Muscle Pharm Assault- REVIEW by 4oKuTo

05.10.11
08:57

Реших да пробвам нещо ново и се спрях на този продукт, който се превръща в новия предтренировъчен хит в САЩ- откритието на годината според ББ.КОМ- MP Assault. Преди месец грабнах синята малина и започнах. Ето и впечатленията:
Формула 10/10 : Добавянето на Suma Root- бразилски женшен е една от причините формулата да ми хареса толкова. Освен него има и всичко необходимо в големи дози.
Вкус 8/10: Хареса ми, но аз не обръщам внимание на вкуса.
Разтворимост 10/10 : Перфектна!
Енергия и фокус 10/10 :  С годините станах като пристрастен към стимулантите и влиянието им става все по- трудно, за да ги усетя стабилно, трябва да са много силни. Преди да започна Assault бях направил пауза от стимуланти за няколко седмици, за да усетя максимално ефекта му. Този продукт не съдържа чак толкова много кофеин или стимуланти, но дори само една мерителна лъжица дава изключително забележим енергиен ефект. С други продукти трябва да увелича препоръчителната доза, но с него не е така. Около 12 часа постоянна енергия и перфектен фокус. Изключително действие в тази насока.
Напомпване 9/10 : Не отстъпва по абсолютно никакъв начин на другите най- добри продукти в този аспект. Минимален брой серии стигат, за да сме “на вена”.
Издръжливост 10/10 : All day long, baby, all day long… Скоростта и издръжливостта ми просто не са били по- добри. Това е съвкупност от много неща, не само от този продукт, но резултат е супер.
Сила и интензитет 10/10 : 10 килограма увеличение в максималната сила още след първия месец употреба, това и ме надъха да напиша ревюто. А в по- добра форма като интензитет не съм бил досега.

Финален резултат 10/10 : Наистина не знам за какво да се хвана, за да пиша по малко от максимална оценка на този продукт. Пил съм най- различни бустер, от повечето съм бил доволен, но този е моят персонален фаворит в момента.

п.с.: моля модераторите да преместят темата в ревюта

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.10.11 09:00.

23.12.11
13:27

а от къде може да се купи новия MP Assault?

28.12.11
12:44

казано от coolice на 23.12.11, 13:27:

а от къде може да се купи новия MP Assault?

от айХърб...

Продукта наистина е добър.
Енергия през цялата тренировка, никакви странични ефекти при мен, като крашове или незаспиване (тренирам от към 19 часа), а пия минималната доза - половин мерителна лъжица...

29.12.11
00:37

Не ви ли цакат с ДДС на родната митница, като поръчвате от айхърба ?

30.12.11
07:40

Веднъж съм пазарувала преди половин година от iherb и тогава не ми взеха ДДС. Сега май взеха да се усещат и поне стоките от Китай ги проверяват и следят. Чудя се дали и аз да не експериментирам с едно бета аланинче.
Извинявам се за офтопика (blush)

Мнението беше редактирано от Anelia на 30.12.11 07:51.

30.12.11
08:30

казано от Владимир8507 на 29.12.11, 00:37:

Не ви ли цакат с ДДС на родната митница, като поръчвате от айхърба ?

Аз бих го нарекъл надцакване ;) :D :D

30.12.11
09:00

И ние от ихерб поръчваме. Разликата в цената, дори и с митническите такси и другите, които не съм се поинтересувала какви са, е огромна.
Приемер с Омега 3 - 200 таблетки  на Now ми излязоха с всичко 16лв, а тук тази кутия е по 34-35лв.
Откъдето и да го погледнеш си е далавера.

22.02.12
20:29

Ревюто е много добро браво,аз например в момента пробвам по старата версия и разлката им е много малка, но този продукт на мен почти не ми деиства освен издържливоста това е.Ти си използвал най-новата формула предполагам, ако някои се инт. от нея има я и във фитнес1.бг,сила.бг и разбира се в нашия любим саит бб-теам.бг, Поздрави :)

Мнението беше редактирано от maniaka1991 на 22.02.12 20:31.

27.02.12
15:36

Продукта е жесток давм 10 от 10 за него. Ползвах го един път сега почвам втора кутия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1