Мнения за Pure Whey PRO на Nutrim

24.06.05
21:35

Искам да попитам за вашите лични впечатления от въпросния суроватъчен протеин. Ясно ми е, че не е Universal или Ultimate Nutrition, но цената му е по-поносима, като съставки ми се струва добре, разтваря се хубаво във вода, а и на вкус става.
Искам евентуално да го пия веднага след тренировка. Иначе имам друг гейнер за останалите приеми.
Моля, не ми казвайте, че съдържа 90% нишесте  :)
10x !

24.06.05
22:17

Протеинчето си е numero uno.

24.06.05
23:42

“BasicElement” колко процента протеин съдържа, какво пише на кутията?

24.06.05
23:54

streetfighter  -> 85% белтъчно съдържание

Добър е!

25.06.05
08:15

Ами JC Nutrition добра фирма ли е?И мнението ви за суроватъчния им протеин?

25.06.05
08:44

[quote author=“BasicElement”]Искам да попитам за вашите лични впечатления от въпросния суроватъчен протеин. Ясно ми е, че не е Universal или Ultimate Nutrition, но цената му е по-поносима, като съставки ми се струва добре, разтваря се хубаво във вода, а и на вкус става.
Искам евентуално да го пия веднага след тренировка. Иначе имам друг гейнер за останалите приеми.
Моля, не ми казвайте, че съдържа 90% нишесте  :)
10x !

Доста е добър!!!! Само дето се разтваря трудно (с миксер) и не е много добър на вкус (в сравнение с Biogame)!!! Иначе поне при мен имаше много голям ефект!!! :wink:

25.06.05
09:28

[quote author=“BasicElement”]streetfighter  -> 85% белтъчно съдържание

Добре де, Гейнъра на Нутрим съдържа 53% суроватъчен протеин, коя от съставките му го прави такъв - явно не е протеина

25.06.05
18:47

Момче т’ва е гейнър има разлика.В него има голямо количество въглехидрати(основно това,което не е протеин е въглехидрати с изключение на 2%)с цел въсзтановяването на енергията след тренировка.

25.06.05
19:02

[quote author=“BabaVanga”]Момче т’ва е гейнър има разлика.В него има голямо количество въглехидрати(основно това,което не е протеин е въглехидрати с изключение на 2%)с цел въсзтановяването на енергията след тренировка.

Погледни кутия на гейнър на Нутрим (Super MASS GAIN или Junior)
http://nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=145&gid=67
http://nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=148&gid=67

няма да седна да си измислям, момче!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1