Препоръчвам приложение за Андроид телефони ’A HIIT Interval Timer" с което да си засичате времето .

03.01.12
11:53

Много лесно приложение , отброява времето за почивка и трениране на упражненията.

https://market.android.com/details?id=com.pimpimmobile.atimer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5waW1waW1tb2JpbGUuYXRpbWVyIl0.

Дано ви е полезна програмата  :)

03.01.12
11:55

Има доста подобни програмки, но последното което бих помъкнал със себе си по време на кардио е 5 инчовия си телефон. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.01.12 12:18.

03.01.12
12:45

Valdis, с един arm band няма грижи с големите телефони по време на кардио. На моя при кардио използвам di.fm (радио), runkeeper. Интервалите вече сам си ги усещам. Доста добра работа вършат този тип приложения.

03.01.12
12:58

казано от entwickler на 03.01.12, 12:45:

Valdis, с един arm band няма грижи с големите телефони по време на кардио. На моя при кардио използвам di.fm (радио), runkeeper. Интервалите вече сам си ги усещам. Доста добра работа вършат този тип приложения.

А осъзнаваш ли в действителност, колко е голям Dell Streak? Тренировъчния часовник за мен е най удачен вариант.

03.01.12
13:03

казано от Valdis на 03.01.12, 12:58:

А осъзнаваш ли в действителност, колко е голям Dell Streak? Тренировъчния часовник за мен е най удачен вариант.

Би ли показал в някой сайт нещо подобно ? (БГ)

Трябва да си луд за да тренираш със смартфон в залата

03.01.12
13:06

казано от AgBOKATA на 03.01.12, 13:03:

Що?Да си го оставям вкъщи ли?

03.01.12
13:06

Valdis, да, голям е -  за мен това е по средата между таблет и телефон.

AgBOKATA, всеки път тренирам със смартфон - HTC Desire е моя. И за тренировки с тежести го използвам - за да слушам музика или да логна серии и т.н.

03.01.12
13:22

Аз също си тренирам със смартфона и не виждам проблем да го оставя на пътеката, велоаргометъра или на някой рафт в залата и да си засичам индивидуално :) Приложението сигнализира кога започва почивката и кога упражнението . Даже не е нужно да гледам дисплея.

Ама моя телефон е само 4’’ :)  , а твоя щом е цели  5” оставяй го у вас.

Мнението беше редактирано от defiant на 03.01.12 13:23.

03.01.12
13:40

В залата телефона си е до мен, но кардиото винаги е навън. В този ред на мисли се сетих как си съсипах Jabra wave хендсфрии, заради това, че го ползвах по време на тренировки и изпотяването му разказа играта.

03.01.12
13:46

казано от Jikata на 03.01.12, 13:06:

казано от AgBOKATA на 03.01.12, 13:03:

Що?Да си го оставям вкъщи ли?

Имах друго в предвид, всеки има различно мнение. Работиш с много хора на 1 място, където има тежести и много уреди, има досадници и пишман бодибилдери и незнаеш от къде какво може да стане. Все едно да си строителен техник например някой от онези които къртят и пробиват и да си вади телефона през 5 мин да гледа под какъв ъгъл да почва да кърти или да провери в нета какъв къртач да използва и тн. Не говоря да не ходите с телефоните в залата, а да си играете с тях по време на тренировката.

03.01.12
13:48

казано от Valdis на 03.01.12, 13:40:

В залата телефона си е до мен, но кардиото винаги е навън. В този ред на мисли се сетих как си съсипах Jabra wave хендсфрии, заради това, че го ползвах по време на тренировки и изпотяването му разказа играта.

аз съм гледал доста приложения и това най-ми допадна . Опростено и лесно. За това го постнах.

ВИ

03.01.12
21:53

1. след тестове с телефон с/без блутут хендсфрий, както и с нормални слушалки и т.н., стигнах до извода, че най-удобно е часовник. След ровене на сайта на Касио единствения от техните, който може да отброява до безкрай (а не до 5 или 7) серии, примерно на всеки 2 мин да бибитка няколко пъти, дискретно, тихо, докато не го спреш или не му свърши батерията е G2900. Взех го за около 150лв. Отделно не се чупи след удар (небрежен, замахваш, удар, имам предвид... а не 25кг диск отгоре пуснат умишлено) в дискове, шанга и т.н., задължително е да се случи, на мен досега поне 50 пъти се случи, на часовника му няма абсолютно нищо. Май това означава g-shock :)

2. Това с изпотяването и прецакването е нормално вкл. за скъпите на Нокия.
След ровене в нета и четене на отзиви намерих и купих ето това
Plantronics BackBeat 903+
Май беше към 200лв. от Германос.
Слушалките завършват на едни гумени, които влизат в ушите и няма никакъв проблем с потене, вкл. веднъж го олях с вода. Тествано 6 месеца, работи без проблем, кардио, потене, всичко. Стерео, издържа 7 часа, женски глас ти казва колко часа остават батерия, музика, телефон и т.н. Много добър обхват, зарязваш телефона наоколо и се разхождаш между лежанките.

Така или иначе варианта с часовника за мен е най-удобния, след тестове с какво ли не. Много ми е важно да не му робувам и да го мисля, като го млатна в някой дъмбел. Ако е телефона ми... досега да е заминал поне 20 пъти :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1