14.02.04
10:06
Ne ne..do tam ne sam stignal..Human Growth Hormone ne mi triabva oshte…..pone 50godini imam do togava…ama ideiata na temata beshe vie da kajete kakvo mislite i kakvo ste chuvali..a i kakvo znaete..ako vi se pishe de….che mi e interesno
parvia site na koito popadnah s google beshe : http://www.advice-hgh.com i estestvenno se chudiat kak da ti go prodadat…....
14.02.04
20:42
Pi4 toi e sastaven ot veriga ot 193 ili 192 (ne znam to4no) aminokiselini.Deistvieto mu e strahotno-topi mazninite ,trupa6 suha muskulna masa, ne go loviat steroidni testove. Nqma protivopokazania osven rak -moje da ko zadalbo4i za6toto deistvieto mu kara vsi4ki tukani da rastat i za tova bi oveli4il i rakovia tumor.Ima dve vida hgh - biosinteti4en i nesinteti4en .Biosinteti4nia ty sruva okolo 100 dolara na den, a estestvenia e mnogo malko okolo 10 lv , vij v suplements.net za naturalna pi6e , no toi se dobiva ot hipofiznata jleza na trupove i za 1 ml sa neobhodimi okolo 100 trupa,ot nego moje6 da hvane6 dosta lo6i ne6ta-qkob-kriucveld sindrom ,rak na mozaka,rak na kravta-vse pak tova e produkt koito se dobiva ot hora i to ot umreli i neznae6 v kakav stadii na ralgane sa bili ,taka 4e izob6to ne e hubavo da si vkarva6 takava substancia v organizma .Tolkova za estestvenia. Biosinteti4nia (koito se pravi v laboratorni uslovia) e mnogo dobur. No za sajalenie e mnogo skap . Edinstvenite srani4ni efekti izvesni do sega sa 4e mo4e da ty porasne glavata , u6ite i stapalata,no dokolkoto znam savsem malko. Biosinteti4nia hgh -preparatyte se kazvat Humolin, Somatropin i Somatotropin se proizvejdat ot laboratorii Lili i Serno ili Serino (ne pomnq to4no) v 6veicaria . Spored men biosinteti4nia hgh e perfektnia zob !
15.02.04
00:26
Malee tova ne6to e ludo be. Ne do4etah do kraia statiata, no ako struva po 100 $ na den….hmmm
15.02.04
01:00
Ama e :
+
+
+
+
+
+
+
+
+