23.06.05
12:09
Ни.Въпросът ми е съвсем прост - като приемам бионабол,по колко хапчета карсил да зимам, на опаковката пише 3 пъти по 1-2 обочи мене ми се вижда много с оглед на целите с които го зимам!
Та някои да има идеи по колко КАРСИЛ си взима?
Чао
пич като отиде да си земеш химията и като пита за 4истене аптекарката ко то каза карсил или Лив.52-за него ми казаха 4е пре4иства по добре поради нали4ието на 8 саставки които те пре4истват по добре от карсила-само 1.А по принцип карсила/либ.52 го зимам на на приема със бионабола
и все пак не полу4их отговор на въпроса си?
Може ли някои да ми отгови моля!
Ми зимаш си както си пише 3 пати на ден по една ако имаш мерак може и 3 пати по 2 да зимаш...както си решиш за по добре...
хмз ае брато ми то за 5-6 мг бионабол не са ли малко много 3 пати на ден.Не 4е искам да споря, просто не е хубаво да се прекалява с хаповете,било то и проектори!
Затова питам.
А и 4есно казано цената на карсила е доста висока около 4-5 лв за 20 хапа!
Ами защо направо не почна с това , че ще взимаш по 5-6 мг. Бионабол ? Можеш да взимаш след като спреш цикъла и ако искаш за всеки случаи по 1таб. по време .
горе имам предвид едно сутрин едно ве4ер-се пак нали делиш приема на бионабола
24.06.05
07:08
[quote author=“DarkWolf”]Ни.Въпросът ми е съвсем прост - като приемам бионабол,по колко хапчета карсил да зимам, на опаковката пише 3 пъти по 1-2 обочи мене ми се вижда много с оглед на целите с които го зимам!
Та някои да има идеи по колко КАРСИЛ си взима?
Чао
Има две разфасовки Карзил.Ако е малката(35 мг) се взимат 3х2 таблетки. :) Лив 52 е по-скоро за възстановяване на ч.дроб,докато Карзила е за предпазване по време на цикъл.Вече за тоя “зоб” от 5-6 мг. бионабол :) 2х1 на ден от 35 мг. са си предостатъчни :)
благодарности на всички, които взеха отношение по темата :)
наи ве4е на Trenirashtia - то4но за това питах!
и да карсила е от 35 мг.!
бтв тука в Бургас е мноо зле само някакви БГ протеини и креатини,и то на фирми дето за сефте ги 4увам, отгоре на си4ко креатин на Оптимум никаде няма...
А бионабола от 30 аптеки в една го изрових в4ера по слу4аиност..
Много е зле!
Поздрави на всички!