15.12.11
20:15
Здравейте, нов съм тук и това е първата тема която пиша.Дано да не съм сгрешил нещо :)Така малко за мен преди да ви покажа хранителния си режим.Така момче от София на 16(сега ще правя 17).Занимавам се професионално с плуване вече от 10тина години.Тренирам всеки ден без неделя от скоро гледам да се храня по пълноценно и четох доста в този форум.След състезанието което имам тази седмица в Сърбия имам един голям интервал от време в който нямам състезания и ще да почна фитнес 3 пъти седмично.Мерките са ми: Ръст-183 Тегло-66.Наистина съм много слаб няма съмнение в това и целта ми е покачване на ММ.Ще взимам гейнър и смятам казеин . Ето го и храненето ми:
1во Хранене (закуска)-6:20
-Препечена филия пълнозърнест хляб с пуешка шунка и кашкавал
-Кофичка кисело мляко с овесени ядки,мед и стафиди
-3,4 яйца
-някакъв плод
Към 7:30 съм във водата вече до към 9:30
-веднага след това доза гейнър
2ро Хранене -10:15
-мляко
-плодова салта
3то Хранене-12:00
-4,5 пилешки пържоли или бонфиле
-варене картофи овкусени
-салата от зеле и моркови и от цвекло
4то Хранене-14:20(училище)
-сандвич с черен хляб зеленчуци,шунка и кашкава
-плод
5то Хранене-16:00(училище)
-сурови ядки
-доза казеин
6то Хранене-17:40(училище)
-още един сандвич
-сушени плодове
Към 19:30 отивам на фитнес
-пак една доза гейнър
7мо Хранене-21:00(вечеря)
-каквото готвено има вкъщи(супа, някаква манджа :)
-салата
Преди лягане хапвам нещо много леко и една доза казеин
Лягам си към 22:00
Това е примерен ден когато тренирам във водата и фитнес.Приемам всякаква критика и предложения.
Поздрави Цветозар :)
Темата беше редактирана от Цветозар Яков на 20.12.11 17:22.
22.12.11
15:11
Никой ли няма да ми отговори.Очаквах повече мнения , все пак тук има доста компетентни хора :)
На теб ти трябва много и полноценна храна/енергия и аз я виждам налична. Екстра е режимът! Ако нещо ти куца като го приложиш, тогава кажи и ще търсим причини.
23.12.11
22:02
Благодаря ти :)