Моя Дневник

Темата е заключена.

30.12.11
21:53

Здравейте нов съм в сайта...тренирам от 6 месеца от приятел разбрах за сайта и това с дневника доста ми допада.
висок съм 170см. 73кг. преди да почна да тренирам бях 62кг. За тези 6 месеца сам качил около 10-на килограма мисля че е добре:)
В момента тренирам така:
Понеделник - гърди и бицепс

Сряда - крака и рамо

петък - гръб и трицепс (трапаец)

Яденето: (днес 30.12.2011г.) 8:30 300г. подквасено мляко 11:00 овесени ядки 13:00 мусака две варени яйца, банан 19:00 (десетина минутки след тренировка) заешко (незнам точно колко) 200г. сирене, 2 банана 21:00 - 4 сандвича със шунка и кашкавал.
Незнам дали храненето ми е добро, приемам всякакви съвети относно храненето... и тренировачната програма разбира се :)
взимал сам креатин, а сега  след тренировка взимам протеин Матрих...

10кг за 6 месеца си е много добър резултат

начи гледаи да тренираш повече в седмицата ако имаш време иначе сега както тренира е супер обаче трабва малко повече ако засилиш тренировките ще имаш по-бързи резултати това ми е мнението отностно теб яш месце и повечко плодове и яш повече храна с белтъчини яш основно рибка

Според мен програмата ти е ОК - щом имаш прогрес.Когато зациклиш, тогава мисли за промяна.
Рони Колман си тренира по една програма години,Дориан е тренирал първите 4 години по една програма.

02.01.12
18:03

1-во за много години... Това за Рони и Дориан не го знаех, радвам се че вече го знам :) за програмата мисля да остане за сега така, но по нататък ще почна да посештавам залата 4 пъти седмично, както казва Светльо Емануилов пак да видим как ще е.
Сега мисля тази семдмица да си дам почивка, защото покрай нова година ми се събраха доста пиянски вечери, :)) пък и до сега не сам си давал почивка. Имам енергия и хъс да тренирам, но ще ги запазя за другата седмица:)

08.01.12
13:46

От утре почвам с тренировките :)) яденето през почивната седмица беше добре предимно риба и варени яйца.

09.01.12
21:11

Днес тренировката беше доста интензивна, след кратката почивка с много хъс и енергия. Закуската я прескочих понеже станах доста късно за нея, обядвах бял ориз с пилешко, два банана. по късно след обяда 500гр. подквасено мляко две ябълки, вечеря орис с пилешко 200гр сирене

31.01.12
19:47

дайте моля ви програма в 4 дневен сплит от който 1 ден да има само крака .... в останалите 3 дни да има гръб гърди рамо и раце незнам как да ги сачетая благодаря предварително знам че има доста програми в нета но найстина не ми остава време да се ровя... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1