24.06.05
15:35
http://www.getbig.com/news/2005-02/062305tonight.htm Само вижте как изглежда Ронката сега. 8та олимпия е близо :)
по-здрави
24.06.05
18:44
Аз..незнам...кво да ви кажа!!!Колкото и да ви казвач че е голям..то е очевидно..
***** и говедото е тоя ненормалник!
24.06.05
18:46
Голям, голям ама на http://www.getbig.com/news/2005-02/tonight062305e.jpg има ебати раздутия корем... интересно до колко ще живее ... сега на колко години е?
24.06.05
18:57
мансон мисля че е на около 42 не съм сигурен но е най - много +- 1 - 2 години .
И доколко ще доживее зависи само от това колко ще напредне медицината
[quote author=“JiVk0”]мансон мисля че е на около 42 не съм сигурен но е най - много +- 1 - 2 години .
Значи той е зодия телец 13 май 1964та е роден - точно на 41 години е :) Много показателен за зодията си яко упорит и много мъжки характер.
по-здрави
24.06.05
19:07
[quote author=“JiVk0”]мансон мисля че е на около 42 не съм сигурен но е най - много +- 1 - 2 години .
Хахахахаа! Това с медицината ме разби .. обаче може да се гледа от 2 страни .. може да зоба по-нови и по-силни неща, а може пък “дай Боже” да направят стероиди без токсини и да може всички да си зобваме без стр. ефекти :roll:
[quote author=“manson”][quote author=“JiVk0”]мансон мисля че е на около 42 не съм сигурен но е най - много +- 1 - 2 години .
Хахахахаа! Това с медицината ме разби .. обаче може да се гледа от 2 страни .. може да зоба по-нови и по-силни неща, а може пък “дай Боже” да направят стероиди без токсини и да може всички да си зобваме без стр. ефекти :roll:
Tакива стероиди много скоро ще има само въпроса е дали ще са конкуретни на пазара и каква ще им е икономическата реализация.
по-здрави
24.06.05
19:23
Ако са ефективни ще влязат на пазара ... вярно и цената ще е определящ фактор, но ако ги доразвият може и да изместят в голяма част сегашните. Никой не иска да се трови, но всички искаме да сме животни, нали :lol:
[quote author=“manson”][quote author=“JiVk0”]мансон мисля че е на около 42 не съм сигурен но е най - много +- 1 - 2 години .
ооооо мансон както се казва “От твоята уста в божиите уши”.Обаче трябва да се има предвид че такива стероиди ще имат висока цена. нали знаете че всичко ново по света идва по бавно в нашата малка държавица.