казано от Dique на 19.12.11, 19:31:
С риск да те засегна - едно 5кг няма да ти дойдат зле.
Няма с какво да ме засегнеш. Знам, че е хубаво да кача някое кило, но от около 2 години преследвам една цел, която все не мога да постигна, а именно да махна мазнините в долната част на корема. И докато не направя хубав корем няма да мирясам и ще продължавам да се вманиачавам на тема хранене и тренировки. :D
19.12.2011:
07;05 - 4 бисквитки Престиж с мюсли + 100мл прясно мляко с нескафе
10;40 - 150гр домашно кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка БелВита
15;40 - 2 филии + 20гр кашкавал + 25гр пуешки гърди
19;10 - омлет от 3 яйца (150гр) + 20гр кашкавал + 15гр сирене + 20гр филе Елена + 3 маслини
23;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 80гр. извара + ½с.л. ленено семе + 3 маслини.
И пак доста ядки - кашу, фъстъци, лешници.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, клеева тинктура, гинко билова, мака.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @2,5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 15кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 15кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
:)
Какви мазнини и по какви части на корема , бре - ти нямаш такъв :D Яж си спокойно . Консумираш хубава храна и подбираш , до колкото съм мернала . Ако имаш възможност , може да увеличиш малко тежестите... и храната съответно :) За храната ми се вижда по-важно...
Но ако не гладуваш и не чувстваш конкретни лишения...просто се стреми към здравословното :)
Споменала си за подуване на стомаха - лоши съчетания на храни , газирано , млечни/лактозна непоносимост , както беше вметнато...
Не съм “за” енергийните напитки...по-добре кафе , май ...
Иии...надрасках безумията , а.к.а. мнение (blush) Извини ме...
Поздрави : )))
20.12.11
07:29
казано от Petqq на 19.12.11, 19:28:
Но въпреки това дали да не си взема някакви съвсем обикновени ензими да пробвам как ще е с тях?
Съвсем обикновен и естествен ензим е Папаята. Ако си купуваш Papaya enzymes, винаги гледай да има добавени и следните ензими - Bromelain, Protase, Lipase, Cellulase, Alpha-Amylase - може да не са в голямо количества, но си струва да са в комбинация.
Now Foods предлагат Papaya enzymes - изгодни са.
Вземи си протеин на прах, ако искаш и ензими, но ми се струва, че в храната ти няма достатъчно количество белтъци, не знам, на мен са ми казвали, че за хубава преса е нужен висок прием на протеинови храни и наистина ГОЛЯМА дисциплина на хранене.
казано от Skoge на 20.12.11, 09:49:
Вземи си протеин на прах, ако искаш и ензими, но ми се струва, че в храната ти няма достатъчно количество белтъци, не знам, на мен са ми казвали, че за хубава преса е нужен висок прием на протеинови храни и наистина ГОЛЯМА дисциплина на хранене.
За хубава преса са нужни две неща. Първото са добре оформени (т. е. с добър и дълбок релеф) коремни мускули, което се постига с правилното им трениране с достатъчно голямо натоварване, а не с безкрайни повторения, които не носят нищо, освен умора. Второто - достатъчно нисък процент телесни мазнини. Двете са в пряка зависимост - колкото са по-малко мазнините, толкова по-малко дефинирани е нужно да са мускулите, за да се виждат през кожата.
Как да се постигне този нисък процент мазнини вече е отделна тема - дали чрез НВД и ОКБ или с някакви от тия новите въглехидратни ротации и циклични истории - начини си има.
20.12.11
12:21
казано от Skoge на 20.12.11, 09:49:
Не виждам, защо трябва да си взмима протеин. Първо се попълва нуждата от протеин чрез храна, после се прибягва до пудрите.
Защото аз примерно не мога ( все още) да ям толкова месо и яйца, колкото са ми нужни, особено пък сутрин, както хич не ми се яде, само пудрата ме спасява. Не мога като някои потребители още на закуска да ям омлет, защото сутрин единственото за което си мисля, е кафе. Затова го препоръчвам, като вариант за хора без особено голям апетит към тези храни. Ако ми дадеш кекс или кроасан е друго, бих го яла, ако можех, но не и някакви белтъчни храни.
Оня ден се похвалих на момчето, с което тренирам: ” Вече ям по кора и половина яйца на седмица”
Отговорът беше: “Нищо не е, аз ям по 100 яйца на седмица...”
Мнението беше редактирано от Блажка на 20.12.11 12:32.
Ехее, благодаря на всички за мненията!
@Майче, няма за какво да се извиняваш. Винаги си добре дошла тук!
Не знам колко добре подбирам храната, но във всеки случай е доста по-добре от преди. :)
Подуването не знам на какво се дължи, може и да е от лошо съчетание на храните - никога не съм се стараела да се храня разделно.
@Мила ‘‘Mon coeur’’ може да ги пробвам тези ензими на NOW, изглеждат доста добре. Благодаря ти. ;)
@Skoge протеина на първо място се старая да си го набавя от храната, а ако видя, че дневното количество е прекалено ниско - прибягвам и до пудра. И точно тази сутрин пристигна подаръка на брат ми - 10lbs. протеин на Phd, който и аз ще използвам, когато имам нужда.
20.12.2011:
10;20 - 100мл прясно мляко с нескафе + таблетка Primaforce Lean green
11;00 - Тренировка
12;20 - 15гр протеин
14;15 - 55гр пълнозърнести буквички + 10гр мед + 30гр сирене + стевия + 15гр фъстъци
16;50 - омлет от 3 яйца (140гр) + 20гр сирене + 25гр кашкавал
18;40 - 20;30 - 1 мартини, 5-6 мини кюфтенца, 4-5 сандвичета (франзелки), ядки (кашу, шам фъстък, лешници - солени!) + таблетка Primaforce Lean green
22;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 80гр. извара + ½с.л. ленено семе + 3 маслини.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали.
Тренировка: P90X+ 01 - Interval X Plus
Офф.. тотално разочарование днес! Бях на рожден ден и както се вижда не се справих много добре с храната, но оправданието ми е, че бях доста гладна, а нямаше нищо по-добро. Можех да избегна франзелките де, ама тъпото си е тъпо. :) След като се прибрах се чувствах адски гадно, вероятно от храната?
Иначе тренировката беше супер отново. Много съм доволна, още от сега ме болят краката. :)
Както казах в предни пост, тази сутрин ми доставиха протеина, който поръчах за брат ми и към него имаше подарък - Primaforce Lean green. Но много “приятно” се изненадах, когато му видях срока на годност, който е до 01.12 :D Така че ще го пия преди тренировка и преди някое по голямо ядене, да видим как ще бъде с него. Някой да има някакво мнение за този продукт?
21.12.11
01:49
Ей шмати :P корема ти е супер , няма какво да махаш от него освен ако не искаш да останеш без корем - тази твоя мания ми се вижда малко като да гониш вятъра.Най-добре според мен да увеличиш храната и после като качиш едни 2кг примерно да изчистиш и ще има по-голям ефект според мен.
П.П. Горещо ти препоръчвам да не вярваш на никакви реклами! (визирам - бисквити , мюслита и всякакви тем подобни)
казано от Борис Ангелов на 21.12.11, 01:49:
Ей шмати :P корема ти е супер
Благодаря ти, но е в такова състояние (в това от снимките) само в първите 1-2 часа на деня, после положението става кофти, и точно това не харесвам. :D
казано от Борис Ангелов на 21.12.11, 01:49:
П.П. Горещо ти препоръчвам да не вярваш на никакви реклами! (визирам - бисквити , мюслита и всякакви тем подобни)
Предполагам имаш предвид бисквитите БелВита? Изобщо не вярвам на реклами или някакви други маркетингови трикове, просто ми харесва как овкусяват киселото мляко с овесените ядки. :)
‘когато имам нужда’
И аз пия PHD, за мен е най-доброто на пазара, давай смело и за след тренировка, и за заместител.
21.12.2011:
07;25 - 6 бисквитки Престиж с мюсли + 100мл прясно мляко с нескафе
11;20 - 155гр домашно кисело мляко + 35гр овесени ядки + 10гр PhD pharma whey
15;45 - 2 филии + 20гр кашкавал + 30гр пуешки гърди
19;40 - омлет от 3 яйца (150гр) + 20гр кашкавал + 25гр сирене
21;25 - свинска плешка с топено сирене и сметана (няколко хапки)
22;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 80гр. извара + ½с.л. ленено семе + 3 маслини + 2-3 хапки от горното
Ядки - лешници, фъстъци, бадеми - не много.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, допълнително витамин С.
Тренировка:
Крака и корем
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. http://vbox7.com/play:9a1eb8ea .
Днес пак имаше доста ядене.
Нямам търпение вече да мине и утрешния ден иии (party) . И точно предпразнично утре имам контролно и пак ще се става в 4-5 часа (dull)
10гр?? Една мерителна лъжица можеш спокойно да пиеш, то в 10гр има 7гр протеин.. колкото в 1 яйце.
Специално Phd Pharma протеин е един от тези на пазара с най-малко количество на гр., тоест в 25гр ( 1 мерителна лъжица) има 18.5-19гр.
@Skoge, протеина го добавям за да си овкуся овесените ядки, не разчитам главно на пудрата да си набавя протеина. Както казах, гледам да идва от храната.
Благодаря за коментарите, когато се налага ще вкарвам по-големи дози. :)
22.12.2011:
07;00 - 6 бисквитки Престиж с мюсли + 1 Monster lo-carb
11;25 - 150гр домашно кисело мляко + 35гр овесени ядки + 1 бисквитка БелВита + 5гр протеин
15;40 - 2 филии + 20гр кашкавал + 40гр пуешко филе
20;00 - 150гр пилешки гърди + домат + 20гр сирене + 3 домашни корнишона + 4 маслини
22;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 80гр. извара + ½с.л. ленено семе + 3 маслини
И пак много ядки - лешници, орехи, бланширани бадеми, кашу, и много фъстъци.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, клеева тинктура, мака, гинко билова.
Тренировка: почивка.
И отново като малко, глупаво дете не ви послушах и изпих един Monster. Чувствам се адски изморена, но фактът, че утре е последния учебен ден за тая година ми дава сила.
Пак прекалих обилно с храната и то точно в ден, в който не тренирам. Лошо.. (dull)
Утре след училище заминавам на село за празниците (до 26-ти). Тренировки няма да имам възможност да правя, т.е. ще пропусна само една двуразова тренировка (тази в събота, а в неделя по принцип си почивам). В понеделник като се прибера ще гледам да си направя тренировката, за да не изпускам чак толкова.
Храненето няма да го мисля - ще ям колкото и каквото ми се яде. Ще видим после колко депресирана ще се прибера заради това си решение. :D
22.12.11
22:33
Поздравления за рибеното масло , клеевата тинктура и гинко билобата.Добре си се ориентирала.
И относно упражнението за корем , което си публикувала пак много добре, точно такива серий от упражнения действат много добре на корема.Има и други видове , комбинаций и т.н.
Успех с тренировките и храната
Весели празници на всички , нека се усмихваме повече и по-малко лошо настроение по форумите и в живота : )))))
казано от Борис Ангелов на 22.12.11, 22:33:
Благодаря, успех и на теб. И весели празници! :)
казано от Skoge на 22.12.11, 22:47:
Петя - ясно, но имай предвид, че така хабиш протеина.
Като се замисля - права си. Ще мисля някакво по-удачно решение. :)
Просто го използвай като заместител на хранане, тоест като станеш сутринта пий веднага 1 доза ( тъкмо ще ограничиш катаболните процеси) и след половин час си прави закуската :), нещо такова.
Ще го измисля с протеина. Скоро и без това почвам ВМ-НВД, така че ще намери приложение. :)
Нека дам отчет за днес преди да тръгна:
23.12.2011:
07;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
09;00 - 150гр домашно кисело мляко + 35гр овесени ядки + 1 бисквитка БелВита + 10гр протеин PhD
12;00-14;00 - 200мл червено вино + 2-3 хапки питка + 1/2 шопска салата
17;15 - 3 бъркани яйца (145гр) с домати + 110гр пуешко филе + 5 маслини + филийка хляб
По-късно не съм абсолютно сигурна какво ще има, но вероятно ще хапна една пилешка пържола (110гр) и 30-тина грама ядки микс.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, клеева тинктура, мака, гинко билова, Primaforce Leen Green.
Тренировка:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Питката на обяд нямаше как да я избегна, беше направена от класната ни и щеше да се обиди (оправдания.. :D).
Сега оправям багажа и заминавам. Искам да пожелая на всички едни много весели и щастливи празници, прекарани с най-близките хора. Много усмивки, приятна компания и незабравими мигове. :)
Хайде аз отивам да се освиня на село. В понеделник съм тук с отчет за празниците.
Отново, весело на всички! (sun)
24.12.2011:
Закуска - 4 мекици + половин бурканче шипков мармалад + 10-15гр сирене + чаша домашно прясно мляко с нескафе 3в1
Обяд - малко боб, сарми с ориз, чушки с боб, половин филийка бял хляб
Вечеря - 1 сарма с ориз, 1 чушка с ориз, 3 чушки с боб, питка, тиквеник, чаша вино
През деня - орехи
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, Cheater’s relief.
Тренировка: няма.
25.12.2011:
Закуска - много тиквеник, бурканче домашно кисело мляко
2 закуска - 2 парчета баклава
Обяд - 5-6 хапки друсани свински мръвки, половин питчица, 3 holiday-ки
След обяд - 3 holiday-ки
Преди вечеря - баница
Вечеря - агнешко, агнешки дреболии, малко вино
Тренировка: няма.
26.12.2011:
Закуска - много баница с мед, 2 парчета баклава, парченце тиквеник, 3-4 бишкоти, 3 holiday-ки, лимонада
Обяд - агнешко, агнешки дреболии (не помня какво точно беше..)
Вечеря - агнешко месо, агнешки дреболии, свинско контра филе, половин питчица, чушка с боб, парче баница с мед.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @2,5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 15кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 15кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Здравейте отново. (sun)
Весела Коледа на всички (с малко закъснение) (wasntme) !
След хубавото омазване по празниците, вече съм си вкъщи. Искам да кажа, че нарочно си записвах какво ям през изминалите дни, за да мога да се изложа едно хубаво пред всички. (giggle)
Понеже се чувствах супер гадно за това, че ще ям през празниците без ограничение, реших да си взема Cheater’s relief. В зависимост от големината на храненето, пиеш по 2 таблетки преди и по 1 или 2 след. Не мога да изкажа мнение, не знам дали съм запазила килограмите, но съм си супер издута през тези дни. Надявам се от утре, след като се върна към режима си да се нормализира всичко и да заприличам поне малко на човек.
Сега отивам да си направя тренировката (най-накрая ;) ) и по-късно, ако се сетя пак нещо, ще дописвам. :) :)
26.12.11
22:02
Според мен изобщо не си прекалила с яденето.Много си е добре даже , само 3в1 бих го заменил с истинско кафе със захар и мляко зависи според как го обичаш.
Повечко тренировки , повече пот , повече болка и всичко ще е супер
Ще ти дам един личен пример за сладкото - в началото ядях повечко сладко и по-малко месо и хубава храна като цяло.После си казах стига с това сладко (не заради килограмите тъй като нямам проблем с тях, а заради зъбите) и го намалих.После като почнах някакъв режим и да ям повече нормална храна изместих сладкото сутринта само без вечер.После го намалих до макс 1 вафла или 1 кроасан или нещо сладко, а в момента изобщо нямам нужда от сладко даже предпочитам храна сготвена да си хапна.Затова ако ти се яде сладко - НЕ ЯЖ.Хапни нещо друго - банан , ябълка някакъв плод , кисело мляко , овесени ядки и т.н. , пий също много вода, която убива глада за сладко (поне при мен действа така).
Това беше само лично отклонение като съвет ако ти потрябва ;)
ииииии Честита Коледааа!!!! Живи и здрави преследвани от много късмет и срещайки любовта всеки ден (но само в един човек)
Зависи човек до каква степен обича сладко, освен това фруктозата е не по-малко вредна... ( ябълка, банан)
Лично аз предпочитам и препоръчвам шоколад пред плодове, когато вече съвсем не се издържа положението.
При Борис може да работи принципа за неядене на сладко, но не всеки човек може да си каже - НЕ.
Откогато се занимавам активно с тренировки (около 7-8 месеца), шоколадът сутрин е ежедневие и никога не ми е бил проблем. Имам страхотни резултати и без да го махам :)
Ухаа.. :)
Аз по принцип със сладкото нямам проблем. Не ме влече, не ме изкушава. От около 7-8 месеца ( с изключение на 2-3 дни от морето ) не съм яла сладко и не ми и липсва. Сега по празниците ядох поради няколко различни причини (колкото и глупави да са):
1. имам един здравословен проблем (който няма нужда да споделям) и исках да видя дали състоянието ми ще се подобри при наличието на повече и по-разнообразна храна
2. мисля, че няма лошо човек да си позволи 1 - 2 пъти в годината да хапне нещо “непозволено”
3. всичките ми баби се бяха постарали доста (както правят всеки път) и както знаете, това да си отидат децата и внуците и да се наядат като прасета, ги прави изключително щастливи :D
4. ядеше ми се. :D
Това, което пиша сега са глупости. Май просто си търся оправдание за това, което съм яла?
Но вече не ми е гузно. Минало-заминало. ;)
Имам толкова много време до лятото да чистя, не ми е проблем. :)
26.12.11
23:39
Емиии Митко Димитров ( виден наш културист ) споделя как в период на мускулна маса редом със всичко изчислено си яде и сладко ( този период трае достааа време няколко месеца )... таа мисълта ми е щом той го прави защо ти трябва да не го правиш .... не 1,2 дена ам може постоянно да консумираш разни лакумства стига да е с мярка... :)
27.12.11
01:49
Аз определено не съм махнал изцяло сладкото.Казвам, че трябва да се яде сутрин и да се намали количеството.
Относно плодовете - вредни? освен ако не са пръскани с отрова и пестициди
П.П. сладкото и шоколада определено помагат за здравословната диета , когато не се прекалява с тях
Наистина сладкото и плодовете са полезни, но всичко зависи от количествата. ;)
До Нова година реших да го карам по-свободно и ако ми се яде някакво сладко да си ям, но след това започвам ВМ-НВД и изключвам всякакви високо въглехидратни храни.
Нямах възможност да се премеря тази сутрин, така че утре ще бъде. Интересно ми е колко съм качила :D
27.12.11
12:16
И кое е полезното на бялата захар ака въпросното сладко за което говорите ? Разбирам да ядете сладко, просто защото обичате, ама чак да ядете защото е полезно, за каквито и количества да говорите.
27.12.11
12:42
Захарта е дизахарид - глюкоза и фруктоза.И като всеки елемент си има приложение в режима на хранене.Повишава инсулина , което спомага за спиране на катаболните процеси и зарежда организма с мигновена енергия.така че има и полезни страни , когато не се прекалява както съм споменал и по-горе.
А също така могат да се използват други източници като мед , стафиди , сушени плодове и т.н. които са много полезни сами по себе си!
Аз ям сладко, защото не мога да не го ям, за сметка на това обаче се лишавам от картофи и ориз, защото шоколадът винаги ще е на първо място ‘въглехидат без който не мога”. Единствените въглехидрати, които приемама са 2-3 лъжици овес сутрин, затова не ми е проблем да ям по 10-15гр шоколад на ден. Но си има време за тези нещ. Освен това март месец, като започна здравото чистене, надали ще ям и 10-15гр, надявам се затоплянето на времето да ми ограничи апетитът към какаото.
27.12.11
13:25
За катаболни процеси най-често говорим след тренировка, ако приемем сладкото за полезно, то е най-полезно тогава да го ядем ;)
Аз след тренировка не ям бързи въглехидрати, а мазнини и протеин(понякога лъжица мед) просто поддържам друга теория спрямо своите цели.
А относно меда и сушените плодове, лично, не ги асоциирам с думата ‘’сладко’‘.
П.П И аз ям сладко, стига да ми се дояде, но просто по никакъв начин не мога да го причисля към полезните храни, дори и в качеството си на храна, спираща катаболните процеси. Възможно е по този начин да се прецака инсулиновата чувсвителност на организма. Има и едни много хубави теории относно приема на мазнините след тренировка, но все още се опитвам да си набавя информация за това.
казано от Skoge на 27.12.11, 12:56:
Аз ям сладко, защото не мога да не го ям, за сметка на това обаче се лишавам от картофи и ориз, защото шоколадът винаги ще е на първо място ‘въглехидат без който не мога”. Единствените въглехидрати, които приемама са 2-3 лъжици овес сутрин, затова не ми е проблем да ям по 10-15гр шоколад на ден. Но си има време за тези нещ. Освен това март месец, като започна здравото чистене, надали ще ям и 10-15гр, надявам се затоплянето на времето да ми ограничи апетитът към какаото.
Какво значи “не мога”? Няма такова нещо, има само “не искам” ;)
Но пък 15 грама шоколад са количество, което дори не си струва да се споменава ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 27.12.11 14:27.
Петко, не се лигавя ;)
Донякъде си го обяснявам с работата ми, защото, с малки изключения, е монотонна, лицето ми постоянно е забито в монитора и психически се изтощавам.
След като момчето, с което тренирам, ми каза, че ако продължавам да пия толкова много кафе ( пиех във всяка малка почивка - значи 4 пъти на ден), надали фет бърнърът ( който ще взимам напролет) ще окаже особено действие върху тялото ми, ограничих кафетата до 1 сутрин. Откогато съм и на креатин, изобщо не пия кафе и като че ли идва един момент, в който отпадам, първо психичеси, после и физически, обикновено към 3-4-5 часа следобяд.
Общо взето картинката с трите блокчета шоколад е като на филм - хвърча от офиса към шкафчето си, вкарвам едно парче в устата си, затварям си очите и се облягам, после второто и третото - НЕПОВТОРИМО усещане :)
Споменавам ги, защото моят ‘гуру’ в период на чистене си позволява единствено и само парченцето локум след тренировка, за възтановяване на гликогена.
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.12.11 15:52.
@ Skoge, не мисля, че 10-15гр шоколад сутрин са проблем и то особено при теб. Ти си сериозно и постоянно момиче и според мен това е най-важното за постигане на целите. :)
Иначе под сладко и аз имах предвид шоколада (най-вече черният) и меда. Бялата захар се старая да я избягвам максимално, но сега по празниците изобщо не ми се получи. :(
27.12.2011:
06;45 - 150гр домашно кисело мляко + 40гр овесения ядки + 10гр протеин
12;30 - 100гр ярешко + 100гр ярешки дреболии + 1 чушка с боб + филийка хляб + парче домашна баница с мед
19;00 - 40гр ярешко + 75гр ярешки дреболии + 4-5 мини зелеви сармички (около 200гр бяха)
23;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 80гр. извара + ½с.л. ленено семе + 10гр протеин PhD.
И пак много ядки..
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, Primaforce Leen Green, 2 капсули (една преди и една след яденето от 19;00) Cheater’s relief.
Тренировка: P90M—Cardio Intervals.
Супер каръшки ден. Най-накрая успях да убедя брат ми да се качим на Витоша да покараме сноуборд, времето беше прекрасно, нямаше никакви хора и още след първият час ми се разглобиха автоматите. Едно винтче падна и нямаше как да го завинтим. (dull)
Качихме се в 8;30 и в 9;30 вече се прибирахме. Умрях си от яд! Но въпреки краткото време, успях да се поизморя хубаво и + тренировката, утре очаквам хубава мускулна треска. :)
И поредното разочарование днес е храната ми. Пълна трагедия.
На обяд не успях да се стърпя и хапнах от баницата. Нещо волята ми избяга?
На сармите също мястото им не беше във вечерята..
Корема ми продължава да е адски подут. Чудя се утре дали да не мина през някоя аптека да си взема панкреатин 10 000? Не се търпи вече. (dull)
Тази сутрин се премерих иии както предполагах съм +3 кг...
Не е честно да качваш 3 кг за 2 дни, а да ги сваляш 3-4 месеца. Гадно е.. :D
28.12.11
14:38
Смятай... аз пък ти завиждам... тея дни се тъпча с какво ли не и нищо... даже сега като се премеря сигурно ще съм смъкнал... просто имам гадното предчувствие ;д
казано от Petqq на 28.12.11, 14:36:
Тази сутрин се премерих иии както предполагах съм +3 кг...
Не е честно да качваш 3 кг за 2 дни, а да ги сваляш 3-4 месеца. Гадно е.. :D
Според мен за една седмица ще си влезеш във форма ;) Тези 3кг не са 3кг на нетрениращ човек, не са се застояли с години, че да не може да си възстановиш теглото за една седмица :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 28.12.11 14:59.
@kristiancho, не можеш да си представиш пък колко много аз ти завиждам. Винаги съм си мечтаела да мога да ям колкото и каквото си искам и да не качвам.. :D :D
@Skoge наистина се надявам да си права. И аз си мисля, че е възможно да съм задържала вода или нещо подобно, и че в най-скоро време ще вляза във форма, но само времето ще покаже дали е така. :)