Сила, издръжливост, възстановяване

09.12.11
23:09

Здравейте!

Тренирам футбол,целта е ясна.
До сега съм пил доста добавки,като най-голяма полза съм видял от бета-аланин + кре-алкалин + БЦАА (тази комбинация съм я пил 2 пъти).Мисля за 3ти път да я използвам,но този път мисля да сменя марките.Последния път пих бета-аланина на праймфорс и не бях особено доволен.Първият път бета-аланина беше на интерактив и останах с отлични впечатления.Ето какво съм замислил:
бета-аланин на НАУ
кре-алкалин на ЕФХ / green magnitude
екстенд 1,2кг
мисля да добавя витамин Д и рибено масло

Имам няколко въпроса:
Кой е по-добрия вариант-кре-алкалина или греен маг-а ? Тук ще се радвам да чуя и ваши варианти.
На коя марка да бъде витамин Д и какво количество да пия на ден (тук срещам доста различна информация-някъде чета по 1000 единици,другаде по 20 000) ?
Чудих се дали да не добавя и jack3d (при този вариант,ще отпаднат витамин Д и рибеното масло заради финансите ).Имам и въпрос свързан с jack3d - от него постига ли се ефекта напомпване,тъй като това не искам да ми се случва по време на тренировка.
Друго,което се колебая,е от къде да си поръчам добавките.Поръчвал съм единствено от сила-бг,главно копувам от магазини,но чувам доста лоши отзиви за сила-бг,а от сайтовете излиза по-изгодно в сравение с магазините.Вие какво ще ме посъветвате тук ?

Бих се радвал да чуя всякакви предложения,които да отговарят на целта ми.Ако има нещо,което съм изпуснал като информация,питайте.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.12.11 09:03.

Кре-алкалинът и Green MAGnitude са продукти от различни класове, трудно могат да бъдат сравнявани директно. Вторият е комплексен продукт, вероятно можеш да очакваш по-добри резултати, но не съм го приемал (до сега) и няма как да давам по-конкретно мнение.

Витамин D и рибено масло - Now Foods.

Jack3d - защо изобщо гледаш към този продукт? За какво ти е необходим? Пробвал съм го при натоварване с волейбол, при мен напомпване и одървяне няма. Неразумно ми се вижда да избираш между него и витамини...

Магазин - гарантирано можеш да разчиташ на BB-Team. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.12.11 09:12.

21.12.11
23:02

Благодаря ти за мнението ! :)

Смятам да заложа на кре-алкалина и този път единствено заради по-ниската цена.И понеже тук в сайта няма продуктите на EFX , какво ви е мнението за кре-алкалина на pure nutrition ?
Нямам представа как влияе Jack3d,просто съм чувал добри отзиви за продукта и за това реших да питам.Ясно,избирам витамините пред него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1