трибулус и стимулатор на разтежния хормон

Здравейте,
Тренирам от вече 1 година по 4 пъти в седмицата. В началото бяха 3 пъти де но само в началото. За 1 година съм качил само 6 кг и сега съм 62кг, 1.80 а съм на 26 години. Преди това изглеждах доста по слаб. Пия Gold Standart по 2 дози на ден cellmass след тренировка и no explode преди тренировка. Ям горе долу 4-5 пъти на ден като сутрин ям мюсли а вечер пия по 200гр извара като яденето е най-трудното нещо за мене защото още от малък съм си такъв слаб а и това ми е заложено генетично но съм твърдо решил да го променя колкото и природата да е срещу мене. Направил съм доста релеф и съм си увеличил силата 3 пъти но ми е трудно да кача маса а това е за което тренирам и това е най-важно за мене. В последните няколко месеца съм спрял да напредвам с тежестите и некачвам също и килограми и затова искам да изпробвам някоя нова добавка с която да кача килограми. Казаха ми че OPTIMUM NUTRITION TRIBULUS 625 mg. и SCITEC GH Surge 90 Caps.0.100 се комбинират добре. Някой пробвал ли ги е ? Интересува ме дали има ефект от тях обаче повече ме интересува дали няма някякви странични ефекти които да ми навредят нещо !

04.01.12
17:56

Слаба комбинация ! Поддържай режима, който си започнал. Хубавите неща стават бавно. Резултатите от толкова добър режим и тренировки щяха да се усетят повече, ако беше започнал на 17-18.
Продуктите няма да ти навредят по-начин. Просто Сайтека е Сайтек (: а трибулуса не е един от силните продукти на ON. Предвид факта, че си млад и тренираш често, надали ще усетиш повишението на естественото производство на тестостерон.

04.01.12
20:42

аз хакам няква подобна комбинация ....
трибулус на нау по 1гр хапчето
д-тест на сайтек
аакг пак на сайтек
но мисля че всичко е в главата както се настройш,,,

04.01.12
21:49

62кг при 1.80 ръст, след една година тренировки за мен е сигурен признак, че храненето ти не е добро.

Само за сравнение ще ти кажа, че когато започнах да тренирам бях и аз 62кг, а година по-късно - 75кг.  Това при ръст 1.70

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1