Отново фитнес размисли.

02.01.12
10:35

Здравейте.Тъй като отново започна терзанието на мозъка ми с някои неща във фитнес сферите,а не мога сам да си ги обясня се обръщам към вас :).Първо човек за да сваля мазнини и да качва ММ по 1 и също време според един сайт трябва да приема по 1гр. протеин на ден.Според вас вярно ли е ?Когато тренираш с тежести и правиш кардио и искаш да качваш ММ и да сваляш едновременно кардио тренировката трябва ли да е отделно от силовата или може да е след нея ?http://scoobysworkshop.com/calorie-calculator/Ако тук протеина е 1гр на телесно тегло по колко трябва да са въглените и мазнините при качване и сваляне едновременно?С колко си намалявате калориите за да има максимално сваляне без губене на мускул?И с колко ги увеличавате при качването за да има максимално чисто качване?И последен въпрос.Ако започна да качвам чисто дали ще ми намалеят мазнините ?

Някъде пишеше,че -500 калории,за да сваляш и + 500 калории(демек да си в излишък,за да качваш).Дали ще качваш чисто зависи как се храниш. 1 грам на телесно тегло ми се струва  малко при диета за понижаване на мазнините,а и въобще за човек,който спортува.

Кардио след силова тренировка не е много добре.

02.01.12
11:50

Имам предвид с колко % защото ако кажеш калориите може при +500 калории да качва и мазно.Зависи колко му се полагат на ден.Това за кардиото при сваляне или при качване е или при качване със сваляне ?

Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 02.01.12 15:41.

02.01.12
12:41

към 2 г протеин на килограм

Един форумец доста често ме обвинява, че твърде много мисля и е прав. Вместо да мислех, щях да седна да прочета нещо и щеше да стане по бързо и по ефективно.
Та моя съвет към теб е седни и прочети за калорииния баланс,  за храненето и тренирането при начинаещи и т.н. Изданието предоставя чудесни материали с които да се информираш по възможно най подходящия начин.

02.01.12
15:37

Чел съм и каквото не ми е било ясно питам.Затова ако можеш да ми помогнеш драсни 1 коментар ако ли не...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1