Избор на креатин или креатинова матрица.

22.12.11
17:10

Здравейте страхотен форум. Какво мислите за Кре-Алкалин на Саи Тек и ЦеллМасс на БСН. Спрял съм се на 1 от двете добавки. Също така мисля, че трябва да се комбинира с още нещо, но несе сещам с какво. Досега несъм взимал креатин монохидрат.
Преди 2 седмици ми свърши 2/3 кутия Джек3д (купих го от приятел) (много бях доволен от продукта). Пил съм също и Хот Блууд (не останах много доволен), общо взето това са добавките който съм пил в който има някакъв вид креатин. Много се колебая защото Кре Алкалина е на СаиТек а не чувам добри отзиви за тях.
На 21 години съм с 1 година много сериозен стаж. Тежа 85 кг (като започнах бях 70) 182 см висок.

Благодаря предварително, защото несъм много в крак с добавките. Поздрави :)

22.12.11
18:03

Може би 90% от съфорумците сме започнали с монохидрат. Защо не пробваш с него? Кре-алкалина също е много добър продукт (може би съм късметлия и на мен ми действа), но нека не е най-евтиният възможен. Разгледай същият на фирмата, която го е патентовала all american efx. От целмаса ще ти трябват 2 опаковки за пълен цикъл. Креатина може да го комбинираш с почти всичко, но не прочетох какви са целите ти. Хранителен режим имаш ли? Какви други добавки си пил досега?

П.С. 1 година тренировки не може да се нарече сериозен стаж :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.12.11 18:04.

22.12.11
21:30

Монохидрата задържа вода, а аз не искам. Март месец ще почвам сериозно чистене до 7-8% мазнини. Целта ми е качване на маса че да има какво да излезне лятото :) Хранителен режим нямам но в момента хапвам наистина доста въглехидрати около 400-500 и към 180-200 грама протеин. Добавки досега съм зимал само БЦАА - 2 месеца Хот блууд, Джак3д и 1 кг протеин.

22.12.11
23:49

Пробвай с монохидрат на доказана фирма (Оптимум или Юнивърсал примерно) ,за креалкалина аз съм със смесени чувства просто защото при мен не подейства ...

23.12.11
00:09

казано от silata bg на 22.12.11, 21:30:

Монохидрата задържа вода, а аз не искам. ....Хранителен режим нямам но в момента хапвам наистина доста въглехидрати около 400-500 и към 180-200 грама протеин.

Само като материал за размисъл: 1г. гликоген е свързан с 2.7 г. вода. Само нискокачествения монохидрат, в който остават следи от натрии води до задържане на вода. Кое от двете би ти докарало по-подпухнал вид според теб?

23.12.11
10:24

Вземи си сизе-он на гаспари с по висок рейтинг е в супплементревиеу спрямо целлмасса.
Аз съм го пил,остнах доволен

24.12.11
10:23

Много различни мнения и вече немога да взема никакво решение !!! (За жалост)

24.12.11
15:50

За сега съм се спрял на кре-алкалина на Алл американ 240 капсули с Изолат протеин 2.3 кг. Също мисля да наблягам на минимум 400 грама месо на ден..

PH

24.12.11
15:59

400 грама месо на ден са ок,но ако ядеш и яйца,извара,сирене,мляко :) И все пак за матрицата Грийн Магнитюд е уникална :) Запазих си резултатите на 100% !

24.12.11
18:14

още един глас за гриин маг ... и стига за много време

28.12.11
23:35

Гриин маг-а прочетох за него адските отзиви, споределете с какво да го комбинирам за максимален ефект ! :) Поздрави

29.12.11
00:47

Грийн маг-а може би е най-изгоден като съотношение цена/брой дози в опаковка,  но точно защото стига за много време се получава един неприятен ефект.
Колкото повече време седи, след като се отвори веднъж, толкова повече овлажнява. Дори и да оставиш вътре хигроскопичните пакетчета, пак се овлажнява.

29.12.11
01:30

Аз също съм за Грийн-маг - пробвал съм доста креатинови продукти и от него бях най-доволен.Като цена\дози\качество е може би един от най-изгодните продукти в своят клас.

29.12.11
21:31

Гриина ще е само ми кажете с какво да го комбинирам ............. поздрави благодаря предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1