Първият телевизионен канал по нета

23.06.05
06:06

След радиото, което сигорно поне някои от вас са слушали като мен. Сега вече ще правят и телевизионо шоу по нета. Доста интересни инициятиви както винаги прави бодибилдинг дот ком. Ето за такъв вид професионализъм говоря, че сме свикнали и после нескопосаните български мероприятия ни дразнят.
Повече информация за новите гости в предаванията.
За самото шоу.
Първото предаване (архив).

Meжду другото Том Принс с когото е първото предаване ми е от любимите бодибилдери. Такива крака рядко се виждат и на Мр. Олимпия.
по-здрави

23.06.05
11:28

Смятам, че този линк би бил от полза на всички, които биха харесали това шоу. От тук можете да си изтеглите самите фимлчета, вместо да ги гледате в реално време....тъй като филма от първата седмица е 28 MB не всеки има достатъчно бърз нет, и няма да може да го гледа изобщо защото ще се тегли рпекалено дълго, тук можете да си изтеглите всичко което има досега като направени предавания и да си ги гледате на спокоиствие, без прекъсванията които иначе 90% от хората ще имат заради бавен интернет!

http://forum.athletes.com/fitshow/

успех на всички!!!

23.06.05
11:50

10x братле

23.06.05
19:05

ето и линк за програмата която работи с тея файлове...проверете за вируси!!!

http://www.martijndevisser.com/download/flvplayer_setup.exe

EA

23.06.05
19:31

и какво ще ми трябва за да мога да гледам по нета тва предаване???и от кога почва?

23.06.05
20:22

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]и какво ще ми трябва за да мога да гледам по нета тва предаване???и от кога почва?

windows media player мисля, че трябва и сравнително добра връзка към нета. И щракаш на линковете, които сме дали!
по-здрави

23.06.05
20:56

Windows Media Player не ги поддържа тези файлове!!!!

Първо си теглиш нещата които са излезнали, от първият линк който дадох, защото са по 30MB и е добре да ги изтеглиш изцяло на Hard Disk-а преди да ги гледаш.
След това си теглиш програмката която съм дал като втори линк, и я инсталираш....тя единствена пуска този тип файлове. Пробвах с много други програми, но нито една не хваща този формат освен тази.

Успех.

23.06.05
21:15

Дам и остава вариянта да ги гледаш онлай докато ги сваляш. Направо на нета. Това с формата май е направено за да не се крадат.
по-здрави

23.06.05
21:59

Ама ти пак не ме разбра....
те не се крадът щом са в интернет пространството!!!
Аз точно това обясних - как да ги гледаш офлайн...
Аз с една програмка издирих кой Flash файл стартира, и го разкомпилирах, и видях от каде си търси самите филмчета.
като идеш на тва место което дадох по-горе, ще можеш да си свалиш FLV файла, които можеш да го пуснеш само през специална програма. За нея също съм дал линк, така че все едно си сваляш нормални филми от интернет, и после ги гледаш просто през тази програма OFFLINE!!!!!:)

23.06.05
22:26

Ае момче ясно ми е това! Но защо по дяволите са в този формат мислиш? Дадох просто предположение, че не са в нормалните формати. Но може и да е по-лесно за тях да е така. :) Офлайн тва е яко :) аз имах предвит, че ги гледаш докато ги сваляш но явно няма смисъл да ти пиша :) мислех да ти напиша да не обиждаш модератори, но това с разкомпилирането ми хареса  :) браво на теб :)

по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1