55.
31.05.04
18:53
Здравейте.Може да зву4и тъпа тази тема но се нуждая от помощ.
....
Някой може ли да напише програма как да развия мускулите си...
Айде прочети малко и ако имаш нещо неясно тогава питай!
01.06.04
17:41
добре из4етох форума и открих доста полезни неща.направих си хранителна програма оба4е навсякъде всеки пише-среден грубен мускул,долен грубен мускул и някви такива термини дето аз никъде не съм 4увал.Или пък някой пишат 4е тренирали на скрипец,на лег и т.н а пък аз живея в смотан град и естествено има смотан фитнес клуб.
У дома имам щанга и гири.Интересува ме дали само с тях ще мога да направя релефи и сила.
То и аз съм така.Незнам дали ше можеш направиш релиф, обаче маса и сила за сега си качвам.Важното е обаче да качваш работната тежест, защото тялото ти ше превикне по-бързо от колкото си мислиш :lol:
01.06.04
18:49
добре ще опитам но 4етох в един форум следната програма
1)Гърди, трицепс, рамена
2)Гръб, бицепс
3)Крака, прасец
Интересуваме дали тези 1,2,3 са дни или програми или дали един ден да правя 1 или една седмица да правя 1
Аз много много не съм съгласен с тая програма!!Иначе тва 1,2,3 са дни от седмицата и най-вероятно Понеделник,Сряда и Петък
01.06.04
19:07
обясни защо не си съгласен с програмата.По нея уж тренирал арнолд Шварценегер
Едно от първите неща, което научих е да не си гледат Големите.Няма да обяснявам защо , защото ме мързи :) Не съм съгласен, защото в един ден са Гръб&Бицепс и Гърди&Трицепс. Също и че краката са сами, а в деня в който правиш гърди&трицепс има и рамо.Почти съм сигурен че няма да издържиш.От колко време тренираш ?
Na Armnold nali sa mu izostavali krakata. Zatova gi e treniral v otdelen den. Ama Party vse pak si o6te mlad i s ne napulno razvita gorna 4ast na tialoto.(predpolagam, izviniavai ako gre6a) Krakata po pravilo drupvat po burzo ot gornata 4ast na tialoto i zatova 4ak da se trenirat v 1 den niama mnogo smisul kato za mladej. Pone az taka mislia, moje i da burkam…
01.06.04
21:00
добре тогава какво предлагате да направя с програмата-на един ден
трицепс и гърди а на друг бицепс и гърди.или нещо друго ви кажете вие сте “специалистите”.Колкото до тренировката сега като свурша у4илище я по4вам.Но все отнякуде се по4ва.
Prosto premesti ramoto pri krakata. Osven tova spored men vse pak e hubavo da e bizeps+gurdi i grub+triceps, a ne obratnoto. Ako niakoi ima po-dobra ideia neka pi6e.
01.06.04
21:14
я кажете тази програма добра ли е:
Понеделник:бицепс+гърди
Вторник:рамена+корем
Сряда:Почивка
Четвъртък:трицепс+гръб
Петък:крака+прасец
Събота и Неделя:почивка
Дайте мнения как може да се промени към възможно наи-добрата.
Neka drug da kaje kak da si ia podobri6. Az samo 6te ti kaja, 4e treniram taka i za 3-4 sedmici ima efekt. Stranno no fakt. Cial santimetur sum slojil navsiakude:
1 gurdi+bizeps
2. po4ivka
3. po4ivka
4. grub+triceps
5. po4ivka
6. ramo+kraka
7. po4ivka
01.06.04
22:12
party_boy няма да е зле да прегледаш поста за сплитовете. Там има описани много различни варианти.