Кажете си мнението за този цикъл!?

Темата е заключена.

20.06.05
23:47

Кажете си мнението за този цикъл!? Става въпрос за 1 месец!
1 седмица 4 хапа Метан(Руски), 1 ампула Дека
2 седмица 6 хапа Метан(Руски), 1 ампула Дека
3 седмица 6 хапа Метан(Руски), 2 ампули Дека
4 седмица 4 хапа Метан(Руски), 1 ампула Дека
Какви протектори трябва да се взимат и как!? Ще има ли ефект!? Пречи ли ако се комбинира с Термотабс (ефедрин,кофеин,аспирин)? На 19!?

NO

21.06.05
12:44

Както гледа маи това ти е първи цикал. Значи 4 седмици са малко. Друго според мен за първи цикъл е достатъчни само 1 стероид. Термотабс (ефедрин,кофеин,аспирин)? това е комбинация за сваляне на мазнини. А цикала ти е с метан и дека демем за маса. Според мен няма смисал защото за да деиства Термотабс (ефедрин,кофеин,аспирин) ти трябва диета а тя не варви с цикъл за маса.

21.06.05
17:12

Thermotabs за просто между другото! Имам да свалям малко корем и затова! Иначе деката не е от най-евтините и предполагам ще има ефект! Цикъла е само 1 месец защото след това заминавам и парите нестигат за повече! Този цикъл излиза към 140лв без хранителните добваки и храната (само стероидите)!! Някой има ли някакви впечатления от деката и от метана!
Искам да ви попитам и за един друг цикъл (не за мен а за един приятел)! Той е по слаб и си взе вместо деката тестостерон! Горе долу същото количество! Доколкото знам от него се качва повече! Да не си помслите че съм почнал от вчера фитнес и вече търся зоб! Тренираме близо 3 години с леки прекъсвания но резултатите не са толковоа задоволителни!

22.06.05
09:40

абе извинявай за тъпия въпрос ама под метан - метандионен ли имаш предвид. щото аз съм правил цикъл с Декабол( = дека) и бионабол.

24.06.05
13:28

Да това имам в предвид! Активната съставка е същата като при бианабола! След като си правил такъв цикъл имало ли е ефект и след кой ден след началото започва да действат!

25.06.05
12:14

еми виж сега аз първо почнах само с тека, по 250 мг. седмично. обаче до 20 ден качих само едно кило. почнах да се помпам повече тогава, ама не беше достатъчно. и след това вкарах бионабола по 15 на ден. сприах го около 2 седмици преди края на цикъла, който беше 8 седмици. обшщо качих 7 кила. най-верояттно не съм се хранил достатъчо. а и дозите не са големи. като цяло има ефект.

NO

25.06.05
13:33

Абе Grafa според мен и като цяло повечето, които се занимават с химия е по-добре да се започва само с орален стероид след това се вкарват инжекциите и накрая се спира пак само на орален. Като има и изключения но това не е в твоя случаи. 7 кг за този цикъл според мен са малкоако беше построен по друг начин при тези дози мовеше и да има по-голям ефект. 
ultrashock според мен Thermotabs просто няма смисал защото за да има ефект трябва някаква диета а тя не върви с цикъл за маса. А за твоя приятел зависи какъв тестостерон използва. Би трябвало да има по голям ефект но и с повече вода.
Аи с мир........... 8)

29.06.05
22:04

Първо съжалявам че малко късно отговарям! Значи той е на Testosterone Depot! Доколкото знам с него се постига по голям ефект отколкото с деката но и масата която се качва не е толква качествена! Вече мина седмица и половина откакто съм на този цикъл и съм качил 2кг и се повишава и силата(незнам да не е от ефедрина това)!!! Мсиля да продължа и 5-та седмица като 3-тата и 4-тата ще съм на 2 ампули дека и 5 таблетки метан!
А знаете ли каква е разликата между метана и бионабола! И двете са с основна съставка METHANDIENONE!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1