22.12.11
22:11
Здравейте искам малко мнение дали сам се насочил добре :) Искам кача маса малко и реших да направя едно стакче на бсн кажете добре ли е или не дали да махна нещо или да добавя нещо и искам да попитам дали някой е ползвал този стак.
N.O. Xplode NT ,CellMass NT ,Epozine O2 NT, ще взема по 3 от всеки продукт.
Избрах и протеинова матрица Matrix 5.0 ще взема и 2 от този продукт и едни витамини избрах на Optimum nutrition Opti - men - new formula!!! 180 tabs. витамините само една опаковка ще взема и с добро хранене да постигна нещо :)
Темата беше редактирана от Baileys Cocktails на 22.12.11 22:21.
немога да напиша коментар ?
Модерация: Горе с жълтата въпросителна можеш да докладваш за технически проблеми.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.12.11 12:53.
25.12.11
00:15
Някои нещо по моя въпрос няма ли да каже ?
Стака е добър, но според мен трябва да има няколко промени. Защо си вземаш “НТ” ? Те са на пакетчета и стигат за по 30 приема. НО Експлоуд по 1пакетче на ден, а Селлмаса по 2 на ден, само можеш да си сметнеш за колко време ще ти стигнат и колко пари ще ти струва. Другия вариант е да си вземеш големи кутии от по 50дози. Защо си вземаш Матрикс 5, а не Синта 6 ? Ръгай яко Синта 6 :). Нямаш аминокиселини, БСН имат такъв продукт погледни и него ;). Отностно витамините Опти мен според мен не си заслужават. По-добри варианти са АНИАМЛ Пак или НАУ Адам. При покупка на толкова много работи задължително гледай да ти направят страхотни отстъпки от крайната цена ;). Успех
Лично аз не съм ползвал много продуктите на БСН,но наистина тези пликчета не излизат много изгодни.За протеин бих ти препоръчал VPX SYNGEX.Излиза доста изгодно като цена(90 дози ти излизат около 70 лв),а и качеството е добро,както и вкусът:)Не мисля,че по нещо отстъпват на големите марки.Само,че не е матрица.В случай,че си решил да е на БСН - Синтата си е класика и няма да сбъркаш.За Опти-мен ...наистина и аз мисля,че не си заслужават.Анимал Пак са оптимален вариант.
25.12.11
16:35
На бсн продуктите като взема по 3 от всичките ми стигат точно за 3 месеца едно добро стакче. Анимал много хора казват че витамините не са толкова хубави. Матрих е добра протеинова матрица затова избрах нея излиза ми евтино като цяло.
Но може и да взема на бсн Syntha 6 вместо матрих. И да направя стака на цялата марка бсн. Но за витамините опти мен са си супер.
25.12.11
16:56
Готово вече избрах :) ще направя стака само на бсн марката.
Стака
N.O. Xplode NT 3 от този продукт
CellMass NT 3 от този продукт
Epozine O2 NT 3 от този продукт
Syntha 6 2 от този продукт
витамините ще са опти мен.
стака ще ми стигне за 3 месеца.
Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 25.12.11 17:01.