Какво мислите за стак от AAKG, Citrulline, Beta-alanin, Creatine monohydrate

03.01.12
01:08

Мисля да си направя един пред тренировъчен продукт който да съдържа:

5гр. креатин
2гр. аакг
2гр. цитрулин
2гр. бета аланин
?гр. въглехидрат ?
..... ?

дали ще бъде добре, ако добавя и още нещо ? (бцаа ?)

03.01.12
02:29

Добавяш Caffeine anhydrous, Dimethylamine, BCAA по желание, Заменяш креатина с някоя по-модерна форма щото на монохидрата ще ти се смее младежта и след всичко това няма как просто да минеш без L-glutamine, и на края като си направиш сметката разбираш, че е по-изгодно да си купиш готов такъв продукт щото сметките ти някак си не се вързват. :D :D :D Упс, забравих да добавя, че ако искаш да гориш мазнини, не е лошо да добавиш Synephrine, екстракт от Ma Huang щото Ephedrine Hcl е забранено вещество, и поне малко Hoodia gordonii (принципно това последното не работи но ти го слагаш защото това го правят различните марки за добавки), и воала, имаш готов продукт :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.01.12 02:33.

03.01.12
09:36

хехе забавен си :), без 1.3, аз гледам дългосрочно на нещата, ще ми излезе изгодно ;)

това за креатина немога да го разбера :(

03.01.12
09:44

Поста ми е шега, в дългосрочен план ще излезе по-евтино, но трябва внимателно да прецениш дозировката на отделните продукти.

Каква е целта на въглехидрата в този импровизиран предтренировъчен продукт?
Добавянето на ВСАА към тази комбинация не е добра идея, тъй като те инхибират усвояването на азотните прекурсори (до колкото ми е известно).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.01.12 11:28.

03.01.12
12:06

Валдис има предвид (за креатина) да си избереш някоя по-добра формула от монихидрата, като например - Кре-алкалин или Етил естер или пък най-добре една Креатинова Матрица. За мен най-добрите варианти са Матрица или Кре-алкалин, защото от моно-то се надуваш с вода и не е яко..защото после я изпикаваш. По-добре дай повече пари за нещо по-качествено! Алкалина ти излиза около 40 лв- зависимост от марката и ти стига за около 40-45 дни. А колкото до въглехидрата...по-добре го остави за след тренировка (Кольо ти е подсказал) Дерзай! :)

Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 03.01.12 12:12.

03.01.12
12:15

Не приятелю, нямам това предвид :D :D Кольо, и аз съм се чудил, но 80% от този род продукти съдържат въглехидрати в състава си, но вероятно стимулантите, с които са натъпкани предодвратяват негативните последствия от повишения инсулин по време на тренировка.

Valdis, знам ли... но и честно казано не виждам захар в най-известните предтренировъчни азотни стимуланти. Честно казано и цитрулинът ми се вижда малко, може би 3-4 g ще е по-ефективна доза. Ако не се приема допълнително, 2 g бета аланин също са малко. Ако тези 2 g бета аланин са част от тази добавка за деня, тогава е съвсем достатъчно.

03.01.12
12:25

казано от Valdis на 03.01.12, 12:15:

Не приятелю, нямам това предвид :D :D Кольо, и аз съм се чудил, но 80% от този род продукти съдържат въглехидрати в състава си, но вероятно стимулантите, с които са натъпкани предодвратяват негативните последствия от повишения инсулин по време на тренировка.

Tогава извинявай, за неразбирането. :D

03.01.12
12:25

казано от Кольо Пияндето на 03.01.12, 11:27:

Каква е целта на въглехидрата в този импровизиран предтренировъчен продукт?
Добавянето на ВСАА към тази комбинация не е добра идея, тъй като те инхибират усвояването на азотните прекурсори (до колкото ми е известно).

Е защо много пред-тренировъчни продукти имат подобен състав + бцаа ? Не съм чел подобно нещо, но може и да е така.

Ще поразгледам за кре-алкина, благодаря.

Темата е отворена всеки да даде мнение за импровизирания стак и евентуално, ако има и други ентусиасти да им е от полза написаното :)

казано от AgBOKATA на 03.01.12, 12:25:

Е защо много пред-тренировъчни продукти имат подобен състав + бцаа ? Не съм чел подобно нещо, но може и да е така.

Дай 2-3 такива продукта... може аз да съм в грешка.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.01.12 12:27.

03.01.12
12:43

казано от Кольо Пияндето на 03.01.12, 12:27:

казано от AgBOKATA на 03.01.12, 12:25:

Дай 2-3 такива продукта... може аз да съм в грешка.

MusclePharm: Assault

03.01.12
12:51

казано от Кольо Пияндето на 03.01.12, 12:23:

Valdis, знам ли... но и честно казано не виждам захар в най-известните предтренировъчни азотни стимуланти.

BPI Sports 1 M.R., NO-Xplode, SuperPump MAX, Hemorage, hot-blood и много други вероятно, няма смисъл да ровя повече защото посочените продкти са повече от показателни.

03.01.12
12:54

казано от AgBOKATA на 03.01.12, 12:43:

MusclePharm: Assault

Съотношението на BCAA в новата версия е със статус Patent pending…... :D :D :D

03.01.12
12:58

Дадох му него защото той се доближава най-много по състав :)

40лв за 300грама Кре-алакалин добра цена ли е ? Питам за него защото незнам нищо за него

Не винаги пише, но в някои от топ продуктите, въглехидратите не са проста захар, а в повечето случаи слагат малтодекстрин или waxy maize.

03.01.12
13:09

казано от Десо на 03.01.12, 13:07:

Не винаги пише, но в някои от топ продуктите, въглехидратите не са проста захар, а в повечето случаи слагат малтодекстрин или waxy maize.

Ние коментираме въглехидратите като цяло а не дали съдържат захар.

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.01.12 13:10.

В интерес на истината сте прави - тези продукти имат въглехидрати. Най-често виждам малтодекстрин. В някои от тях въглехидратите са пренебрежимо малко (2-3 g или по-малко), при други са около 9-10 g. Не ми достигат знания да преценя до колко тези въглехидрати са част от активните вещества във формулата и до колко - овкусители и пълнеж. Мисля си, обаче, че ако е възможно да се избегнат непосредствено преди тренировка, ще е по-добре. Колкото до антагонизма между азотните прекурсори и ВСАА - осланям се на спомените си от един разговор с Владо Недков. В крайна сметка има и маркетинг.

07.01.12
01:28

и какво правим ? без стак ? :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1