31.07.11
18:11
Здравейте,
Сигурен съм че има 100 теми за зала в Младост, но прегледах постовете до средата на 2010 и нямаше такъв за Младост 1. Затова моля да направите едно обновление на залите в Младост 1( и евентуално околността). До скоро тренирах в “33” срещу Зимния в Студентски град. Общо взето всичко там е супер - 3 етажа, много уреди и 26лв за 12 тренировки. Проблема е че времето ми е кът, и пътуването до там и обратно почна доста да ми дотяга(губя едни 30-40мин в разкарване). Затова търся някоя сносна зала около мен? Едва ли ще намеря нещо подобно на “33”(като цена/качество) поради различното местоположение, но все пак къде ще ме насочите? Моля като пишете залите давайте възможно най-точно обяснение(ако може и адрес) и цена за посещение/добре обурудвана ли е/има ли баня.
Поздрави :)
125-то 2,5лв тренровка- хардкор зала.
При Кауфланд- Матрицата беше там компютърния клуб.
10-то зад пазара на метростанция Младост.
Има и други вероятно, но не се сещам в момента.
31.07.11
19:08
Това 125-то в двора на самото училище ли е? И какво значи хардкор зала - има ли душове, зареден протеинов бар?
01.08.11
09:38
10то и 125то училища. залата е под самото училище.
в 125то съм ходил. не съм и гледал за душ, протеинов бар има с всичко което може да ти е нужно, момчетата дето тренират там са доста мотивиращи и открити(споделят опита си ако искаш).
02.01.12
18:40
Значи до тук инспектирах две зали в Младост 1.
В 125-то залата е горе-долу добре. Има доста уреди, макар да си личи че отдавна не е правено ремонт. Помещението не е малко, има 3 лежанки(което е важно за пиковите часове) и всичко необходимо за добра тренировка.
Атлетик фитнес в Младост 1А. Чесно казано не съм доволен. Цената е 6лв/тренировка или 50лв/месец. До колкото разбрах на тръгване, май вече няма еднократно посещение а минимума е 3х6=18лв (n) . Проблем обаче е самата зала - малка е, изобщо липсва горна лежанка(също и долна). Единствения вариант е на машина. Има само една лежанка, което е абсурдно ако има 10-15 човека трениращи едновременно. Иначе е чиста, добре поддържана с много глезотий от рода на масажи, солариум, сауна и т.н. Също така има достатъчно кардио уреди.
Тръгвайки си от Атлетик, видях една зала Релакс фитнес(или нещо от тоя сорт). Някой ходил ли е там да сподели впечатление? Не знам този Спорт Сити при хотел Метрополитен, дали не е пак псевдо-фитнес като Атлетик? Пък и там цената е доста сериозна :(
Ако имате други предложения съм отворен за идеи.
Поздрави