02.01.12
15:48
Трябва ли да пием повече вода при прием на Kre-alkalyn ?
02.01.12
15:53
Когато го пиех аз не съм увеличавал количеството вода...ако си това ти на снимката... наблегни на храната... кре-алкалина няма да направи чудеса :)
02.01.12
16:11
е да но ще помогне за качване на ММ :)
02.01.12
16:23
казано от Verilci te на 02.01.12, 16:11:
Да храната определено, ще помогне, но креалкалина при теб ме съмнява да има ефект от към мускулна маса.
02.01.12
16:27
казано от head_hunter на 02.01.12, 16:23:
Да храната определено, ще помогне, но креалкалина при теб ме съмнява да има ефект от към мускулна маса.
А комбинирано със суроватъчен протеин и глутамин(останали са ми 100-200 гр) ще има ли ефект от към покачване на ММ ?
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 02.01.12 16:28.
02.01.12
16:35
казано от Verilci te на 02.01.12, 16:27:
А комбинирано със суроватъчен протеин и глутамин(останали са ми 100-200 гр) ще има ли ефект от към покачване на ММ ?
Думичката “храна” ли не разбра или “хранителен режим”?
Ако се храниш, като шестокласничка е естествено да си в сегашното положение. Хранителните добавки се добавят към изграден хранителен режим, без него няма да ти помогнат ама никак!
п.п. Само да те попитам, колко качи от глутамина? :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.01.12 16:36.
02.01.12
16:58
казано от head_hunter на 02.01.12, 16:35:
казано от Verilci te на 02.01.12, 16:27:
Думичката “храна” ли не разбра или “хранителен режим”?
Ако се храниш, като шестокласничка е естествено да си в сегашното положение. Хранителните добавки се добавят към изграден хранителен режим, без него няма да ти помогнат ама никак!п.п. Само да те попитам, колко качи от глутамина? :D
Думичката “хранителен режим” отдавна съм я разбрал.. във всяко хранене гледам да има месо и всякакви видове протеини(растителни и животински). Сладките работи съм ги спрял от 3 месеца както и кола, газирано, вафли и общо взето всичко което съдържа захар ОСВЕН плодовете. Въглехидратите си набавям от ориз, картофи и т.н. Не ям бял хляб(само черен). Така че си имам хранителен режим и за това се насочвам към добавки. Та ще ми отговори ли някой на въпроса дали е подходяща горепосочената комбинация и да очаквам ли по-бързо покачване на ММ при прием на горепосочените добавки при подходящия ми хранителен режим ?
02.01.12
18:20
За тези пари които ще дадеш за добавки,ако питаш мен по-добре си ги дай за храна ... Не всеки който тренира има добро финансово положение,за да яде всеки ден качествена храна.И другия ми съвет е както ми казаха няколко човека : да си правиш всичко чисто ...
02.01.12
21:01
казано от Verilci te на 02.01.12, 16:58:
Думичката “хранителен режим” отдавна съм я разбрал.. във всяко хранене гледам да има месо и всякакви видове протеини(растителни и животински). Сладките работи съм ги спрял от 3 месеца както и кола, газирано, вафли и общо взето всичко което съдържа захар ОСВЕН плодовете. Въглехидратите си набавям от ориз, картофи и т.н. Не ям бял хляб(само черен). Така че си имам хранителен режим и за това се насочвам към добавки. Та ще ми отговори ли някой на въпроса дали е подходяща горепосочената комбинация и да очаквам ли по-бързо покачване на ММ при прием на горепосочените добавки при подходящия ми хранителен режим ?
Явно не си разбрал какво е “хранителен режим” или го бъркаш с ограничаването на някои храни.
Изчислил ли си колко калории са ти нужни, от какво идват тези калории, колко калории приемаш средно на хранене, какво е разпределението на калории от различните източници през деня и т.н.?
03.01.12
12:22
Към Автора: За да разберем какъв ти е хранителния режим, опиши го тук, всяко хранене от началото до края на деня! Чак тогава ще можем да ти кажем как ще ти подейства определена добавка. Но от Кре-алкалин ще вдигнеш силата,а ММ ще вдигаш на масата.
Глутамина ще те възстановява, не знам дали въобще може да се говори за качване от него. Суроватката помага, но в дългосрочен план. Хората ти го казаха точно и ясно - Ако не сядаш на маса-забрави за маса! :)