Как да подобря вкуса на BCAA?

ВИ

29.12.11
04:13

Имам си чудесни амино от ихерб:
Now Foods, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g)
Доста са изгодни, не са по-лоши от модерн и т.н., това ясно, че са качествени, но има проблем, толкова са истински, че имат един горчив вкус... Дайте идея с какво да ги смеся, за да са поносими, без да им забавям усвояемост и изобщо да ги развалям?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.12.11 08:06.

29.12.11
09:16

сипвай с лъжицата в устата и наливай вода отгоре им ;)

29.12.11
14:20

Съвсем нормално е да имат гаден вкус друг път си взимай овкусени или пробавй да ги пиеш със степче ама не си заслужава.

PH

29.12.11
15:10

Единственото спасение е нескуик...
П.С. Съвсем сериозен съм !

Мнението беше редактирано от Phxxx на 29.12.11 15:11.

ВИ

29.12.11
22:31

Благодаря! Нескуик го знам и от Валдис за изолат и го пробвах и за тези амино, работи идеално. Друг е въпроса доколко е уместно, като състав, на фона на неовкусени амино, чиято идея е именно избягването на такива, като нескуик... Става омагьосан кръг, но все пак не мога да го издържа седмици наред този вкус и нескуик си е опция, пред това, просто да ги изхвърля, в крайна сметка не е стотици левове кутийката... Засега ще ги пия с нескуик, ако някой има по-блестяща идея, примерно компот от праскови от мазето... свободен е да сподели :)

Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 29.12.11 22:33.

30.12.11
10:40

степчета!!!

Много пъти в живота ми се е налагало да казвам “глътни какво ще ти стане” :), но ако не можеш,  има степчета, какако, танг, ванилия  и какви ли не още разтворими прахчета с които да маскираш вкуса.

30.12.11
13:56

Натурален сок - най-добро от всичко изброено до тук.

PH

30.12.11
14:02

Наистина е доста гадно да пиеш нещо на сила,но все пак това не е сладкарница ... другия път се насочи към xtend,bcaa blast или други овкусени аминокиселини :)

30.12.11
14:08

стевия

30.12.11
18:41

Аз като гледам да пия нещо подобно което има леко горчив вкус (глутамин примерно), т.е. не е овкусено разтварям в по-малко вода от препоръчаното завъртам с лъжица и директно докато се върти изсипвам в гърлото. Гледай много да не опира в езика и така няма да усещаш вкуса след време свиквам и не го усещам чак толкова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1