Ластици за тренировка

Здравейте! Срещал съм из статий и програми да се говори за асистирано набиране с ластици и изобщо за ластици, които се използват по време на тренировка. Ако можете да ми дадете сайт, от къде да си поръчам защото имам нужда ; )

22.12.11
17:04

Здрасти,
Гледам, че и ти търсиш ластици каквито и аз търсих супер много време и все неможех да намеря. Най-накрая намерих супер добри ластици. Купих си ластиците от сайта на ТРЕНИРАЙ МЕ. Просто го напиши в гоогле и то ще ти излезне.  Момчетата са супер сериозни и коректни. Доста бързо ми ги доставиха. Дано да ти е от полза

Мнението беше редактирано от vafcho vafcho на 13.02.12 16:32.

03.02.12
08:09

Човече супер много благодаря за линка. Сигурно от няколко години търся тренировъчни ластици, които да са комплект и да мога да си закачам колкото си искам. Така мога да си определям за различните упражнения различно съпротивление.Ластиците са супер добри и качествени! Перпоръчвам ги. Сега обмислям да си взема ластиците за крака.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.02.12 08:16.

03.02.12
10:25

В JK Fitness Market на околовръстното имат ластици. Виж им сайта.

12.02.12
14:32

Стоянчо, аз ги знам тези ластици на Околовръстното в ДЖЕЙ КЕЙ Финтес, взех си преди време от там два ластика за общо 50 кинта и след 3 месеца ми се скъса единия. Не е да кажеш да съм го ползвал навън много и да съм го настъпвал, само вкъщи и просто се сцепи...Не ги препоръчвам. Взех си ги от едно друго място, ама виждам, че администрраторите трият линкове, ако се интересуваш още ми пиши лично. Спомням си че 5 ластика с различно ниво на натоварване струваха към 100 лева,заедно с дръжки и там с система за врата да закрепяш ластиците на касата на врата, ако искаш да тренираш у дома. Ако искаш, можеш да ги сложиш ако искаш и 5-те ластика на дръжките, само че аз не го правя, защото не мога да ги дигна:))))
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1