Весела Коледа

MF

25.12.11
20:22

Който каквото направил, направил. И тази година се изниза и бавно се промъква на пръсти зад стола ви. Ще излезе изпод вратата и повече няма да я видите. Ще се появява само в сънищата и спомените ви с цел натрапчиво да ви напомня за онези неща, които си бяхте обещали да направите, но така и не направихте, за онези, които направихте по план, както и за онези неща, които не влизаха в плановете ви, но сега се радвате на стеченията на обстоятелствата.
За какво съжалявате от изминалата година? С какво се гордеете? Можете ли да посочите най-долната си точка и най-пиковия момент в постиженията си през 2011 година в която и да е сфера? Какво си пожелавате за следващата година?
Аз ви пожелавам преди всичко здраве. Ако не сте здрави, нищо друго няма значение, защото не можете да му се израдвате пълноценно.
Желая ви и любов с ясната представа за колко силно и доста често мъчително изживяване ви говоря. Защото за мен любовта е като мускулната треска - боли, но болката е сладка, обещаваща нещо, което си заслужава.
Пожелавам ви и пари! Даа, пари. Защото парите не са от значение...когато ги има. Желая ви криза да ви не хваща, да можете да си позволите не само да продължавате да се грижите за здравето и вида си, а и свят да видите, и да си почивате пълноценно, абе живот да си живеете.

Обичам ви, хора.

25.12.11
21:02

Много трогателна тема. :)
/без грам ирония/
Не искам да пиша за годината - много зле започна, много ме промени..както и да е.
Весела Коледа! С пожелания за здраве и сила, другото само си идва! (muscle)

HE

25.12.11
21:19

Спадове и възходи имаше и през тази година. Няма смисъл да се хваля или оплаквам.
За себе си нищо няма да си пожелая този път, но на всички ми се ще да пожелая “Каквото Ви е на сърцето, това да Ви е в ръцете”.
Честита коледа от мен!

25.12.11
21:53

За отминалата винаги може да се говори за добрите и лошите дни , но предпочитам да я запомня само с хубавите моменти.
На всички от голямото семейство тук желая едно страхотно изкарване на празника!
Всички бъдете живи и здрави!
Честита Коледа , нека бъде и много ВЕСЕЛА!

26.12.11
09:28

И аз съм на мнението на Dominic.
По-добре да запомним отиващата си година с хубавите моменти.

Моята година беше изпълнена с много възходи и падения.
Преобладаваха паденията, имах доста трудни моменти.
Сега се опитвам да оправя нещата.

Пожелавам на всички честита Коледа и весело посрещане на 2012!

PH

26.12.11
13:46

Мерси за пожеланията :) Да ти се връщат 2-но..

Аз от изминалата година съм доволен.. Е имаше и кофти моменти, но за радост бяха малко.. Като махмем тях беше суупер (sun) А новата година я започвам с уникалното настроение.. За сега без никви проблеми.. И с НОВА колаа (party) Абе нещо много ми върви в тоя живот :P

И ние те обичаме :P ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1