С какво да продължа?

04.06.05
16:36

Тренирам вече четвърти месец. Изпих една кофа от After Max на Optimum Nutrition и качих около 7 килограма и си качих резултатите доста и съм много доволен. Мисълта ми е да си купувам ли пак същото нещо или да го сменя. Иска ми се да си взема креатин, но се чудя заради това че много хора ми казват че задържа вода в клеката. Кажете и вие вашето мнение и ако знаете нещо по-добро споделете (без анаболи и стероиди).
Имам и още едно въпросче. Намира ли се някъде Creatin Fosfat или е само Monohydrate?
Благодаря предварително!

04.06.05
16:52

За креатина незнам дали ще задържа вода в клетката но не мисля че ще е така.Креатина ако не се лъжа чисти по малко мазнини.Доколкото знам обаче той не се спира.Дори ако по някаква причина спреш да тренираш за известно време , продължаваш с креатина

NE

04.06.05
19:15

maxx не ти е много вярна информацията.Креатина се взима 1-2 месеца и след това се прави почивка от 1 месец за да отпочинат бъбреците. :)

04.06.05
20:44

[quote author=“mmaxx”]За креатина незнам дали ще задържа вода в клетката но не мисля че ще е така.Креатина ако не се лъжа чисти по малко мазнини.Доколкото знам обаче той не се спира.Дори ако по някаква причина спреш да тренираш за известно време , продължаваш с креатина

приятел креатина задържа вода :wink:  ако пиеш креатина без почивка 1во не е добре за бъбреците 2ро рецепторите се засищат и няма да ти върши работа!Ето затова е нужно да се правят почивки!Има мн информация във форума провери преди да питаш  :D

25.06.05
19:59

[quote author=“DTC”][quote author=“mmaxx”]За креатина незнам дали ще задържа вода в клетката но не мисля че ще е така.Креатина ако не се лъжа чисти по малко мазнини.Доколкото знам обаче той не се спира.Дори ако по някаква причина спреш да тренираш за известно време , продължаваш с креатина

приятел креатина задържа вода :wink:  ако пиеш креатина без почивка 1во не е добре за бъбреците 2ро рецепторите се засищат и няма да ти върши работа!Ето затова е нужно да се правят почивки!Има мн информация във форума провери преди да питаш  :D

И аз така съм чувал че се пие 1-2 месеца максимум и после се почива 1 месец и после пак наново.......

25.06.05
21:48

е че то в афтер макс на оптимум си има доста голямо количество креатин...:)

25.06.05
22:57

Цели 5 грама в доза. Ужас направо ;)

26.06.05
00:25

еми 5 са достатъчни имам предвид че няма смисъл да го сменя само за креатин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1