27.12.11
17:02
Здравей, на 25 съм, преди 3 месеца почнах НВД бях 83, сега съм около 71кг - 180см.
Имам още за чистене в корема и малко в паласките, вече ми се показват горедните два реда “плочки” но искам да изчситя и “шкембето”
Първия месец пиех слаб Л-карнитин, сега пия един слаб липотропен бърнер и се чудя като свърши какво да взимам.
AX STIMULANT X 1-MetiQ - пишат че е много силен и мисля че само с една капсула на ден ще ми е добре. Нямам проблеми с енергията, имам възможност да тренирам сутрин. Като кг незнам колко да свалям, но не повече от 1-2кг мазнини, все шак ще стана доста слаб за тези 180 въпреки че се харесвам как изглеждам.
Уохимбе ХЦЛ на Примафорце или някакъв Л-Карнитин?
Някаква препоръка? Като цяло следя си стриктно мерките и мускулите ми ръстат плавно и постепенно като губя само мазнини. Доволен съм от сегашния ми напредък, не съм в застой и затова се чудя дали не е прекалено направо с AX STIMULANT X 1-MetiQ 84 Caps. макар и в малко количество.
Веселеи празници :)
Според мен приятел нищо не ти трябва , имаш много малко да сваляш , казваш че имаш енергия , не си в застой , не си харчи парите.... Весели празници
27.12.11
20:14
Аз съм 180 см и съм 72 кг. и искам да кача до 85-90,а ти искаш да сваляш още,не се излагай ;d
Преди да почна бях 83-85кг :) но килограмите бяха в корема. Обиколката на талията ми беше 96 сега е 88 и искам да сваля още 4-5 сантиметра, за да се покаже пресета. Не държа на огромни ръце и т.н. просто целите ни са различни. Като ти гледам снимките ако са актуални изглеждам по едър от теб въпреки че сме на едни килограми :) аз затова говоря за мекри предимно не за килограми.
Затова и зададох въпроса за моя случай :)
Мнението беше редактирано от Илиян на 27.12.11 23:19.