25.12.11
13:09
Здравейте, предстои ми да си закупя протеин и креатин при следващата заплата, двоумя се между синта 6 и Уей голд стандарт, в синтата дозата която мисля да приемам е 50 гр, в която има 25 гр протеин, а Уей-а 35 гр доза в която има също 25-26 гр протеин, намерил съм синта 6.5 лбр за 75 лв, и УГС 5 лбр за 80 лв някъде, и двата протеина ми стигат долу горе за 58-60 дози, комбинацията мисля да е със селлмасс на бсн, стаж 1 година, но от 2 месеца съм почивка от фитнеса, 70 кг - 172 см, 19 години, целта ми е качване на ММ, повече клоня към единия продукт но искам да чуя някои мнения относно избора, още по добре ако някой е използвал продуктите, някакви съвети ?
Еми виж сега Gold Standart е суроватка докато Sintha 6 е матричен което ще рече збор от няколко вида протеини (ако не се лъжя бяха 6).В Синтата съща така има допълнителни въглехидрати и е с повече калори има и по хубав вкус сопред мен.Аз съм фен на матричните протеини и бих избрал Синтата но и Голда не е лош така че който и да вземеш няма да збъркаш виж и кои ще ти е по изгоден като цена и дози.Виж също така ако искасх и МуоФусион на Гаспари и Матрикс на Сутнракс
25.12.11
16:41
И аз съм се ориентирал към синтата, заради шестте вида протеин, мисля че в комбинация с селлмасс ще има добри резултати. Всички други мнения са добре дошли
25.12.11
16:52
Не би трябвало да се двуомиш, защото са коренно различни протеини. И двата са добри и са на доказани марки. Моят съвет е да си вземеш и двата. Няма да е лошо да използваш търсачката и да се информираш какво е протеинова матрица и суроватка, кога и как се пият.