01.01.12
21:26
Честита Нова Година машинки ! :)
Искам да знам какво ви е мнението за тези добавки, от някой който ги е консумирал.
Заслужава ли си да се опитат ? Странични ефекти има ли ?
За някоя от следните добавки имам в предвид :
...
Модерация: Моля, не е необходимо да поставяте такива линкове.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.01.12 21:45.
казано от Tonka Ta на 01.01.12, 21:26:
Искам да знам какво ви е мнението за тези добавки, от някой който ги е консумирал.
[/color]
Да имат странични ефекти, най-големия от които, че не работят. Други въпроси?
казано от AgBOKATA на 02.01.12, 23:58:
напиши им само имената
И като ги напише какво? Ти приемал ли си подобен продукт, който работи? Ако въобще някога си взимал нещо подобно, и дали си запознат на хартия с механизмът на действие на подобен род добавки та чакаш конкретните им имена?
Ето веднага изброявам няколко марки !
-GH MAX (UNIVERSAL)
-GH STACK (UNIVERSAL)
-GABA (PRIMARY NUTRITION)
-GH STACK (PRIMARY NUTRITION)
казано от Valdis на 03.01.12, 02:05:
казано от Tonka Ta на 01.01.12, 21:26:
[/color]Да имат странични ефекти, най-големия от които, че не работят. Други въпроси?
казано от AgBOKATA на 02.01.12, 23:58:
напиши им само имената
И като ги напише какво? Ти приемал ли си подобен продукт, който работи? Ако въобще някога си взимал нещо подобно, и дали си запознат на хартия с механизмът на действие на подобен род добавки та чакаш конкретните им имена?
Не съм приемал, но съм чел това онова, спрял съм се на ГАБА. Защо да не ги изброи и да стане някъква дискусия и да каже някой по запознат ? Това, че при теб са нямали ефект незначи, че при всички ще е така. Това да твърдиш, че нито 1 не работи си е смешно ;). Нищо лично !
По-смешно ли ще ти стане ако ти кажа, че не съм ползвал подобен продукт? Ама за разлика от теб съм попрочел доста повече по форумите и поради причината, че никъде не съм срещал реални резултати не съм ги ползвал и аз. Ако още ти е смешно, нищо не ти пречи да си дадеш парите за подобна добавка и после ако още ти е смешно ще се смеем заедно. ;) +Това подобни добавки тук не се обсъждат за първи път.
04.01.12
13:52
Не че няма ефект; напротив - от GABA се получава много лек успокояващ, почти седативен ефект, т.е. ако комбинираш с мелатонин ще спиш като къпан. Но съдейки по заглавието на темата, целите ти вероятно са други...
Ще е интересно ако наистина имаш някакво доказателство че: 1. Точно този продукт повишава irGH и/или ifGH; 2. Водят ли повишените irGH/ifGH до мускулна хипертрофия?
04.01.12
13:58
Само да допълня Valdis, че дори да приемем /или с други думи да си фантазираме/ - GH сам по себе си, няма въздействието, което търсят повечето незнаещи. Продължаваме да фантазираме и си представяме, че действително някой подобен продукт повдига собственото производство но GH, то до колко може да го вдигне? Е в случай, че още се чудите - няма да е до 4 единици дневно. :D
Сега очаквам някой с празно пространство между ушите, но прочел между редовете статия от някой “специалист”, да пусне тема “Стимулатор на GH и тест бустер - какъв ефект, ще имат и колко ще кача” :D :D :D
04.01.12
17:07
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58024
Официално искам под ника ми да бъде добавено “пророк” :D :D :D