ABB Extreme XXL гейнър?

RR

27.12.11
15:35

Мисля да взема ABB Extreme XXL,но имам отново въпрос върху дозировката.Пише,че дневната доза е 276 гр.,което за моето телосложение е твърде много(50 кг.).Допитах се до консултант който ми каза,че в него имало и креатин монохидрат и ме посъветва да взимам по 100 гр. дневно.Какво мислите вие по въпроса?

28.12.11
00:47

Закво ти е този гейнер. по добре креатин и един протеин.и хубаво ядене.
А за гейнера приемаи по две дози преди тренировка 69 грама и след тренировка 69 грама.

Здравейте! Искам да ви попитам ,дали ще кача с това като тренирам ММА(Постоянно движение) ?

PH

16.10.13
09:20

Единственият хубав гейнър,който съм пил (макар и не толкова известен) е SizeMAX на mex,пълен е с комплексни въглехидрати и е дозата е оптимална,а не някаква 5050505050 калории от които ще усвоиш 200 а с другите ще се замажеш.

29.10.13
21:40

АББ Екстреме ХХЛ 2.8 кг
Здравейте
Искам да попитам този гейнър дали е хубав мисля да го купя.
На мен не ми трябва кои знае колко кг нуждая се от 5 кг  макс 10 кг.
Въпросът ми е дали ще ми помогне този гейнър. Ако ям много разбира се !
Например : Сутринта 3 яйца преди тренировка 2 яйца след тренировка 2-3 яйца преди лягане Бирени фъстъци и голям шоколад
И ! 4 - 5 пъти хапване в деня може и 6 зависи вече -ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ 4000 КАЛОРИИ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ НА ДЕН СЪС ГЕЙНЪРА И ЩЕ е ДОСТАТЪЧНО- Това е моето мнение ВИЕ какво мислите?
Между другото съм 59 - 60 кг висок 1,65-66. А и ако го пия с мляко  2 - 3 с.лъжици мед дали ще е редно? Какво мислите дали ще мога да кача 5 кг - 10 кг със една кутия?
Благодаря ви предварително за мненията ВИ !

PH

30.10.13
18:44

Няма смисъл от него,не е достатъчно изгоден а и като цяло гейнърите не си заслужат,НО ако все пак си решил да пиеш гейнър,аз най-доволен останах от SizeMax на мех,пил съм Serious Mass,Мutant Mass и други конкурентни,но Serious mass-a свършва доста бързо,от Mutant-a омазних,а Size Max-a го пих точно 2 месеца и успях да покача 3-4кг. без да повиша процента подкожни мазнини.Стори ми се най-удачен вариант,но пак казвам качествената храна е в пъти по-удачна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1