24.10.10
09:20
Пробвал ли е ,някой този кашвкавал днес го видях,а мисля скоро в хранителния режим да добавя и кашкавал.
На 100гр.
М - 15%
В - 5.5%
П - 30%
275kcal
Въпреки,че е са добри стойностите .. много ме притеснява това от какво е направен ...
24.10.10
09:28
Принципно продуктите на “Маджаров” са качествени от това следва да е напревен от мляко ..
казано от stoyanskiqq на 24.10.10, 09:28:
Принципно продуктите на “Маджаров” са качествени от това следва да е напревен от мляко ..
... но от друга страна, когато говорим за неща от магазина, смисълът на “качествени” се изменя леко и от това следва, че евентуално може да има И мляко (стига наистина да са от “качествените”, нямам наблюдения над марката). Само че при този процент мазнини, кой знае - може и от вода да е правен, че не знам какво ще да е било това мляко :D
Кашкавал с 15% мазнини е същото като прясно мляко с 0,1% - има нещо, дето не е както трябва, поне в моите представи.
Специално млечни от магазинната мрежа е много ненадеждно да взима човек - тоя тип продукти са безвъзвратно прецакани, и на вкус, и на качество.
Някой да има идея къде в Пловдив мога да си купя Light кашкавал и сирене на Маджаров ?
Тъкмо щях да пускам тема и ми попадна тази от Гугъл :)
Иначе много доволно майна... Отдавна ям от нормалното сирене на Маджаров но сравнение с Лайт версията разлика в протеина няма а мазнините са наполовина по малко... За кашкавала пък ОМГ има с 4% по малко мазнини от нормалното му краве сирене и с 13% повече протеин :O Тоя кашкавал е протеинова бомба....
Мнението беше редактирано от Manigga на 23.12.11 22:10.
23.12.11
23:43
ха-ха-ха кашкавал лайт. Скоро ще си взимате и обезмаслено масло. Вземете се стегнете и не яжте,като женки.
Всеки има различни цели бе пич... Едни ядат чисто месо.. други пък нагъват сланина.. Избора си е наш ;)
24.12.11
14:28
Както и едни имат резултати,а други нямат.
Намерих го кашкавала.... ~25лв. килото... мерси съм :D
пс. Сиренето Лайт беше на 12,50лв. за килограм но няма хава в него..
Мнението беше редактирано от Manigga на 24.12.11 18:21.
24.12.11
19:13
Попринцип, продуктите на Маджаров са по-скъпи. Мога да кажа, че са и качествени или поне до миналата година, защото тогава ги изследвахме. Надявам се да не се е променило това.
05.01.12
14:18
Малко извън темата за кашкавала, но онзи ден си купих бекон на Маджаров и след като го срязах знаете ли какво видях?
Мехурчета, като в кренвирш! За мен това е абсолютен шприц и няма да го погледна втори път!
Та толкова по темата за качественото...
05.01.12
14:26
Какви са тези мехурчета? В тях имаше ли мазнина(желирана) ? И какъв е бил беконът, суров, сурово пушен ?
Мнението беше редактирано от Мила на 05.01.12 14:27.