Ax Stimulant x 1-metiq или нещо по-слабо за моите нужди?

27.12.11
17:02

Здравей, на 25 съм, преди 3 месеца почнах НВД бях 83, сега съм около 71кг - 180см.
Имам още за чистене в корема и малко в паласките, вече ми се показват горедните два реда “плочки” но искам да изчситя и “шкембето”

Първия месец пиех слаб Л-карнитин, сега пия един слаб липотропен бърнер и се чудя като свърши какво да взимам.

AX STIMULANT X 1-MetiQ - пишат че е много силен и мисля че само с една капсула на ден ще ми е добре. Нямам проблеми с енергията, имам възможност да тренирам сутрин. Като кг незнам колко да свалям, но не повече от 1-2кг мазнини, все шак ще стана доста слаб за тези 180 въпреки че се харесвам как изглеждам.

Уохимбе ХЦЛ на Примафорце или някакъв Л-Карнитин?

Някаква препоръка? Като цяло следя си стриктно мерките и мускулите ми ръстат плавно и постепенно като губя само мазнини. Доволен съм от сегашния ми напредък, не съм в застой и затова се чудя дали не е прекалено направо с AX STIMULANT X 1-MetiQ 84 Caps. макар и в малко количество.

Веселеи празници :)

27.12.11
17:15

Според мен приятел нищо не ти трябва , имаш много малко да сваляш , казваш че имаш енергия , не си в застой , не си харчи парите.... Весели празници

Аз съм 180 см и съм 72 кг. и искам да кача до 85-90,а ти искаш да сваляш още,не се излагай ;d

27.12.11
23:17

Преди да почна бях 83-85кг :) но килограмите бяха в корема. Обиколката на талията ми беше 96 сега е 88 и искам да сваля още 4-5 сантиметра, за да се покаже пресета. Не държа на огромни ръце и т.н. просто целите ни са различни. Като ти гледам снимките ако са актуални изглеждам по едър от теб въпреки че сме на едни килограми :) аз затова говоря за мекри предимно не за килограми.
Затова и зададох въпроса за моя случай :)

Мнението беше редактирано от Илиян на 27.12.11 23:19.

17.01.12
06:03

Свалил си 12кг и само 8см в талията? По-добре прегледай диетата си и пробвай нещо друго следващия път :) Инак, ако ти се дават пари за СтимХ ги давай, ще ти помогне със свалянето и да, доста е силен...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1