19.12.11
17:42
Здравейте искам да питам за един протеин.
Един приятел си купи днеска от пикадили ( знам че ще кажете щом е от пикадили не е хубав ) но въпроса ми е дали става като марка
и да ли ще ми помогне за качване на маса казасе:
ПРО ГОЛД 90
Коментирайте само по тема.
Про голд 90 на Нутрим - 400г за 14-15 лева български протеин със отвратителен вкус ... (стойностите му със сигурност не отговарят като дадено количество белтъчини и т.н).За още толкова пари горе-долу 30 лева спокойно можеш да си намериш около кг качествен протеин.Дали си заслужава-не.
казано от Dominic на 19.12.11, 17:48:
Про голд 90 на Нутрим - 400г за 14-15 лева български протеин със отвратителен вкус ... (стойностите му със сигурност не отговарят като дадено количество белтъчини и т.н).За още толкова пари горе-долу 30 лева спокойно можеш да си намериш около кг качествен протеин.Дали си заслужава-не.
Да точно такъв защото някъв приятел каза че от него е качил 10 кг но не му повярвах това е малко абсурдно..
какво мислиш ти възможно ли е?
казано от krNbarca на 19.12.11, 18:01:
казано от Dominic на 19.12.11, 17:48:
Да точно такъв защото някъв приятел каза че от него е качил 10 кг но не му повярвах това е малко абсурдно..
какво мислиш ти възможно ли е?
Просто не е възможно , абсурдно е даже - 10кг.
П.с. всички щяхме да караме само на него -без хранителен режим и т.н.
Мхм ясно защото мислих да си купя но не ми се давът 15 лв за глупост.. както ти каза
Оценявам твоето мнение.
Може ли някой друг да си каже мнението
казано от krNbarca на 19.12.11, 18:13:
Мхм ясно защото мислих да си купя но не ми се давът 15 лв за глупост.. както ти каза
Оценявам твоето мнение.
Може ли някой друг да си каже мнението
Ако ще си купуваш нещо , но след като имаш изградени навици относно храненето и тренировките , то си вземи голяма разфасовка качествен протеин - ще ти излезе по-изгодно в дългосрочен план.Успех.
казано от Dominic на 19.12.11, 18:16:
казано от krNbarca на 19.12.11, 18:13:
Оценявам твоето мнение.
Може ли някой друг да си каже мнениетоАко ще си купуваш нещо , но след като имаш изградени навици относно храненето и тренировките , то си вземи голяма разфасовка качествен протеин - ще ти излезе по-изгодно в дългосрочен план.Успех.
Ахам дам храня се вече от 3 седмици и то много добре определн час храна
и тука искам да попитам за Суроватката на Нутрим е по добре варно ли е
Мнението беше редактирано от krNbarca на 19.12.11 18:21.
Не ти е нужна никаква добавка, ако храната ти е на ниво! За 15 лв може да си купиш 2 кори с яйца и 2-3 литра прясно мляко :)
казано от Death__ на 19.12.11, 18:33:
Не ти е нужна никаква добавка, ако храната ти е на ниво! За 15 лв може да си купиш 2 кори с яйца и 2-3 литра прясно мляко :)
Искаш да ми кажеш че на ден да ям по 5 6 яйца ли на мене не ми понасят повече от 4
Защото се убривам незнам просто това е някаква алергия
А иначе могали примерно изварата като протеин сас мляко след трен место да си купувам някви не качествени протеини?
Ами, точно след тренировка мляко и извара не са подходящи, понеже са бавно усвояващи - казеинови. Но през останалото време може :) След тренировка, най-подходящи са месо или яйца :)
казано от Death__ на 19.12.11, 18:55:
Ами, точно след тренировка мляко и извара не са подходящи, понеже са бавно усвояващи - казеинови. Но през останалото време може :) След тренировка, най-подходящи са месо или яйца :)
Добре а някъв протеин да си направя примерно в къщи добре ли е
Прясно мляко + Банан + 1 лъжичка мед след трен? защото нямам възможност да давам много пари за протеини и добавки
И искам да питам 2яйца ям за закуска секи ден и това е за деня да включали още 1 2 че се обривам от повече а и незнам да ли няма и от тези 4 да ми стане нещо
Мнението беше редактирано от krNbarca на 19.12.11 19:06.
Ще ти го кажа така: прави и яж каквото искаш, просто гледай да си набавяш нужните вещества за муслулния растеж. Ако искаш си прави домашни протеини, ако искаш яж сух хляб, ако искаш яж джанки.... просто си набавяй протеина! :)
казано от Death__ на 19.12.11, 19:13:
Ще ти го кажа така: прави и яж каквото искаш, просто гледай да си набавяш нужните вещества за муслулния растеж. Ако искаш си прави домашни протеини, ако искаш яж сух хляб, ако искаш яж джанки.... просто си набавяй протеина! :)
Разбрахте много добре просто искам да знам от кой храни най - добре се набавя протеина освен месото и яйцата ?
19.12.11
20:42
Какво беше това “ПРиятеля ми качил 10 килограма с този протеин.Не му вярвам”.От протеина ли се качват кила?Я стига с тия ограничени коментари..Човек ако се храни както трябва,не 10 ми 100 кила може да качи.Ти кво си мислиш,че ще си вземеш протеин и килограмите сами ще се качват без да се храниш ли?
казано от todor dimitrov на 19.12.11, 20:42:
Какво беше това “ПРиятеля ми качил 10 килограма с този протеин.Не му вярвам”.От протеина ли се качват кила?Я стига с тия ограничени коментари..Човек ако се храни както трябва,не 10 ми 100 кила може да качи.Ти кво си мислиш,че ще си вземеш протеин и килограмите сами ще се качват без да се храниш ли?
Неме разбра имам предвид че го е ползвал и е качил кг и аз го питах да ли са е хранил с режим той каза НЕ ...
19.12.11
21:00
Ако ядеш само белтъци обриваш ли се ?
Вземай си 100 грама месо само за след тренировка,останалото време,за да набавяш протеин извара,боб,леща.
Щом качваш не забравяй картофи,ориз,макарони и овес.
казано от Teen Power на 19.12.11, 21:00:
Ако ядеш само белтъци обриваш ли се ?
Вземай си 100 грама месо само за след тренировка,останалото време,за да набавяш протеин извара,боб,леща.
Щом качваш не забравяй картофи,ориз,макарони и овес.
Попринцип продавът пилешки паржолки 100 грама 1,40 добре ли е като вариант готови от гюрлата
а относно белтъците не сам пробвал ям гицели яйцата постоянно
и хапвам варени картофи както и ориз и макаронки
Автора на темата или е 15 годишен или грам мозък не влага. В почти всички зали предлагат протеин на доза защо след тренировка на пляскаш по 1 доза около 2лв ти излиза. 2 Яйца са крайно недостатъчни като количество 5-6 нагоре е добре. 14лв за кг пилешко ще ти излиза доста скъпо, ако в крайна сметка искаш да постигнеш нещо трябва да се ориентираш към повече и по-качествена храна и добавки, ти щом 50-60лв за 1 протеин нямаш незнам как всеки ден ще ядеш нужната ти храна
01.02.14
12:10
Ами кажете някакъв добър протеин който да не е над 35 лв.
казано от david metlej на 01.02.14, 12:10:
Ами кажете някакъв добър протеин който да не е над 35 лв.
Трудно ще си намериш тук такъв. Говорим за килограм предполагам ? Не очаквай нищо от 1кг протеин.
4 кила пилешко (или свинско).
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.02.14 13:31.
01.02.14
15:35
Ами в някой друг саит