State of the Art

Темата е заключена.

18.12.11
22:04

...

Темата беше редактирана от waytoofar на 23.06.14 22:17.

19.12.11
09:55

Good luck! Nice avatar.

19.12.11
11:14

Нали си наясно, че myofusion има по-голям процент въглехидрат и захари, отколкото един добър уей протеин и затова се използва за заместител на хранене? За след тренировка не съм убедена, че е подходящ, поне моите познания се ограничават до тук.
Аз пия Матрица на Синтракс за заместител сутрин и понякога следобяд, ако нямам време да ям, но от другия месец си взимам Миофюжън. За след тренировка пия phd whey.
Някой ще ме контрират с факта, че след тренировка трябва да се пие гейнър, ако на твоя ръст беше 54-55кг със сигурност нямаше да имаш проблем с ‘лекия’ въглехидратен прием скед тренировка.
Но личното ми мнение е да се довериш на изолат или уей :)

Успех с дневника и ще се радвам да видя снимки на момиче, което от толква време се занимава с фитнес ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.12.11 11:14.

19.12.11
21:39

За Майофюжън-а съм наясно, да... не го ползвам след тренировка, а вечер, когато ми е основното (единствено) хранене. Просто няма как да си добавя нужното количество протеини без него или какъвто и да е било друг протеин, а така или иначе го предпочитам пред останалите на пазара. Силно се надявам, че качеството му е толкова добро колкото и вкуса. След тренировката, която е сутрин, пия само БЦАА и после един плод. :P
За снимки още е ранооо... къса ми се сърцето като гледам сега на какво приличам. Имам доста да поизчистя преди да кача нещо :P

А ето и храната ми днес - слабичко откъм калории, но нещо ми е криво и не ми се яде...

ккал - 1,188
мазнини - 63.1
въглехидрат - 44.6
протеин - 110.7

Вечерята ми се състоеше от яйца/1жълтък/, кашкавал, пилешко филе, извара, малко майонеза и фъстъчено масло.

Тук ми се иска и да попитам колко горе-долу е препоръчителното количество на мазнините за деня при положение, че човек иска да сваля? А и какво мислите за фъстъченото масло като източник? Ясно ми е че го водят канцерогенно, ала-бала... но в нормални количества не е нещо, което би навредило, надявам се?

Ревю на сутрешната тренировка:
http://www.youtube.com/watch?v=meY26H5UdW8

:)

19.12.11
22:05

Не съм фен на цикличното хранене и не знам много за принципите, но след тренировка не се препоръчва фруктоза. Ако ще е плод, то нека е грозде или добре узрял банан.

21.12.11
09:06

Това с фруктозата не го подозирах :) Гледам, че и кивито е с ниско съдържание, така че предполагам става? Грозде за съжаление няма в момента, а банани просто не обичам.

Вчерашното хранене беше такова:
ккал - 1,570; мазнини - 101.2; въгл. - 66.4; протеин - 109.7 - белтъци, кашкавал, пилешко филе, извара, малко майонеза и фъстъчено масло. Сутринта мандарини.

Тренировките от вчера и днес:

http://www.youtube.com/watch?v=d4DNRTo1ylA&feature=plcp&context=C36b6a9dUDOEgsToPDskIek7rP7fGCADEDNGxkdxj1

http://www.youtube.com/watch?v=D4PA371dCKs&feature=plcp&context=C312b9e2UDOEgsToPDskIK0hvXZOFuaQ1wlwmXZmCN

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1