хексаболан

Темата е заключена.
VA

23.06.05
20:13

Тренирам от 2 години и половина с 2-3 почивки от по месец два.На 20 години съм.Когато започнах бях 61 кг,188 см висок.сега съм 85 кила при същата височина.Бицепс от 29 -41 (струдена).Не че не съм доволен от постигнатото ,но искам малко да се посдпомогна.Досега съм вземал бая добавки, но искам нещо по-силно понеже искам да кача още малко чиста маса.Спрял съм се на хексаболан.изчетох доста материали по въпроса но искам да получа от вас някои примерни схеми за цикъл ,за нужните протектори и т.н.Мисля да не го комбинирам нито с деца нито с метан,но ако някой има опит нека сподели.Поради възможни спорове и нежелани коментари,ако някой иска да ми помогне да ми прати лично.Благодаря предварително.

23.06.05
23:25

Да ти кажа според мен Хексаболана не е най - подходящият стероид за първи цикъл.Въпреки , че не ароматизира и не задържа вода като тестостероните си е доста сериозна химия. Товари черния дроб, качва кръвното и определено най - силно изразеният страничен ефект засилена агресивност (поне при мен беше така). Аз съм използвал Тренболон и ефекта определено беше добър - малко маса , но качесвтена , сила ми се покачи и напомпването по вревме на тренировка беше изключително.

NO

25.06.05
13:49

ТА виж ся. Параболана или Хексаболон то е едно и сащо общо взето го дават стероид не за първи цикъл. Тои е силен андроген със силни анаболни качества. Напиши нещо повече за цикъла който искаш да правиш. Доколкото разбирам е с инжекции. Първо трудно се намира истински повечето е менте...............
Абе сега бързам и немем верме да се обясневам. Но ако си решил да зобиш избери нещо друго.

CR

30.06.05
17:11

Поправка в гореизразено мнение - тренболонът не натоварва черния дроб, а бъбреците и то доста сериозно.
Препаратът Хексаболан е измислен, в този ред на мисли може да се каже, че е чисто менте(не се знае колко и от кое е сложено вътре). Това не означава, че на пазара няма препарати, в които има наистина тренболон. 
По едно време миналото лято беше излязла ацетатна форма, тоест на таблетки.
Много зле се отразява на скалпа, косата на употребяващия започва да пада със засилени темпове.
Това е препарат за атлети, които са опитали конвенционалните и търсят нещо по-силно.
Не е евтин, от групата на 19-нор тестостероните е, тоест подобен на нандролоните и спира много тежко собственото хормонално производство.
успех

01.07.05
16:19

всичко освен бъбречната токсичност е вярно; схващането че вреди на бъбреците е от времето когато са го ползвали с Ласикс предсъстезателно (познай кой вреди на бъбреците повече). За сметка на това прецаква силно липидите в кръвта (”добър” към “лош” холестерин), което може да е доста опасно.

CR

03.07.05
19:58

[quote author=“gorgon”]всичко освен бъбречната токсичност е вярно; схващането че вреди на бъбреците е от времето когато са го ползвали с Ласикс предсъстезателно (познай кой вреди на бъбреците повече). За сметка на това прецаква силно липидите в кръвта (”добър” към “лош” холестерин), което може да е доста опасно.

Колко цикъла с тренболон и на какви дози имаш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1