20.12.11
22:46
Слушам все по хубави неща за тази фирма и реших да я пробвам ... но виждам че имат и нещо като матрица , което си е предимство . При цена от 70 лв за суроватката и 66 за бленда (2200гр.) цената не е фактор :) Предполагам че при суроватката профила е по добър , но пък ще се усвоява доста бързо . Тъй като не ям извара бленда ще се впише добре в режима ми . Всичките ми добавки свършиха в момента така че ще го приемам самостотелно , по 3 дози на ден . Всякакви мнения и предложея са добре дошли , включително и за други марки :)
едит : 187см / 84кг. 10% бф.
Темата беше редактирана от Anton Penchev на 20.12.11 22:50.
Ами честно казано едва ли ще усетиш разлика между двата продукта. % на протеин в доза е почти един и същ, цената е почти изравнена, така че и в това отношение всичко е на кантар. Според мен си вземи и от двата вида по 1 опаковка. Изпиваш единия, после другия и по някакви субективни фактори накрая решаваш кой ти е харесал повече и след това продължаваш на него ( или сменяш марката).
Като цяло гледай на протеина като на една доста полезна добавка, която може да ти бъде само в плюс, но не се задълбавай много много в избора им. Сменяй марките, експериментирай. Голяма разлика между два протеина няма да видиш( освен във вкуса).
За мен определящи фактори са % на протеин в доза и цената на разфасовката. Всичко останало е на заден план. :)
21.12.11
13:45
Ще взема суроватката , тъй като ми се струва че источниците му на протеин са по качествени и защото след като поразрових нета ми се струва че бленда не го препоръчват за след тренировка , а смятам че там имам най много нужда . Благодаря за отговора :)
Мнението беше редактирано от Anton Penchev на 21.12.11 13:46.