04.01.12
21:03
Здравейте маняци аз съм на 14 години висок съм 167 тежа 68 кг от 2 месеца съм на диета когато започнах бях 76. В последно време свалянето става доста трудно по 1 кг на 2 седмици. И така реших да вземам някаква хранителна добавка за по бързо горене на мазнините.Спрял съм се на l-carnitine какви Ви са впечатленията от него доволни ли сте?
04.01.12
21:32
Вземи се стегни малко - на 14 години диети и добавки за сваляне ..... Просто тренирай , храни се правилно и няма да ти трябват такива глупости.
Иначе да върши работа .
04.01.12
21:36
Погледна ли темата точно над твоята /въпроса е риторичен, недей се напъва/?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936
Горе в дясно има едно бяло поле с жълто квадратче и в него е изобразена лупа. Това поленце е сложено там не за красота, а за да може хора, като теб да не пускат такива теми и да се дъвче едно и също при положение, че основните добавки са обсъждани с години /л-карнитина не е открит вчера, днес също/. Мого по-добре е да използваш търсачката, вместо двама човека да ти кажат “супер е”, а други двама да ти обяснят “за нищо не става”. За това тук си имаме търсачка и ще намериш мнения на хора, които отдавна не пишат тук но са ползвали продукта и са изразили мнение. В случай, че имаш нещо да добавиш по въпроса за л-карнитина, по-горе съм ти дал линк, където хората сподеят. Така казани нещата, обаче изниква въпроса “защо си пуснал тази тема”?
04.01.12
21:37
подкрепям напълно. на 14 тепърва се развиваш, хормоните започват да действат. недей да се занимаваш с добавки и зверски диети и да си шашваш все още ‘’неорентирания’’ организъм