Aз Искам и Мога! :) Believe you can and you’re halfway there!

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.11.11
11:25

казано от Кольо Пияндето на 07.11.11, 15:20:

казано от Geri89 на 06.11.11, 21:37:

Останалото добре ли е? Като изключим този плодов коктейл?

В моите очи останалото е доста по-добре.
Е, имам едно на ум към рибените пръстчета, защото са пържен полуфабрикат, ама... като цяло посоката е тази. Аз бих ги заменил с извара или яйца...

Зарадвах се като прочетох тези думи от теб. Мотивиращо е като знаеш, че вървиш в правилната посока. Ще послушам съвета ти и определено ще увелича яйцата и ще започна да ям извара. :)

08.11.11
18:03

07.11.2011

11:00 – 1 чаша кафе
12:15 – 1 риба на скара карагьоз със салата от 1 домат, 10 маслини и магданоз
AMINO5600 – 2 хапчета преди бягането
01:00 – 14:35 в морската градина ( 40 минути бягане и изкачване и слизане по стълби )
14:40 АMINO5600 – 3 хапчета + 1 банан
15:15 – полвин чаша кисело мляко + 1 с.л. соев изолат
16:50 – 1 ч.л. мед с 2 ч.л. тахан
17:25 – 1 домат, 1 печен картоф  с малко пармезан + 4 печени рибни пръстчета
21:00 – 1 домат, 1 печен картоф с малко пармезан, 1 с.л. царевица + 4 рибни пръстчета
22:30 – 1 чаша мляко с неподсладено какао

09.11.11
10:37

08.11.2011

09:30 – 1 чаша чай от лайка с 1 ч.л. мед
10:00 – 2 препечени филийки Вита, намазани със заквасена сметана
11:20 – 5 те тибетски упражнения ( по 6 повторения )
12:30 – 1 омлет направен в тиган без мазнина от: 2 яйца, 1с.л. царевица, 3 с.л. грах,  червен пипер, малко пр.мляко + 100 г. ролца от раци ( 6 бр. ) приготвени на тиган без мазнина с 1 с.л. сос от консерва с домати и магданоз
15:20 – 1 ч.л.мед + 2 ч.л. сусамов тахан
16:00 – 1 с.л. извара (някаква диетична FItness, обогатена със whey proteins) + 1 домат и 1 препечена филийка Вита, намазана със заквасена сметана
19:00 - малка тренировка. не исках да се изпотявам със степер, за това направих:
- коремните преси от видеото за 8 минутната тренировка за плочки ( Level 1 )
- 5 упражнения за ръцете с дъмбели 3 кг. - 2 серии по 10 повторения
- лицеви опори - напред, навън длани и навътре - по 10 от всеки вид
- клек с дъмбели от по 3 кг. (краката на ширината на раменете) - 2 x 20
20:00 – 1 варен картоф, 1 печен морков,  2 скилидки чесън за аромат, 5 печени рибни пръстчета, 1 домат
до тук 1.5 л. вода с морска сол

09.11.11
10:54

(sun) (sun) (sun) Гледам тялото си в огледалото и виждам промяната! Толкова хубаво ми стана! Това ме мотивира да съм още по-стриктна и да правя повече и по-различни упражнения за моето тяло. Натоварването му да е едно удоволствие...

Мнението беше редактирано от Geri89 на 09.11.11 10:54.

Мачкай!

25.12.11
12:13

Здравейте, отдавна не съм писала, защото нямам време, а и отвикнах да пиша постоянно кога какво ям. Но искам да споделя, че съм все по-доволна от тялото си. Намерих следните съвети, как да ускоря метаболизма си и съм си ги закачила на стената, за да не го забравям и да ги изпълнявам :P А те са следните...
1. Трениране с тежести! Усилената мускулна работа ускорява метаболизма в продължение на часове след тренировката.
2. Монотонно кардио заменете с интервална кардио тренировка.
3. Хранете се често и с малки порции.
4. Винаги заусвайте, защото пропускането на закуската ще се възприеме от организма като гладуване и съответно метаболизмът ще се забави.
5. Мускулите са основна “централа” за горене на калории и колкото по-малко са те, толкова по-бавен е и метаболизмът.
6. Пълноценният сън е абсолютно необходима част от процеса на отслабване!

От 2 седмици вече тренирам всеки ден , като правя по 2 тренирови на ден. Главно с дъмбели от 3 килограма, с които вече започвам наистина да свиквам и виждам как заяквам и съм много доволна. Правя и други тренировки, които не включват тежести, но включват упражнения за цялото тяло. Искам да ги споделя тук, наистина съм доволна от тях: Упражнения в малко пространство , Упражнения за бразилско дупе , Lady Gaga Abs Workout , Arm Pit Fat! How to get rid of it

И откакто започнах да закусвам редовно, да се храня често по-малко и да правя упражнения за сила, забелязвам доста положителен ефект - ВИДИМ! :)

Весели празници на всички! :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1