Animal Rage+Kre-Alkalyn

22.12.11
10:53

Привет.Обмислям варианта да комбинирам бутстъра на Анимал и Кре-алкалин.Какво мислите за тази комбинация.

22.12.11
15:36

Според мен Rage-a не си заслужава, пил съм го нищо особено не е

23.12.11
14:56

Двоумя се между Animala и No Explode 2.0.Но съм решил да пробвам Animala.На всеки различно му действа.

23.12.11
22:20

На всеки различно - точно така. Animal серията са си скъпо удоволствие, но ако не си вземал стимуланти/буустъри до сега, започни с нещо по-слабо.
Hot Blood -> No Explode -> Jack3d -> Animal Rage
Аз така бих ги подредил. :)
Отново.. реши си сам, но мисли добре върху финансите си и как да извлечеш максималното, но следващия път да не останеш разочарован.

24.12.11
12:07

Благодаря,Калояне.Не съм използвал до сега буутстъри.Използвал съм протеини,глутамин,аминокиселини,креатин(само Кре-Алкалин).Сега комбинирам Efx Kre-Alkalyn+Glutamine Powder,около 3 седмици ще съм на тези суплементи.След това 2-3 седмици почивка и тогава сигурно ще пробвам буутстъра и креатина си го продължавам.Интересно ми е ще има ли някакъв резултат,разбира се и храната трябва да е както трябва.

24.12.11
18:16

3 седмици са малко време за да разбереш дали комбинацията върши работа

24.12.11
19:15

Така е да,но поне на мен за толкова 1 месец някъде-2кг протеин и глутамин,от креатина ми остава.А нямам как всеки месец да купувам суплементи,през месец,два.Буутстъра,доколкото съм информирам се пие само в тренировъчни дни по 1 мерителна лъжица.А той е 315гр.Значи 4 пъти на седмица и се връзва около не цели 20 тренировки.

HE

24.12.11
21:22

казано от Zapalqnko на 24.12.11, 19:15:

Така е да,но поне на мен за толкова 1 месец някъде-2кг протеин и глутамин,от креатина ми остава.А нямам как всеки месец да купувам суплементи,през месец,два.Буутстъра,доколкото съм информирам се пие само в тренировъчни дни по 1 мерителна лъжица.А той е 315гр.Значи 4 пъти на седмица и се връзва около не цели 20 тренировки.

Ми събери и си направи един стак! Ти си я подкарал на “искам постоянно да съм на нещо” и не мога да разбера, каква е тая мода? Или правиш нещо, като хората или не се захващай. Дори не ги ползваш по предназначение, тогава за какъв чеп изобщо ги взимаш? Три седмици, какво точно, ще стане през тези три седмици? С две кила протеин месечно /и то не всеки месец/, какво точно очакваш? Как пък никой не разбра, че от добавки не се пести? Като нямаш пари за протеин си оправи храненето и от него си докарвай необходимия белтък! Добавки се взимат в период на застой, та да дръпнеш на някъде, а не за по три седмици и трябва да си наясно, какво и как ще взимаш и от кое, какъв резултат, ще изкараш. Дори не си наясно с действието и приема на “Буутстъра” - трагедия. Като, застанеш пред огледалото, става ли ти ясно, защо виждаш точно това в отражението? Не ми отговаряй на мен, аз отговора на поставените въпроси го знам - отговорите са за теб!

При толкова инфо във форума и изданието, а някой е смял да ми каже “Ти да не си се родил научен”, такава майна, ще му тегля, че цялата му рода, ще я сърби гъза поне месец!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1