С какво да се мажем след кола маска за да ниамаме пъпки !!

25.06.05
19:35

Темата е модерирана от T-BiRD.

Моляви някой да сподели с какво да се межем като си напражим кола маска зашото пъпките след нея са ужасни моля ви помогнете като отговори те компетентно на темата благодаря предварително  :D

Надиавам се тази тема да стене важна защото мислиа че на много билдъри ще им е от полза.

25.06.05
22:59

bactroban

25.06.05
23:01

това в аптеките ли го има и за какво е специално ли е за кола маска благодаря за отговора

25.06.05
23:13

Нее с нищо не се мажеш.Един студен душ и тва е.Всичко др ти изкарва пъпки шот порите ти са отворени известно време след колата.

25.06.05
23:57

всъшност не бива да се мокриш, да излизаш на слънце, да се мажеш с нищо...но има и още нещо ако кожата ти е мн чувствителна(като моята)спасение от пъпките няма.лично аз съм ходила на дерматолог поради този проблем и той ми забрани категорично след кола маска да се излагам на слънчева светлина това включва и солариум...също както казах никакво мокрене 24h и никакви лосиони за тяло

Преведено !
Моля прочети правилата !
Пиши на кирилица !
T-BiRD

26.06.05
01:02

еми аз му го написах тоя bactroban щото лично на мене ми  помага  не е за кола маска просто маика е  аптекарка и ми го взе даже не знам за кво е  :)

02.07.05
12:52

да гадни4ко се полу4и при мен.направих си кола маска ве4ерта и на другия ден отидох на басеин :oops:а като си купувам колатамаска с нея има и крем4ета за след епилацията-но явно при мен не помогнаха-за това по добре да се отиде на козметик да се избегнат възпаления и така наре4ените пъп4ици или за4ервявания

PI

02.07.05
17:30

извинявам се ако се отклонявам от темата ама аз нямам проблем с окосмяването на 18 години съм и слава богу няма почти никаде косъмче!стероиди не съм взимал никви такива работи обаче в областа на рамената и горанта част на гърба имам някви супер неприятни пъпки..дайте идея с нещо да ги мажа ли или незнамм.. :roll:  :?:  :?:

02.07.05
17:46

ами аз съм доволен от продуктите на clinique мажи се с крема им против пъпки и с почистващ лосион пак на тая марка

PI

02.07.05
18:01

аха...еми добре!ще пробвам!ей сега преди малко един приятел ми каза за един лосион от аптеките казва се Dalacine T ... абе ще видим.. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1