31.05.04
00:31
Някой отделя ли време на краката?
Важна част ли са от тренировката на един билдер?
И има ли смисъл от тях, не трябва ли да гледаме над кръста?
Няма ли да станем като “табуретки” , “трупчета” ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:44.
O-o-o ne si vijdal 4ovek bez gram muskuli na krakata. 1 moi priatel treniram pluvane ot 10 godini mnogo seriozno. Hodi na sustezania…abe seriozna rabota :) Ta toi ima perfektno oformeno tialo ot krusta nagore. Prosto mnogo 6irok grub, ramene, oformeni gurdi, super koremna presa. NO vinagi hodi s pantalon, za6toto kato se suble4e i napravo VSI4KI umirame ot smiah. Ama tolkova sme6na gledka ne si vijdal. Krakata mu sa kato kle4ki. (bukvalno) Sigurno ima ruka 40 i prasec 20. I bedro 10…mm. :lol: Ima4e az si treniram praseja mnogo seriozno i ima goliam napreduk. Nadliagam i na zadnoto bedro. Na vutre6noto su6to, za6toto tam se natrupvat mnogo maznini i me drazneha. Kvadricepsi ne pravia poradi moia si pri4ina…
Краката както и да го погледнеме са половината тяло :)
Тъпото е че го разбрах доста късно...
Сега ми пада сърцето в гащите като права крака...
Секи си сърба каквоти си е надробил :)
Момчета правете крака!!! Нали правите бб гледайте да сте симетрични
а не карикатури :)
e dobre de
ama za kraka nai poleznoto uprajnenie e kleka
a toi opredeleno spira rasteja a az imam nujda ot nego v momenta !
za tova ne rpavq klek,myrtva tqga, trapec, ramo s lost na glavata
Koito ne pravi kraka mnogo shte sujalqva, nezavisimo dali v momenta sa mu simetrichni s tqloto nagore ili ne. gotcha mnogo dobre go kaza : krakata sa polovinata tqlo!
Inache koito se pritesnqva che shte spre da raste da probva klekove sus shtangata otpred, otnema chast ot natovarvaneto na grubnaka zaradi izmesteniq centur na tejestta. uspeh!
no vse pak cqlata tejest e na tqloto ti
zatova go izbqgvam i si pravq na nqkvi kuci gladiatori ot 1 sedmica
Nai mnogo sila i masa sum kachval v periodite kogato sum klqkal vuv vsichkite mu raznovidnosti! Za murtvata tqga nqma da govorq, ne sluchaino e narechena ‘kraiugulen kamuk na mujkata sila’-nai dobroto uprajnenie e tova. Osven tova koi ti kaza che tiq uprajneniq shte ti sprat rasteja? Procheti malko po drugi forumi i shte razberesh che ne e tochno taka…
Krakata sa ne samo polovimata tyalo, te sa i moshten tramplin za ka4vane na masa i razvitie na cyaloto tyalo. Moje da vi zvu4i neveroyatno no kogato v peryod za masa klyakam zdravo ka4vam na gurba pove4e otkolkoto na krakata. Tova 4e spira rasteja mislia 4e e preuveli4eno, rusta e geneti4no zalojen i vunshni vuzdeistviya ne mu povliyavat mnogo.
tva za razteja ve4e stana sme6no,vsi4ki se vliaqt ot tabored4icite koito v deistvitelnost se zobat ot 12godihni
Да ви кажа пък на мен точно краката са ми най - добре развити от цялото тяло :) , искам така да бъде и с БИЦЕПСА :(
01.06.04
21:06
на мен са ми казвали че клякането с станги водило до много тражми и имало бавен резултат.вярно ли е това
Mi ne e viarno. Mnogo hora, koito klaikat kazvat, 4e s tiah se ka4valo dori mnogo masa po cialoto tialo. V smisul ima mnogo blagopriaten efekt vurhu tialoto. Specialno pitah dosta hora v moia fitnes i vsi4ki biaha tvurdo za kliakaneto.
01.06.04
22:14
абе и аз се чудя да не са ма метнали нещо по вурбите ама сега съм сигурен.Преди няколко години имасхе в моето у4илище един спортист които мойеше да кляка със щанга 150кг.Ако му ви диш краката като на Маркус Рул :D
I tova e lo6o? :D Sega ako ne te kefi da ima6 4ak takiva kraka… Az ne govoria za klekove s 200 kila i 100 povtorenia 8 puti v sedmicata. Govoria za 1 put v sedmicata 2-3 serii sus leki4ki kila i 5-6 povtorenia. Ni6to extremno :D Dori za zagriavka da kliaka6 e super gotino. Probvai niakoi den i 6te vidi6 ako o6te ne si. :)
01.06.04
22:25
4estno kazano az i da iskam nemoga da klqkam s golemi tejesti :D .na4inaest sum.Tui kato se zanimavash cql jivot s PC-ta sega ste popam kat vol :D
01.06.04
22:35
mersi za pomosta.Nadqvam se da imam dobri rezultati