Ако прекъсна режима си в новогодишната нощ, това ще ми се отрази ли негативно?

28.12.11
14:28

Въпорса ми е, понеже ще имаме гости на нова година, наши роднини, дали ще мога да прекъсна хранителния ми режим за 1 нощ ? става въпрос за ядене и пиене...айде яденето ще е по-здравословно но ще искам да изпия по една бира или 2 чаши червено вино...може ли да ми повлияе на тялото ми ?

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.12.11 14:39.

Да най-вероятно ще настъпят неспирни катаболни процеси... ще загубиш около 10-20% мускулна маса ( зависи колко мл. вино си изпил ) и най-вероятно поне 2-3месеца няма да можеш да тренираш добре... Достатъчно ироничен ли бях за да разбереш, че въпроса ти е глупав и не бива да се вманиачаваш толкова ?! Щото мога и по-злобен да съм ( Хеда ми е учител )

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.12.11 14:32.

28.12.11
14:38

Стига ми толкова :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1