29.12.11
21:06
Здравейте,
Някой билдер има ли опит с тази да я нарека билка, доволен ли е от резултата или пък някакви препоръки да даде ?
Малко да понахалствам, но бих се радвал ако има и статия в сайта :))
30.12.11
01:04
Не знам дали има тема тука но го приемат хора които имат проблеми най често при пясък в бъбреците, пикочния и жлъчния мехур, отоци, язвена болест.Ако имаш такива проблеми може и да го приемаш но ако нямаш не знам за какво ти е. Някъде имаше как се приготвя слагаше се кора запарваше се с вода и се чакаше 20 минути нещо такова.
Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 30.12.11 01:06.
казано от Baileys Cocktails на 30.12.11, 01:04:
Не знам дали има тема тука но го приемат хора които имат проблеми най често при пясък в бъбреците, пикочния и жлъчния мехур, отоци, язвена болест.Ако имаш такива проблеми може и да го приемаш но ако нямаш не знам за какво ти е. Някъде имаше как се приготвя слагаше се кора запарваше се с вода и се чакаше 20 минути нещо такова.
Да, за лечение на болести има информация като цяло. Аз не искам да го пия, защото имам някакви проблеми , а като чай с някакъв ефект при диета - заради диуретични свойства по-точно.
Е питам за някой с опит - добре дошъл е за съвети.
30.12.11
18:29
Няма да ти свърши работа защото не е за това а и не знам кои от трениращите използва това за диета дали за отслабване дали за нещо друго има си други билки които може да ти свършат работа.