01.01.12
19:39
Здравейте!
1-во Честита Нова Година на всички!
И сега въпроса..
Няколко дни до 1 седмица няма да мога да тренирам в залата и се питам дали мога да я заместя с трениране в къщи?
Вече около 3 дена дигам гири у нас,права коремни преси с тежест и без тежест,лицеви опори...
Искам да знам дали постигам поне малко от ефекта който постигам в залата или да търся друга зала?
Упражненията които днес направих(например) са:
100 коремни преси за горна част на корема
100 коремни преси за долна част на корема
50 коремни преси с тежест
50 лицеви опори
100 пъти дигане на гира с 1-та рака и 100 с другата...
Също според вас добра ли е идеята да си купя тежести и да си тренирам в къщи и някой от вас прави ли го?
01.01.12
19:45
А целите, поради които тренираш, какви са?
Да направиш голям брой коремни преси, лицеви и повдигане на ръцете?
01.01.12
20:02
Не да направя хубаво тяло естественно :-},просто не искам да прекъсвам тренировките си...
01.01.12
20:05
Значи всичко без плочките, гърдите, трицепсите и предните ти рамена са покрити с татуировки и няма нужда да бъдат тренирани ли?
И отделно някой ти е направил някакви изследвания, които показват, че хубавото тяло се прави с голям брой повторения? (Това е ок, ако вече си направил мускулната маса, изчистил си се, поддържаш си тялото и просто искаш да направиш малко силова издържливост за сгъване в кръста и на лицевите).
За 1 седмица нищо няма да ти стане... Аз ако бях, изобщо нищо нямаше да правя :)
01.01.12
21:23
Почини 1 седмица ,нищо няма да ти стане.. :)
01.01.12
21:24
Да може,но аз се чувствам много гузно когато не тренирам,не чета и т.н.
Пък и преди бях дебел и в момента просто съм настроен така,че ако пак напълнея просто незнам...
01.01.12
22:20
Тогава тичай.. :) 3-4 пъти тая седмица върви да тичаш на стадиона или в някой парк и това е :)
02.01.12
10:39
Лицеви опори - различни варианти, коремни преси, клекове, кофички на два стола(за гърди), кофички за трицепс (два стола, стол и легло) box jump - скокове върху кутия, в твоя случай стол, клекове на един крак, ankle hops, напади, клек с отскок, полуклек с отскок, набирания(ако има къде в домашни условия), бърпи, jumping jack, mountain climber и още хиляди упражнения със собствено тегло за цялото тяло. Това, което Oranje се опитваше да ти каже е, че трябва да включиш упражнения, трениращи цялото тяло. А ти си наблегнал само на 2 мускулни групи.
Мнението беше редактирано от Мила на 02.01.12 10:40.
02.01.12
11:33
Ок.Мерси