03.01.12
11:53
Много лесно приложение , отброява времето за почивка и трениране на упражненията.
https://market.android.com/details?id=com.pimpimmobile.atimer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5waW1waW1tb2JpbGUuYXRpbWVyIl0.
Дано ви е полезна програмата :)
Има доста подобни програмки, но последното което бих помъкнал със себе си по време на кардио е 5 инчовия си телефон. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 03.01.12 12:18.
03.01.12
12:45
Valdis, с един arm band няма грижи с големите телефони по време на кардио. На моя при кардио използвам di.fm (радио), runkeeper. Интервалите вече сам си ги усещам. Доста добра работа вършат този тип приложения.
казано от entwickler на 03.01.12, 12:45:
Valdis, с един arm band няма грижи с големите телефони по време на кардио. На моя при кардио използвам di.fm (радио), runkeeper. Интервалите вече сам си ги усещам. Доста добра работа вършат този тип приложения.
А осъзнаваш ли в действителност, колко е голям Dell Streak? Тренировъчния часовник за мен е най удачен вариант.
казано от Valdis на 03.01.12, 12:58:
А осъзнаваш ли в действителност, колко е голям Dell Streak? Тренировъчния часовник за мен е най удачен вариант.
Би ли показал в някой сайт нещо подобно ? (БГ)
Трябва да си луд за да тренираш със смартфон в залата
казано от AgBOKATA на 03.01.12, 13:03:
Що?Да си го оставям вкъщи ли?
03.01.12
13:06
Valdis, да, голям е - за мен това е по средата между таблет и телефон.
AgBOKATA, всеки път тренирам със смартфон - HTC Desire е моя. И за тренировки с тежести го използвам - за да слушам музика или да логна серии и т.н.
Аз също си тренирам със смартфона и не виждам проблем да го оставя на пътеката, велоаргометъра или на някой рафт в залата и да си засичам индивидуално :) Приложението сигнализира кога започва почивката и кога упражнението . Даже не е нужно да гледам дисплея.
Ама моя телефон е само 4’’ :) , а твоя щом е цели 5” оставяй го у вас.
Мнението беше редактирано от defiant на 03.01.12 13:23.
В залата телефона си е до мен, но кардиото винаги е навън. В този ред на мисли се сетих как си съсипах Jabra wave хендсфрии, заради това, че го ползвах по време на тренировки и изпотяването му разказа играта.
казано от Jikata на 03.01.12, 13:06:
казано от AgBOKATA на 03.01.12, 13:03:
Що?Да си го оставям вкъщи ли?
Имах друго в предвид, всеки има различно мнение. Работиш с много хора на 1 място, където има тежести и много уреди, има досадници и пишман бодибилдери и незнаеш от къде какво може да стане. Все едно да си строителен техник например някой от онези които къртят и пробиват и да си вади телефона през 5 мин да гледа под какъв ъгъл да почва да кърти или да провери в нета какъв къртач да използва и тн. Не говоря да не ходите с телефоните в залата, а да си играете с тях по време на тренировката.
казано от Valdis на 03.01.12, 13:40:
В залата телефона си е до мен, но кардиото винаги е навън. В този ред на мисли се сетих как си съсипах Jabra wave хендсфрии, заради това, че го ползвах по време на тренировки и изпотяването му разказа играта.
аз съм гледал доста приложения и това най-ми допадна . Опростено и лесно. За това го постнах.
03.01.12
21:53
1. след тестове с телефон с/без блутут хендсфрий, както и с нормални слушалки и т.н., стигнах до извода, че най-удобно е часовник. След ровене на сайта на Касио единствения от техните, който може да отброява до безкрай (а не до 5 или 7) серии, примерно на всеки 2 мин да бибитка няколко пъти, дискретно, тихо, докато не го спреш или не му свърши батерията е G2900. Взех го за около 150лв. Отделно не се чупи след удар (небрежен, замахваш, удар, имам предвид... а не 25кг диск отгоре пуснат умишлено) в дискове, шанга и т.н., задължително е да се случи, на мен досега поне 50 пъти се случи, на часовника му няма абсолютно нищо. Май това означава g-shock :)
2. Това с изпотяването и прецакването е нормално вкл. за скъпите на Нокия.
След ровене в нета и четене на отзиви намерих и купих ето това
Plantronics BackBeat 903+
Май беше към 200лв. от Германос.
Слушалките завършват на едни гумени, които влизат в ушите и няма никакъв проблем с потене, вкл. веднъж го олях с вода. Тествано 6 месеца, работи без проблем, кардио, потене, всичко. Стерео, издържа 7 часа, женски глас ти казва колко часа остават батерия, музика, телефон и т.н. Много добър обхват, зарязваш телефона наоколо и се разхождаш между лежанките.
Така или иначе варианта с часовника за мен е най-удобния, след тестове с какво ли не. Много ми е важно да не му робувам и да го мисля, като го млатна в някой дъмбел. Ако е телефона ми... досега да е заминал поне 20 пъти :)