ON Whey Gold Standard + BSN Syntha 6

01.01.12
16:36

Попрочетох доста мнения из форума и за двата протеина, но не успях да намеря някой, който да е съчетал и двата едновременно. Може да съм пропуснал някъде, за което се извинявам.
Все още не съм тествал Syntha-та, но мисля да се снабдя скоро. Тъй като по принцип съм си доволен от  Gold-а на ON и не мисля да го сменям според Вас добра ли би била комбинацията му със Syntha-та? Каква ми е идеята:
Сутрин (след ставане), между храненията и преди лягане - Syntha
Преди и след тренировка - Gold Standart

PH

01.01.12
16:45

Syntha-та е подходяща за заместване на някое от храненията както ти си решил,но това си е много 5 дози пудра на ден е страшно много ... По-добре вкарай пари в храна )

Убягва ми смисълът от тази комбинация. Неразумно голямо количество протеин от добавки възнамеряваш да приемаш, което ме навежда на мисли за значителни пропуски в хранителния режим. За преди лягане има много по-добри идеи от Syntha-6.

01.01.12
17:23

Пропуски в храненето понякога се случва да имам, т.е. има дни, в които просто нямам време да обядвам. В такъв случай мисля за Syntha-та. Като цяло, обаче преди месец реших да си сметна калориите и протеина, който поемам на ден от храненето и добавките. Дневните ми калории са от порядъка на 3500 до 4200, а протеина между 250-300 гр., от тях 120 гр. протеин като добавка и към 500 калории като добавка. Водата на ден ми е около 3,5 - 4 литра. Ако се случи, обаче че  пропусна тренировка за 1 седмица започвам да слабея, въпреки тези количества храна. Просто метаболизма ми е уникален и ако ме питате колко пъти ходя до WC няма да ви отговоря нищо фрапиращо.
82 кг. съм в момента на 174 ръст (най-добрата ми форма някога), като преди 4 години и половина започнах от 59 кг. лично тегло. Познавам си организма и не искам да загубя постигнатото с много труд. Не че ON-а не ми върши работа, но в момента го приемам след ставане, преди и след тренировка и преди лягане. Чудя се дали не би било по-добре да го заместя със Syntha-та по гореописания начин?

Мнението беше редактирано от Ivan Vasilev на 01.01.12 17:30.

01.01.12
17:38

Много ми е странно,че когато не тренираш,а ядеш същото когато тренираш сваляш килограми..:)
Иначе като вариант щом не можеш някой път е добре,но недей да пиеш сунта преди лягане,освен ако нямаш никакъв апетит(правел съм го :Д)

01.01.12
17:44

Това за преди лягането защо? Знам, че принципно тогава се препоръчва Казеин, но ще вземе да ми писне от добавките, които ползвам. В момента освен протеина приемам и BCAA на ON и Daily Vits на NOW. Ако добавя Syntha-та, че и някой Казеин допълнително вече наистина ще ми писне от добавки. Нямам толкова място вкъщи къде да ги държа. :D

Мнението беше редактирано от Ivan Vasilev на 01.01.12 17:46.

01.01.12
18:06

Не,тогава се препоръчва извара.. :Д
Кольо ти го каза - Сунта 6 далеч не е най-добрия избор преди сън..

01.01.12
18:12

За изварата съм твърдо против що се отнася до нашия пазар. Излиза ми акне от каквито и да са млечни продукти. Спрял съм всичко - прясно, кисело, сирене, кашкавал. Тъкмо се бях изчистил идеално и преди седмица направих грешката да си хапна родопска закуска (прави се с извара, ако се сещаш). Ей... м*м* му мръсна след 2 дни ми излезнаха 2 на врата.

18.05.13
15:22

Здравейте, искам да попитам от протеините BSN Syntha 6 или ОN 100% Whey Gold, кой е по добър и ефективен?
Благодаря предварително!

18.05.13
15:48

казано от Kaloyan на 18.05.13, 15:22:

Здравейте, искам да попитам от протеините BSN Syntha 6 или ОN 100% Whey Gold, кой е по добър и ефективен?
Благодаря предварително!

Gold standart

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1