Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

28.12.11
20:53

Не бе :Д
Ядеш много чисто,ядеш много и ставаш машина .А и твойта лесна,нали си мезоморф :Д :Д

28.12.11
21:11

Браво за тягата! Засили тоя хват- ит мейк олл да дифренс ;)

Ако дадеш идея Скоте.. златен ще си.. :)

Хаха, Кристияне, имам с по 1 мазол повече на всяка ръка :P Иначе е много неприятно, особено ако се скъса мазола и трябва да тренираш :X мега гадна болка. Иначе си дръпнал на визия ! Я опиши какво ядеш напоследък :Д Ама подробно, де :П

Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 28.12.11 21:35.

28.12.11
21:35

Ами вкарай упражнения за предмишница- аз съм на мнение, че колкото и да се товари от основните за един силен хват си трябва още малко. Лично аз май на периоди ги правя нещата- яко стискане на гумичка целодневно. Упражнения сгъване разгъване в надхват, подхват и неутрален с лостче от дъмбел и лека тежест- напред и назад- товари по различен начин. Навиване на въже. Последното което правих беше- задържане на тежка щанга и мисля, че хвата ми наякна, а последно преди месец го правих. Слагаш щангата на някакъв рак и движението е малко много висока тяга- държеш 10-15 секунди и другия път малко повече слагаш и тн. Не е казано, че всичко трябва да правиш, ама може да ги правиш тия неща, като се сетиш- 2 пъти седмично да речем. Има ефект сигурен съм : )

За хвата - според мене тягата (тежките серии ) трябва да са с фитили, а другите упражнения за гръб (примерно гребане и набиране без фитили). Друго според мен - държене на лост (както скота каза), висене на лост за набиране, сгъване за предмишници (тва последното не е мн полезно за китките и дори и не знам дали помага за заздравяването на хвата)

28.12.11
21:39

Аз пък на тяга никога не слагам фитили- на гребане да, защото искам акцента да е другаде- това на големите килограми де. А според теб защо сгъването, Калояне, е лошо?

Защото не може да се прогресира постоянно - в смисъл ще достигнеш тежест, която е посилна за предмишниците ти, но ще те болят китките при сгъването и като цяло може да ги прецакаш (личен опит) => трябва да правиш high reps и light weight - => не много голям принос за силата.

Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 28.12.11 21:45.

28.12.11
21:46

Да има резон- като правя по-къси серии с по-тежко наболяват леко, ама пък от предния клек и разтяганията заради него, като че навикнаха. Абе не трябва много да се прекрачва зоната на комфорта. Бива да се пробва все пак.

Мдаа Скоте това със задържането на щанга дъмбели е добра идея... мислил съм си го... понеже тренировката ми за гръб е много плътна и билдърска малко нямам да имам време за хвата... дали ако не го правя с краката ?! не мисля, че ще е проблем или с гърдите някъде.... абе ще я бутам когато имам време както каза ти :)

Калояне - сега да ти кажа ям 4пъти на ден щото ставам късно.. два пъти преди трен и два пъти след тренировка... днеска ядох
1) 10:15 - Овес ( 100гр ), Мляко ( 200мл ), Сирене ( към 100грама може и повечко да е )
2 ) 13:15 - Ориз ( 70гр ), Пърленка ( много вкусна ), Пилешко ( 90гр ), Свинско ( към 50гр )
3 ) след трен глюкоза ( 55гр някъде )
4 ) 17:30 - Ориз ( 70гр ), Свинско ( към 170гр ), Пърленка ( много вкусна )
5 ) 20:20 - 3 наденички, боб и яката пърленкааа ;д ..

ей това съм ял днеска...

Като цяло менюто ми е нещо такова... гръбначния стълб на храненето си е останал ... месо около 400гр на ден. Иска ми се да си взема скоро време БЦАА, моно и протеинче :)

Леле докато напиша поста .... вие сте написали 3… ;дд

Иначе и на мен сгъването на китките не ми е много любимо... по-скоро висене и задържане на щанга дъмбели.... Ако не съм с фитили на гребанията доста акцент влиза в ръцете и както го правя бавно... става доста кофти ;д на тягата ми се иска без фитили ама нещо след 170кг хвата лабав...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.12.11 21:51.

28.12.11
21:56

Пробвайте се да свиете юмрук със сгъната навътре китка, малко криво се получава, за това е и тоя дискомфорт, нещо си там свързано с анатомията на палеца не прави това движение много подходящо. Чуковото сгъване е добро и едно упражнение в което хващаш 2 дъмбела/долни макари с дланта колкото се може по-отворена и свиваш юмрук, висене на лост на 1 ръка и като цяло стискайте лоста докато правите каквото и да е дори лежанка.

тва месото в опечено състояние ли е ?

ММ не... сурово ... иначе грамажа дето съм го писал днеска е в печено състояние... тоестт около 300грама и малко отгоре печено месо :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.12.11 22:18.

S!

28.12.11
22:46

Някак нереално голяма изглежда предмишницата, а и мишницата и тя. Ако не те знам, ще помисля, че канадска борба тренираш.  Смисъл някакво такова много масивно седи предмишницата, което е много добре - заздравил си я, сигурно и хвата е по-здрав.

Ако не бяха равни мишницата и предмишницата след тая тренировка то разликата да е била не повече от 2санта ;дд .... след дроп серията на трапеца всичко беше нацепено на макс... понеже изваждам лактите леко назад става много хард за предмишниците :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.12.11 14:41.

29.12.11
00:14

Честито пълнолетие! Марш да гласуваш... ааа... празнуваш! (party)

Честит рожден ден! :) Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет,любов и много щанги!!! (party)

10

29.12.11
00:57

ЧРД, КХристиянчо, много здраве, големи щанги и дълга спортна кариера, а останалото от магазина!

Честит Рожден Ден Кристиянчо... жив и здрав и догодина с 10 кг отгоре .. а дано ! :)

29.12.11
02:11

Чрд Крисчо,продължавай все така да прогресираш :)

29.12.11
09:25

ЧРД (party) Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдне :)
п.с. Внимавай,защото вече си пълнолетен :P

Благодаря много на всички написали или харесали нещо :) Да ви се връща съфорумци ! :) (nmuchfun)

29 Декември 2011 Рожденник

Гърди, рамене и трицепс

1.Лег с щанга - 15,10,5,4,3,4х лоста, 40,70,80,90,90кг
2.Полулег с дъмбели - 10,8,8,8х 22.5,35,35,35кг
3.Изтл. на машина - 8,8,7х 65,65,70кг
4.Раменна преса - 8,8,8х 22.5,22.5,25кг
5.Разтваряне в страни - 10х10,10,12.5кг
6.Разгъване с лост - 3х 8х40кг
7.Разгъване с една ръка с подхват - 10х7.5, 10х7.5, 10+7х 7.5+5кг

Размисли: Ами нямаше кой да ме пази на лег-а... затова скромно до 90кг. Поствам клипове ако има нещо за оправяне казвайте... днеска дясната ръка все по изоставаше незнам защо така :)

Видео:

Снимки:

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.12.11 18:43.

S!

29.12.11
19:38

Много чисто изпълнение на лежанката - можеш поне 6-7 повторения. Единствено повдигането на главата смятам за грешка, но ти каза, че не ти пречи(което смятам, че не е така)...

Да можех и повечко бройки.... избягвам да тренирам до отказ вече... от няколко месеца съм така и силата доста се качва...:) Осбенно на лег, тяга и клек отказа е... забранен :)

29.12.11
21:21

Трибоецо - Радваш яко ! :P Мерси за поздрава....

30.12.11
23:21

Извинявай за спама ама просто не се сдържах... Голяма разлика в бедрата :D

30.12.11
23:29

Все пак Арнолд е 10 санта над Рони ;)

30.12.11
23:33

Арнолд повече ми харесва.

31.12.11
12:02

Арнолд дори и новородените бебета го знаят кой е и го харесват.Не знам дали има човек на света дето да не знае кой е Арнолд Шварценегер.Много пъти съм се чудил над този въпрос и все не ми го побира акъла.
Най-великият културист/Една от най-добрите филмови звезди/Губернатор на Калифорния??!? Я стига бе ... и това в 1 живот? :D
П.П. Сори за спама Крисчо.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 31.12.11 12:05.

31.12.11
12:21

казано от Daniel Dimitrov на 31.12.11, 12:02:

Арнолд дори и новородените бебета го знаят кой е и го харесват.Не знам дали има човек на света дето да не знае кой е Арнолд Шварценегер.Много пъти съм се чудил над този въпрос и все не ми го побира акъла.
Най-великият културист/Една от най-добрите филмови звезди/Губернатор на Калифорния??!? Я стига бе ... и това в 1 живот? :D
П.П. Сори за спама Крисчо.

Да, но имам чувството, че новите поколения го забравят... Ние сме израснали с неговите филми, но сега децата растат с компютърни графики и анимации като аватар и тем подобни, какво ще научиш от такъв филм нищо.. Не е ли да видиш бат Арни да ги мачка не е работа...

Отново извинявай за спама :D

31.12.11
12:36

Точно пък от филма “Аватар” ..Ако си го гледам има много да научиш,освен ако не си разбрал какъв е замисъла и само си гледам някви картинки ;)

Филмът Аватар дори и не си заслужава да се гледа - overhyped е просто. Затова аз даже и не съм го гледал - друго си е едно време филмите с бат Арни :д

31.12.11
12:51

Казваш, че не си заслужава да се гледа нещо което дори не си гледал... Уоу... Евала :D

S!

31.12.11
13:00

Няколко години след като умре, никой няма да го помни. Обаче е факт, че е човека, който най-много е допринесъл за този спорт - точно заради това го знаят всички. Някои като културист, някои като актьор(изглежда тези за повече), други като политик. Не виждам сравнение между него и Рони - това са едни коренно различни хора. И пак, въпреки гена в ръцете на Рони(той сам признава, че са най-вървящата му група)и въпреки напредването на медицината(защото тя е много голяма част от професионалния културизъм), Арнолд има по-развити бицепси :D :D

ПП: Доколкото “Аватар” - за тези, които са свикнали да гледат как Чък Норис убива 50 човека с един ритник, да, няма да е интересен филма. Като българите спреме да живееме в първата половина на миналия век, ще ни бъде интересен, защото американците не са по-тъпи от нас.

Мнението беше редактирано от sTroNG ! на 31.12.11 13:01.

31.12.11
13:32

Аватар е уникален филм, точно представя днешната действителност. Алчните и силни напдат и ограбват ресурсите на по-слабите.

31.12.11
13:38

Аватар е ефекти и анимация. Много далеч е от уникален.

Мнението беше редактирано от Петко К на 31.12.11 13:39.

31.12.11
13:43

Последните години няма смислени филми и затова съм се отказал да ги гледам.
Е с изключение на the sunset limited друг по интересен и смислен филм не съм гледал,който да е от последните 10 години например.

казано от Петко К на 31.12.11, 13:38:

Аватар е ефекти и анимация. Много далеч е от уникален.

Съгласен напълно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1