Избор на креатин

27.12.11
16:08

Здравейте. Искам да ми кажете мненията си за продуктите на OPTIMUM NUTRITION - CREATINE POWDER и за Universal - Creatine powder. И въпросът ми е към хората, които са ползвали някои от продуктите и да ми кажат мненията си, ако може, защото искам да кача някой килограм и да си взема едно креатинче. :)

PH

27.12.11
20:09

Взимай SizeOn Max Perf. на гаспари + една суроватка + добра храна и тренировъчен режим.. И би трябвало да ги имаш тия няколко килограма ;)

Лично мнение.. Матрицата на гаспари е номер едно !!!

27.12.11
21:53

казано от Phill Heath на 27.12.11, 20:09:

Взимай SizeOn Max Perf. на гаспари + една суроватка + добра храна и тренировъчен режим.. И би трябвало да ги имаш тия няколко килограма ;)

Лично мнение.. Матрицата на гаспари е номер едно !!!

Може ли да ми обясниш какво се има в предвид матрица? Някаква смеска или....
Благодаря ти за мнението :)

PH

27.12.11
21:57

Да матрица означава смес от различни видове креатин и други съставки с цел синергия :)

28.12.11
00:22

Креатинова матрица си вземи на бсн е много добра  CellMass NT само че не е евтина.

PH

28.12.11
09:16

Бсн.. Аз лично не съм фен.. И 2-те матрици съм пробвал.. ОТ саиза останах в пъти по доволен !!

02.01.12
12:37

А в SizeOn колко дози има? Разгледах ги, но не видях някъде да пише по колко грама се пие. На тази цена би трябвало да отговори и качеството. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1